Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Saltimbanco - cirque du soleil

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Saltimbanco - cirque du soleil

Jel idete s klincima i što očekujete...
    Mi bi vodili maloga od 3,5 godina ali ne znam jel će mu to biti zanimljivi,a s obzirom na cijenu karte za nas troje nebi baš riskirala, akle idete li i ?!??!!?
    Zanima me jel se za klince plača upad za malene poput moga ili mi može npr sjeiti u krilu???
    Htio je samnom na Lady Gagu jer obožava njene pjesme i plakao je jako kad sam otišla bez njega a baš me zanima za ovo???

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni zvuči totalno privlačno, ali se ne bih igrala s plaćanjem ulaznice za malenu, pa da pop***m. Isto ima 3,5 godine, super je, sve je zanima i mirno gleda, ali opet... koliko dugo ovo traje?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nemam pojma, a ulaznice lude cijene za nas troja najjeftinije ulaznice 750 kn.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja bila sa dijetetom na Dinosaurima (za njih, djeca do tri godine nisu plačala tako da sam za nas dvoje platila 250kn).
    Ispred nas je bila jedna mama sa klincem koja je stalno izlazila i ulazila, isto oko 3-4 godine, jer se klinac svako malo rasplakao. Moje dijete je uživalo, sad neznam kako je ovo, jer su dinići bili ogromni i super su se vidjeli, a ovo su ipak ljudi.(s time da smo sjedili u trećem redu od poda)
    Pogledala sam plan dvorane i ono što bi meni došlo u obzir, ako uzmem mjesta za koja mislim da bi bila Ok, mi je "too much"-500kn po ulaznici.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

500 po ulaznici je doista previše za naše uvjete , mi ćemo to uredno preskočiti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj alanovamama prvotno napisa Vidi poruku
    500 po ulaznici je doista previše za naše uvjete , mi ćemo to uredno preskočiti
    Imaš i po 250 kn, ali po planu dvorane sam zaključila da su malo predaleko. Pogledaj si na stranicama gdje prodaju ulaznice, ima plan i cijene po tome gdje su koja sjedala.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

djeca do 6 godina ne plaćaju ulaznicu pa ti se bar malo smanji trošak (moraju sjediti rodieljima u krilu)
    Ja planiram ići s Mo (ima 2 godine), ako joj se ne svidi, zovnem tatu da je preuzme (živimo blizu arene) i ja se vratim uživati u miru

Vezano za cijene i položaje, ja sam sinoć bila na Stingu i zaključila da su ove ulaznice od 250 kn sasvim pristojne
    Posljednje uređivanje od rossa : 09.11.2010. at 10:48

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    djeca do 6 godina ne plaćaju ulaznicu pa ti se bar malo smanji trošak (moraju sjediti rodieljima u krilu)

jel to provjerena info?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Rency prvotno napisa Vidi poruku
    jel to provjerena info?
    Ja zvala Integral, žena mi potvrdila da djeca do 6 g. mogu sjediti roditelju u krilu, ne plaćaju kartu. Mi smo karte kupili na drugom mjestu, i naravno da nam to nisu rekli u trenutku kupnje.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni su rekli u Eventimu na prodajnom mjestu i telefonom.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zvala Integral, žena mi potvrdila da djeca do 6 g. mogu sjediti roditelju u krilu, ne plaćaju kartu. Mi smo karte kupili na drugom mjestu, i naravno da nam to nisu rekli u trenutku kupnje.
    Ako si kupila kartu viška i razmišljaš o prodaji, javi se na pp da se dogovorimo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moj je sin imao nepunih 5 kada smo išli na Dinosaure, pa je morao imati svoju kartu....iako je ispalo da je bilo barem 20% neprodanih mjesta.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo također provjerili za kartu i rekli su nam da nije potrebna karta za djete do 7 godina ako će sjediti roditljima u krilu tako da.....
    Ovo za dinosure je valjda bilo i namjenjeno djeci pa su zato i stavili da klinci imaju svoju kartu dda se viđe proda, kaj ne

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo također provjerili za kartu i rekli su nam da nije potrebna karta za djete do 7 godina ako će sjediti roditljima u krilu tako da.....
    Ovo za dinosure je valjda bilo i namjenjeno djeci pa su zato i stavili da klinci imaju svoju kartu dda se viđe proda, kaj ne
    dijete do 6 ili 7?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma, curke, nije vam to za male klince, ja bila jučer (bez klinaca, samo odrasli).

Neke točke su baš za odrasle (npr. onaj 'klaun' - imitator zvukova): dugo traju i baš su za odrasle (ni ja neke fore nisam baš kužila).

Osim toga dosta dugo sve skupa traje - 2 h - s pauzom od 20 minuta. Nije to klasični cirkus - malo životinja, pa klauni, pa trube, pa konji koji trče i tak.

Osim toga, likovi pričaju nekim izmišljenim jezikom: OK odrasli kuže da je to izmišljeni jezik, ali klinci ne. Mislim da to malim klincima nije tak zanimljivo.

Ovo je moje mišljenje.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja ionako sebično idem radi sebe, a Mo ide kao standardni privjesak.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pošto znam jednog od akrobata mogu iz prve ruke reči da je ovo stvarno samo za odrasle. Ovo je jedna od njihovih ljepših i šarenijih izvedbi ali opet je to puno više fascinantno nama ''starijima'' nego mališanima. Usput - Cirque de Soleil inaće nastupa u Vegasu između ostalog, imaju i neke polu-striptiz izvedbe. Baš je cirkus za odrasle.

Ali da su maheri - jesu. Najfascinantnije izvedbe koje sam u životu gledala. Doduše, voljela bih pogledati i u Zg-u ali bogme su mi ovdje cijene 2much (ili sam bar trenutno u besparici :/ )

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ova za odrasle je Zumanity. To bi išla gledati bez privjeska

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bogme Zumanity je savršenstvo :D

Ali sam mislila da sve njihove imaju istu aluziju odnosno ne da je Saltimbanco za odrasle nego da je isto onako ''čudno'' i ozbiljno. Obožavam Cirque <3

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo bili i nije mi žao ni jedne lipe, maleni je pred kraj već bio malo nervozan ali dofurali smo mu kokice i bio je ok, a predstava je savršena, samo mislim da je onaj lik koji izađe na pozornicu sa klaunom namješten

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme koje akrobacije, mene je u par navrata uhvatila frka da se ne ozlijede. Muzika, kostimi, boje su mi bile super, ono što sam uspjela vidjeti s gornjih tribina . Osmogodišnjakinji se najviše svidjela klaunovi u kombinaciji sa zvukovima, vrata i wc su joj favoriti
    Posljednje uređivanje od larmama : 22.11.2010. at 23:01

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi smo bili. i Mo je izdržala sve do kraja (nama pretkraj nisu pomogle kokice nego čokolada). Sve joj je bilo dobro i pljeskala je cijelo vrijeme, samo joj je klaun bio dosadan.
    Meni su se najviše svidile one dvi ženske gore na prečki, a njoj onaj par s bubnjevima i kuglicama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam trebala ici s BC-om, ali nas koze sprijecise. inace bila je moja sestra sa svojim sinom od 6 godina. kaze da mu je predkraj bilo vec dosadno, ali da se njima (necakinji i njoj) svidjelo. zao mi je sto sam to propustila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •