Marina81 dobro došla na ovaj topli pdf. Ja sam tu jako kratko, čak još i nisam postala prava Petrovka, ali cure su tu tolko drage, da ćeš uživati ...nadam se kratko
Ana 03, nadam se da je tulum bio super...javi nam kad je ET i kolko ste imalo mrvica!
mimi81, nadam se da su nalazi svi uredni i da nemaš nikakve brige oko toga

molu, suborko moja s VV-a, pa došla si i ti tu k nama...pa dobrodošla

Ja ću ti reći iz svog iskustva otprije mjesec dana.
Inače sam kod dr. P-B.
Kad uđeš na glavni ulaz u bolnicu prođi kraj recepcije i skreni lijevo ( bude ti žena pokazala koji je hodnik) i kad uđeš u veliku čekaonu budeš vidjela sa desne strane sobu od sestre. E tamo predaš uputnicu i kažeš što trebaš i onda te sestra od doktora prozove kad dođe tvoj red.

Ja taj prvi put nisam imala pregled, samo sam im sve nalaze pokazala, a budući da sam tri dana prije obavila komplet pregled, UZV i papu u Suncu rekli su da nema potrebe da me oš i oni gledaju.
Mislim da svi doktori imaju ordinacije na istom mjestu( jedna do druge) tako da nemaš brige oko traženja. Imaju čak i telkač u čekaoni, pa možeš i ubit vrijeme dok čekaš.
Ja sam bila naručena u 10:45 i došla sam na red u 10:55 - skoro sam na dupe opala, s obzirom na iskustvo s VV-a.

eto, nadam se da sam bar malo pomogla, ako trebaš još nešto pitaj pa će se naše iskusne Petrovke javiti.

i sretno !!!