di ste se curke sakrile ?? pod poplune ?
javlja li se boxica ? je li blizu kraja, u kojem je tt?
Tibi neka mučnina, proći će i tonegdi sam čitala da treba smanjiti unos ugljikohidrata, kruha, tjestenine i sličnog kad imaš mučnine
- ja sanjam neke luckaste snove zadnjih noći : najprije sam sanjala da me sveki veselo pita kad ćemo na trećesinoć sanjam da moja oplođena js putuje do maternice i kad je stigla sve se osvijetlilo ( nešto slično putanji meteora)
; nisam gledala sf filmove odavna, ali svako malo ( naravno) čitam o oplodnji, implantaciji i sl. ; uglavnom čitav dan se smijuljim sama sebi.... da mi se slučajno niste rugale
![]()

negdi sam čitala da treba smanjiti unos ugljikohidrata, kruha, tjestenine i sličnog kad imaš mučnine
sinoć sanjam da moja oplođena js putuje do maternice i kad je stigla sve se osvijetlilo ( nešto slično putanji meteora)
; nisam gledala sf filmove odavna, ali svako malo ( naravno) čitam o oplodnji, implantaciji i sl. ; uglavnom čitav dan se smijuljim sama sebi.... da mi se slučajno niste rugale

na nebu!

kad sam čitala tvoj post proživjela sam još jednom taj dan kad primiš svoje zlato!
na mamu. Joj što je on već veliki narastao, vrijeme mi leti ko raketa! Svaki dan proživljavam unutarnje oduševljenje činjenicom da postoji i da je naš i da je tu.
budite nam vrijedni sutra!
uživaj u svakom trenutku, to je tako predivan osjećaj kad te to malo biće iznutra podsjeti na sebe! 
( uglavnom : bit ćete obaviješteni i kod najnajnajsvjetlije crtice; koga ću tlačiti razno-raznim fobijama ako ne vas