Stranica 58 od 63 PrviPrvi ... 8485657585960 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bebabeba ...... no to smo svi već znali..... VEEELIKEEE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bebabeba čestitam !!!
    Sandra nadm se da vas neće dugo držat, ozdravite brzo
    Koksy držim fige da se i tebi brzo pojavi jedan plusić
    Bzara već dva miseca??kako to sve brzo ide..i sigurno da si ponosna uz takvu ljepoticu
    kod mene nema ništa novog, bez brige, kad dođe vrime znat ćete sve, još čekam bolje dane...
    puse svima!!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bebabeba bravo za plusić!
    koksy još malo se strpi i ~~~~~~~~~ za +

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj cure hvala vam hvala!! Ja nikako ne mogu vjerovati mada me simptomi peru na veliko!!! Najgori mi je taj osjećaj pritiska nekakvoga ko da ću procurit ali koliko se sjećam tako mi je bilo i sa Gabicom. Al ipak ne mogu dočekat taj ponedjeljak!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hej drage moje, baš mi je drago da su se ovdje nanizale lijepe vijesti.
    BebaBeba za tebe nismo ni sumnjali da si trudna, a Koksy tebi držim fige najveće da se uskoro pojavi plusić~~~~~~~~~~~~~~~~
    sandra brzo ozdravite svi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a ja sam vam danas 9+5 tt. Točno za tjedan dana sam naručena na uvz. Bogami sam se i načekala od prošlog pregleda, naručio me tek za 4 tjedna. Jedva čekam vidjeti mrvice na uzv. Rekao je mm da i on ovaj puta ide unutra gledati bebice
    inače kod mene sve po starom, imam mučnine, ali je malo podnošljivije, brljavljenje se i dalje povremeno pojavljuje, a od jučer me počelo malo boliti grlo i uho, ali nadam se da neće eskalirati. Inhaliram se, uzimam propolis, puno c vitamina, pa se nadam da će se brzo povući...
    velike puse od mene

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je željezo naglo palo pa sam ko pijanac koliko mi se vrti. Rekla mi je ginekologica da za sad pijem šumeće tablete željeza 2 na dan, do vađenja krvi Ah ma u stanju sam SVE istrpiti za moju mrvu. SVE.

~~~~~~~~~~~~~~~ Tibi naša za mrve!!!
    Posljednje uređivanje od BebaBeba : 04.11.2010. at 10:17

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tibi jedva čekam sličice sa uzv-a ( tako su mi slatke te točkice )
    bebabeba ja sam uvik bila anemična sa željezom oko 2, ali čim bih ostala T i bila bez M željezo bi skočilo na 9-12
    ja sam danas ( lakomo na 24.dc) napravila testić, koji je pokazao -, a baš sam se ponadala , ovaj misec smo bili baš vridni i koristili trakice i ciljali i svašta nešto....nisam nešto prerazočarana, valjda sve ima svoje zašto....
    svim bubanim bebolincima i mamama puno pusa iz tople i sunčane Dalmacije

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

eh opet ponavljam meni je tek na 35 dc test pokazao uvjerljivi plus! A ciklusi najviše 29 dana! Tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

BebaBeba, cestitam na plusicu i sto ce Gabica dobiti drustvo
    koksy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da si radila prerano i da se uskoro pokaze +
    sandra , uh kad krenu te prehlade, evo i mm jutros poceo da kaslje i ne znam sta sad da radim ,bojim se da opet Zeid ne zakaci od njega prehladu, taman je fino ozdravio.
    choco, lubi momcice male !
    mandy jedva cekam tvoj plus i bebicu , to ce mi biti jedna od drazih vijesti na forumu !
    bzara, ni moj maleni preko dana nije neki spavac, ali bar nocu je sve ok, ma samo neka su zivi i zdravi ! Vec dva mjeseca- a nama za 8 dana punih 5
    Tibi jedva cekamo slicice od nasih mezimaca !
    I za kraj da posaljem veliku pusu nasem ljepotanu Ivanu i bambus!
    I svima koje sam izostavila!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bebabeba juuuuuuuupppppiiiiiiiiii jeeeeeeeeeee jabadabaduuuuuuuu !!! odlicno, ma znali smo crtica je ipak crtica, nek si je sad samo potvrdila. a za pregled u ponediljak saljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek i tebi ovaj misec bude dobitni!
    mandy ma znamo mi da ste vi jaaakkkooo vridni i jedva cekam kad ces nam prijaviti +.

sad Ivan trenutno spava, pa sam vas dosla cirnit kako ste mi sve. ja jos uvik idem na previjanja svaki drugi dan u bolnicu a onaj dan kad ne idem doma mi mama pomogne pa se previjem. malko me jos boli, pa moram bit u lezecem polozaju.a ja nisam bas naviknula lezati, al eto sta se mora nije tesko. bzara sta se tice dojenja, stavljam ja njega na sisu svaku malo da on vuce i da navlaci, pa se onda jadnicak cili iznervira jer nema nista.ma niti jedna jednia kap da izade. trudnimo se.. nadam se da ce ipak doci. rekli su mi u bolnici da ako ne dode 15-tak dana nakon cr da se ne trebam niti nadati. a nama sutra vec 15 dana. mis moj je super, samo jede i spava..tu i tamo malko bude budan pa se mazimo i ljubimo...jednostavno gustam u svakoj sekundi s njim.i onih 1 sat dok odem u bolnicu mi je bez njega ka vjecnost.

svima redom saljem pojubac i svim trudilicama zelim da sta prije postanu trudnice!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, draga moja, najbitnije je da je Ivan pored tebe! sve drugo je nebitno! mazite se, ljubite se i to je ono što je najljepše! jedva čekam da vidimo slikice našeg velikog dečka!
    htjela sam još pisati ali mrvica mi plače pa moram ići!

svima šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~
    i veeeeelike puse!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Drage moje, da vase vibrice pomazu u zatrudnjivanju ja bi vec trojceke nosila Hvala vam!
    Sad me nazvala moja mama, sva uzbudena, kaze da je njena frendica koja je astrolog i numerolog rekla da sam ja trudna i da nosim curicu! Iako ja bas ne vjerujem potpuno svemu tome sad me jos vise zanima koliko je bila u pravu!
    Al da znate da JA mislim da sam trudna, bas imam neki osjecaj. Ali moram samu sebe natjerat na strpljenje barem do nedjelje, jer ako ovako nastavim radit testove svako malo bankrotirat cu....

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy baš bi volila da nam i ti javiš brzo da si trudna, ali ako nisi nemoj se sekirati, sve dođe u svoje vrijeme!
    Bambus nadam se da će ti brzo biti bolje, žao mi je što nemaš ništa mlijeka za malenog ..ma glavno da on papa i da je dobar i zdrav

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Al da znate da JA mislim da sam trudna, bas imam neki osjecaj. Ali moram samu sebe natjerat na strpljenje barem do nedjelje, jer ako ovako nastavim radit testove svako malo bankrotirat cu....
    ajme koksy kao da samu sebe čitam : pitam se jutros jesam li normalna, test pokazuje minus, a ja opipavam trbuh, grudi, uvjeravam sebe da mi je mučno od nekih stvari i tako..... ( nadam se da na našem forumu nema psihijatara, jer smo gotove ); za par dana trebam dobiti M pa će me to valjda razuvjeriti

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    ( nadam se da na našem forumu nema psihijatara, jer smo gotove );
    Dobro kažeš. Ali, bilo bi mi čudno da netko već nije našao temu za diplomsku radnju ovdje. Ustvari, našao bi i za doktorat. Tema : "Koliko snage ima u ženi koja želi biti mama" ili nešto slično,zar ne?

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kad se već priča o "psihijatrijskim slučajevima" ja svakodnevno mm pokazujem grudi i pitam: jesu li narasle? jesu li tvrde? jesu li veće od jučer? što ti se čini nisu se opustile jel da?!....
    ne znam kako to još uvijek trpi, ali to mi je kao neka sigurnost da trudnoća napreduje, prije sam sama sebi postavljala ta pitanja pred ogledalom, no to mi više nije dovoljno!
    samo se pitam što ću kad ni to mi više ne bude dovoljno, ići kod susjeda ili psihijatra?! - lude li žene!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

eto cure procurila sam - biokemijska.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa Vidi poruku
    eto cure procurila sam - biokemijska.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Idemo dalje za početak u šoping za moju curicu

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

BB baš mi je žao ( uf, kako neki snove završe i prije nego počnu...)

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga iskreno ću ti reći ja svoj san živim od 1.9.2009 kad se rodila moja Gabriela Ovo dalje su sve "nadogradnje" sna
    Pošto je bila biokemijska znači da nešto niej bilo kako treba i kad razmislim puno mi je draže da je bilo ovako nego da se nešto dogodilo kasnije!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

o da, tu si sigurno u pravu, ja sam puno lakše preživjela spontani u 9.tt kad je već tako moralo biti, nego onaj horor prije njega ; a ništa draga... napuni baterije i idemo dalje u nove pobjede
    Posljednje uređivanje od mandy : 06.11.2010. at 11:16

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

tako je

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BebaBeba, žao mi je

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bebabeba žao mi je
    ali kako si i sama rekla treba ići dalje!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj Beba zao mi je
    Al vidim ja da si ti jaka i da ces ti ubrzo prijaviti plusic i da cemo se opet veseliti sve zajedno

Ja sam nocas sanjala tako predivan san...Ne sjecam se svega al se sjecam scene kako ja dolazim u svoju spavacu sobu a na krevetu mala bebica lezi, onako sva umotana s malom kapicom na glavici. Ja je uzmem i krenem dojiti, ona prihvaca odmah, dojila sam kao najiskusnija dojilja na svijetu
    To je sve cega se sjecam al sam se bas sva raznjezena probudila...
    I da, menge jos nema, sise jos bole...zamolila sam susjedu da mi danas poslje posla kupi test, posto ja zbog Svenovih kozica ne mogu iz kuce, pa cu ga sutra napravit. Valjda ce bit treca sreca...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

BebaBeba jako mi je žao . Vjerujem da ćeš ti nama brzo prijaviti novi plusić i slijedeći put će sve biti super
    koksy milijun vibri da si nam nova trudnica i da nam sutra prijaviš plusić ~~~~~~~~~~~~~~~
    mandy tvoj plusić će me posebno razveseliti i zato bezbroj vibrica i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~
    svima šaljem velike puse

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bebabeba idemo dalje!!!!!!!!!!!!! Niš strašno!!!!!!!!! PUSA!!!!!!!!!!!!! kako kažeš, već živiš svoj san.... nadogradit ćeš ga ti prije ili kasnije!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja prijavljujem dolazak vještice i jedan oblačan dan u skladu s tim ( i moram priznati da sam baš razočarana jer ovaj mjesec smo korisli trakice i sad kad oduzmem i zbrojim dc, O je bila točno taj dan kad je trakica i pokazala i baš smo se trudili i baš sam i onda sam još jednom jer sam ovaj mjesec na službenom putu baš u vrijeme O!!!!!! moram se malo ispuhati )
    tibi
    koksy bar da tebi bude plusić pa da malo skakućemo

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

žao mi je mandy al idemo dalje još jače i hrabrije - Uvijek si ponavljam eto još jedna menga došla, dakle još jedna manje ostala!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto, sto ste zeljele to ste dobile (zajedno samnom)

Da vidim smajlice skakalice jer ja imam pluuusiiiic!!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tooooo draga ma toooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeee jejejejejeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajmee ajme ajme!!!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ihhhh raspametila si me skroz!! Čestitam draga, čestitam ti od sveg srca!!!!!!!! joooj uopće neznam što da kažem... bravo!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

JEEEEEEEEE, JUPI koksy čestitam ti od srca, neka to bude savršena, zdrava, dosaaaadna trudnoća do kraja

(BB ima li na ovom pdf-u još netko tko nije T osim mene i tebe i višnje ????? )

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jok
    Uopće ne sumnjam da će na ovom pdf-u vrlo brzo biti SVE mamice i trudnice!!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

koksy čestitke od srca !!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koksy jeeeeeeeeee, ajme što si me razveselila , a sad školski do kraja ~~~~~~~~~~
    mandy i BebaBeba go go go ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ navijam za vas iz petnih žila

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hehe hvala Tibičice moja ALI polako hehe dok ne prođe vještica M ništa od akcije

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koksy jjejejejejej!!!! koje smo mi vjestice, znale smo da si trudna i pored minusa na testu cestitke od srca!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

koksy želim ti da ova mrvica postane veeeeelika mrva!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koksy SUPER!!!!!!!!!!!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure!

Zasluzna je i moja susjeda koja je i prosli put svojim prisutstvom donjela srecu za plus. Tako da sam ju i danas zvala na kavu i natjerala da mantra dok sam ja u wc-u

Nadam se da je ovo zadnji test koji sam radila, da ce ovaj put doc moja toliko zeljena curica (ma naravno da moze i decko) i da ce moje srce napokon bit potpuno ispunjeno. Jer koliko god obozavam Svena toliko osjecam da fali jos nesto, jos jedan mali smotuljak, nekako imam visk ljubavi koju imam potrebu dati jos jednom malom bicu. Ma znate sta mislim....

Pusa svima! I da znate da sam vama javila prije nego MM-u

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

koksy cestitaaaaaaaaaaaaam,tako mi je drago.Poljubi komsinku od nas!

bebabeba

Zurim da nesto pospremim dok se bembo nije probudio.cmoka svima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

koksy čestitam od srca i želim ti škoski do kraja.

Cure ja u četvrtak idem na kontrolu u kbo,nadam se da će sve biti ok iako ne znam zašto ne bi bilo, ali svejedno držite fige!
    Dobro se osječam uglavnom ležim i ne radim baš ništa,jedino ne volim što kad idem na te preglede uvijek se nasjedim po čekaonicama,a doma uopće ne sjedim,al dobro šta se može!

Joj upravo mi šogorica javila da je nećakinji pukao vodenjak, držim fige da bude brzo i bezbolno!!!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Bok cure, pratim vas redovito, radujem se i placem sa vama. Koksy cestitke od srca i da sve bude kako treba, Bebabeba zracis tolikom pozitivnom energijom tako da nesumnjam da ces ubrzo ponovo imati veliki plus na testu kao i Mandy i ostale cure na ovom pdf-u.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga moja pa kako nebih zračila! Uz MM-a i moju kćer vi i cure sa pdf-a Prije zaćeća ste mi ogromna motivacija i neopisiva potpora i svih vas od reda smatram prijateljicama! Jedino što mi je zbilja jako žao da nisam blizu baš ni jedne, voljela bih jako upoznati vas!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koksy draga moja čestitiam ti od srca! ajme, toliko ti želim da je ovo zadnji testić na koji ćeš pišnuti! ma sigurna sam da će ovaj puta biti sve ok! mora! neka susjeda tvoja sjedi stalno kod tebe i neka mantra punih 9 mjeseci!
    mandy i bebabeba, ma vi ste nam iduće! mora doći taj plusić! i onda predivnih, najljepših 9 mjeseci!
    bebabeba ja ti ljetujem na Krku! možemo se naći negdje na pola puta!
    osijek, od sveg srca ti ~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled! jedva čekam da nam javiš kako napreduje tvoja curica! još malo i jedno malo biće će spavati pored tebe kao što moje zlato sad spava pored mene! još samo malo!
    Tibi, kako naši najdraži blizići? jesi nam ti dobro?
    sve naše drage cure a72, ares, bebeto, choco, optimistična, ključić, bet3, visnja, Roza i sve ostale koje nisam spomenula šaljem jedan veeeeeliki

mi smo danas bili u savjetovalištu i na cijepljenju, i jako smo se plakali!
    ali zato smo narasli i imamo 58 cm i 5,5 kg! mama puca od ponosa na svoje malo zlato!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy !!ma znala sam nekako da ćeš javiti lipe vijesti, želim ti svu sreću ovog svita da ti trudnoća prođe baš kako treba i da dočekaš toliko željenu curicu (ili dečka)
    Bebabeba žao mi je zbog svega, ali nemoj odustati, samo polako i hrabro naprijed!
    Mandy i tebi draga želim veliki plusić što prije!ja zadnja ulazim u vlakić pa eto prepuštam svoje mjesto za sad nekom drugom
    Bzara pa Nia je već tako velika ..ma super....
    Tibi velika pusa tebi i bebicama

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje, kod mene sve po starom, lagane mučnine, pikanje dole i tako to... Uglavnom sam u horizontali....
    i ja idem u četvrtak (kao i osijek) na uzv i konačno ću vidjeti svoje mrvice. Nisam ih vidjela puna 4 tjedna i jedva čekam da ih vidim
    držite nam fige da sve bude super
    puse svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •