Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Sve je dobro

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Sve je dobro

Nisam sigurna da li ću se moći dobro izraziti.
    Danas sam - jednostavno - sretna. Grlila sam svoje četverogodišnje dijete kao što sam ga prvi put grlila u rodilištu - zahvalna što ju imam. Gledala sam je širom otvorenih očiju i vidjela je kako je sve dobro.
    U istom trenutku sam bila bolno svjesna da odrasta i da neki trenuci nepovratno odlaze u sjećanje, u moje i nadam se njeno srce.
    Htjela sam s vama podijeliti moje današnje osjećaje jer mi se jednostavno čaša prelijevala od sreće.
    Ništa se nije posebno dogodilo - jedan sasvim običan, a tako sretan dan.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja se često tako osjećam
    i kad se zamaram raznim sitnicama, stanem na loptu i preplavi me taj osjećaj sreće

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Često pomislim kako sam sretna što ih imam i što su zdravi. Kad ih gledam i milujem, preplavi me taj neki sretan i smireni osjećaj i znam da je baš to za mene smisao života.

U istom trenutku sam bila bolno svjesna da odrasta i da neki trenuci nepovratno odlaze u sjećanje, u moje i nadam se njeno srce.
    Isto ovako.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kad gledam te velike, odrasle dečke, koji zauzimaju sve veći prostor, sve veću visinu i mislim kako su bili malecki kad sam ih rodila i da sam ih ja napravila kakvi su sada, i moju kćer, moj neočekivani, ali predivni poklon nakon što sam mislila da sam gotova sa rađanjem ( nikad ne reci nikad ), oči su mi pune suza od sreće.

Nije lako, ni fizički, ni psihički odgajati djecu, ali silnu količinu sreće koju mi pružaju ne bih nikad mijenjala za nešto drugo.

Divnu temu si izabrala.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.11.2010. at 09:53

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se često tako osjećam
    i kad se zamaram raznim sitnicama, stanem na loptu i preplavi me taj osjećaj sreće
    baš ovako

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

igra
    sreća
    veselje

I onda opet

Red po red, odličan raspored, hvala što si me podsjetila

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Joj, baš dobro da si me podsjetila!! tako rijetko to osjećam, ali ipak znam točno šta misliš!

trebamo se češće podsjećat na to kako je sve divno, kako imamo to predivno dijete, kako je, kako kažeš, sve dobro!!

jer koja razlika je u sljedeća dva osjećaja: 1. BRINUTI SE DA SE NEŠTO LOŠE DOGODI ili 2. KAD SE TO STVARNO DOGODI? Emocije su nam iste, ista briga, nezadovoljstvo, samo unaprijed,prije brinemo i često bespotrebno, umjesto da uživamo u ovom trenutku SADA!!

JER SVE JE DOBRO!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kako mi djeca rastu tako sve više radim neke retrospektive i uvijek budem jako zadovoljna. Sretna sam što mogu gledati svoju djecu kako rastu i razvijaju se, kada vidim rezultate svog odgoja, a pogotovo kad osjetim da oni postaju sve više svoji, osobe sa svojim stavovima i djelovanjem.

Trenutke sreće doživljavam i u svom poslu i u druženju s prijateljima, a i u prostoru duhovnosti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja se često nađem u takvim trenutcima sreće i zadovoljstva zbog djeteta, to se ne može mjeriti s ničim drugim.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ana i mamino zlato, predivna tema!

I mene zadnjih mjeseci često preplavljuje osjećaj sreće i životnog zadovoljstva uopće.Čak i u vrijeme pms-a.

Baš mi se sve nekako skladno posložilo, i odnos s klincem i s mužem,u radnoj okolini također.Dobro se osjećam u svojoj koži i zahvalna sam Bogu što je tako i molim ga da što dulje potraje.

I kad me moj 5-godišnji švrćo moli da ga ipak nosim,podignem ga u naramak ko malu bebicu iako mi kičma otpada,al mi srce veliko, veliko!

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas, kad sam uspavljivala svoju bebu, pogledala sam se u ogledalo u spavaćoj sobi, i pomislila: Bože, hvala ti, ne daj da ikad ovo zaboravim!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moram priznati da sam ti zahvalna što si otvorila temu. Tako jednostavna, rekla bih 'obična', a tako lijepa!

Mm i ja svake večeri kad klinci zaspu zahvaljujemo Bogu na tako divnom, veličanstvenom daru. I vrlo, vrlo često sam duboko u sebi tužna i preplašena zbog činjenice da već sutra ništa neće biti isto (jer će odrasti i biti 'samo naši' sve manje i manje). Samo želim da taj osjećaj pripadnosti i zajedništva zauvijek bude zajednički nazivnik svakog od nas.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja se cesto tako osjecam...ponekad gledam njene 'stare' slikice ( A. ima 11 mjeseci ) i placem od srece sto je imam i samo mi zao bude da vrijeme tako brzo leti i pitam se da li sam mogla jos kvalitetnije s njom provesti danasnji dan i sve ostale dane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •