Draga naša Matto,pročitala sam o jednoj crtici na testu još na dan D , ali nisam bila sposobna bilo što napisati ni pružiti riječi utjehe, sad čitam što su sve druge cure pisale i uistinu je divno imati takve suborke i naravno da svi vjerujemo u ponovni pozitivan ishod, a najviše se nadam, kao i Pinky, da nećete morati kročiti bezbroj puta ovom stazom!
Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
norah, trudnice, pa čestitam od srca!
Beta ti se dupla odlično, školski, a za broj bebica ti može sa sigurnošću potvrditi jedino uzv. Recimo goa je imala veliku betu (oko 1600) na 14 dpt pa je jedna beba, a ja sam imala 1900 na 15 dpt pa ih je troje. To još ništa ne znači, osim da je beta savršena za 15 dpt, lijepo se dupla i neka sve bude u redu i sretno do kraja!
xxxx i mali ispravak netočnog navoda: 12. dan je bila ta velika beta, mislim da su bete često odraz i naše reakcije na stimulaciju osim što mogu ukazati na broj bebača i bebačica !
Denny, zamišljam te s onim sretnim tajnstvenim osmijehom na licu, u stilu: ja sam ponosna majka troje djece samo to vi oko nas još ne znate ! Baš neki dan kod našeg dr.a u ordinaciji fotografija tri prekrasne crnokose curice, u dobi od otprilike 5 god. savršene, nasmijane i iznimno slične !!
Rozalija,ne trebam ništa reći, od srca se radujem tvome novom avataru !
Gargamelice,kako je? Velika beta, jedna beba, a sreća neizmjerna!