Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 122

Tema: shopping is my religion?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno shopping is my religion?

bili smo u zg i taman se otvarao shopping centar arena i ljudi su jurili tamo ko da se ne znam sto treba dogoditi

onda se uz to upleo dolazak glumaca iz sapunice sherezada i ljudi su u tansu, novine pisu samo o njima

u sto se pretvorio zagreb? kuda uopce ide hrvatska

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    kuda uopce ide hrvatska
    U shoping centar.
    Uvijek je bilo "kruha i igara", pa kad kruha nema i igre su dobre.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajde, molim te, ti isto nasjedaš na novinske priče...
    ja vjerujem da postoje ljudi koji hodočaste po shopping centrima,
    ali mislim i nadam se da je većina ipak normalna (kao ja :kees pa im je to uglavnom tlaka
    i da, nisam još pogledala tu šeherezadu, a sve, baš sve žene u hr ju gledaju (moš misliti)

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I muški!!!

Dođem kod svojih roditelja popit kavu i pričam nešto, ali ne doživljava me ni mama ni tata, ne znam koji je više zabrijao na tu seriju..

A što se tiče shoping centara, mislim da su stvarno već pretjerali.. Bojim se da će se jedan po jedan gasiti, a počinje sa Garden Mallom..

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja isto pojma nemam o Šeherezadi i bilo kakvim sapunicama, osim iz novinskih naslova, naravno,
    što me jaako iritira.
    Neka radije pišu o pametnim stvarima kojih je sve manje u tim dnevnim novinama,
    Novosti su se svele na Šeherezadu, V Pokos ma uopće neću niti pisati. MA što imamo mi od Šeherezade!!
    Bude nam donjela više radnih mjesta, borila se za nas u Hrvatskoj?, Ah gluposti.
    S t r a š n o . i ja mislim da većina ljudi tako razmišlja...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

stray, ja sam mislila da se osvrćeš na svećenika koji je blagoslovio shopping centar arena...

i meni je to žalosno. ja tu situaciju vidim kao čisti eskapizam. mladi ljudi po tramvajima (ja baba prisluškujem) pričaju o autima, mobitelima i odjeći, ništa ih pametno ne zanima, jer vjerojatno nemaju nadu da mogu bilo šta poslovno ili znanstveno napraviti bez 1000 prepreka ili odlaska u inozemstvo.

znam da je ovo generalizacija, ali čini mi se da je društvena atmosfera upravo takva :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, kako su najavljivali prometni kolaps kad je bilo otvorenje tog centra, ja sam izvela cijelu reorganizaciju planova da slučajno ne odemo na tu stranu - a kad tamo ni govora o kolapsu.

Što se tiče Šeherezade, fakat je popularna, jučer Lea uzme tortu u Ivici i Marici, a kda tamo - torta se zove Šeherezada

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@ joe, svecenik i blagoslov arene su mi promaknuli ali mi nije promaknulo kako neki svecenik pokusava pokriti ekipu iz hdz koju prozivaju za pronevjere i sve i svasta po novinama

pa pogorelic je nakon ne znam koliko nastupio u zg i o njemu su jedva spomenuli ali zato seherezada.... neko je spomenuo vlatku pokos..... to me isto shockiralo, da po tv vrte priloge o ekipi koja je kao poznata jer su bili po farmama i slicnim reality shows

ekipa hoda po cesti svaki sa svojim mobitelom u rukama i si nesto bitno kuckaju ili pricaju ili imaju slusalice da se sto bolje odmaknu od ljudi oko sebe

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bas sam jucer o tome razmisljala. Ja ne mogu vjerovati, moji doma gledaju seherezadu, a bili zakleti mrzitelji sapunica. A nedavno citam kako je nives celzijus nagradena zbog najprodavanije knjige. Mislim, helou?
    Nije ni u EU puno drugacije, shoping centri su svima vec pod kozom, TV pun silikona, nogometasa, manekenki i reality-ja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma dajte, pa i Kapelski kresovi su bili popularni.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hm, ne znam što bi rekla na te šoping centre?
    Mislim otići ću ja jednom u Arenu ali kada se stiša ta gužva.Čekam da dođe na proljeće H&M pa ću zbog toga tamo jer mi je taj dućan jako dobar.
    Mislim ljudi hrle u te šoping centre ko da nikad prije nisu bili niti u jednom pa ajde idu vidjeti nešto što nikad nisu vidjeli.
    Šeherezadu baš ne gledam, tu i tamo bacim na oko, evo protekla 3 tjedna ju nisam gledala ali kada je ta serija počela svi oko mene zaluđeni samo o tome pričaju. A ja ne znam zašto?
    Moja kolegica kaže da ljudima fali ljubavi pa zato gledaju Šeherezadu.
    Da Onur i ta Šeherezada iskaču iz paštete o tome više neću ništa reći.Jer me živciraju ko da u se samo oni zaljubili, ko da se samo njima desila ljubav i ko da samo oni imaju dijete koje vole.
    Ali to je naravno samo moje mišljenje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a iz cijele priče je namjerno izostavljen koncert lady gage baš isti taj dan na istom mjestu
    mora da su za otvaranje centra konzultirali PR stručnjake kad se sve to što najviše zanima hrvate baš potrefilo na dan otvaranja
    Posljednje uređivanje od Stijena : 11.11.2010. at 12:22

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja volim sama malo prosvrljati po shopping centru, malo za razonodu, jer s klincem u za se to je inace neizvedivo,
    ali kad je obitelj na okupu puno mi je draze biti na zraku
    ali da ljudi 'polude' kad su neki popusti to je cinjenica, kupuje se i sto treba i sto ne treba... kao nema se?!? naravno da na moju veliku zalost ima ljudi koji stvarno nemaju ali po posjecenosti shopping centara i cinjenici da svi vuku neke vrecice svasta se moze zakljuciti...
    o seherezadi ne znam nista, osim da je bila u Hr... ta se infomacija nije mogla zaobici!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

činjenica je da moj muž ne bi ni mrtav pogledao te emisija o kvazi-slavnima koje nam svakodnevno serviraju,
    i ja da ga ne uzrujam ), onda isto ne gledam, i drago mi.
    ako me moje niske strasti dovedu do toga da škicnem te gadarije o tome tko je koga, kako i gdje,
    mislim tko mi je kriv,
    to, bojim se, više govori o meni nego o kvaliteti novina/televizije/interneta.
    svatko sam za sebe bira područje interesa i ako ja kupim gloriju (povremeno, čega se sramim, pa je sfrčem da se ne vidi što mi je u rukama), ja sam ta koja daje prostora šundu da se širi i opstaje...
    treba preuzeti odgovornosti, a lakše je gledati kako npr. netko blati bivšeg na ekranu i zgražati se nad tim nego izgasiti tv.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dajte, pa i Kapelski kresovi su bili popularni.

A tek Gradić Peyton?

Shopping centara ima previše i ima ljudi kojima je to postao omiljeni oblik obiteljskog izlaska, ali to nije ništa specifično za Zagreb i Hrvatsku. Sve su to uvezeni, već dobro uhodani koncepti iz Europe i svijeta. Zagreb i Hrvatska u tom pogledu idu kamo i svi ostali.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bome ni u seiersbergu ili west centru nije bitno drugačije, a ni u centru munchena.
    ide li to onda hrvatska kud i austrija i njemačka?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima nas još!!!
    Zaluđenost ispraznošću koju upotpunjuje komentar sa dnevnika:
    "Na koncertu Lady Gage je bilo mnogo djece s roditeljima.
    To je bio svojevrstan obiteljski izlazak."

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi ćemo, kao i obično, pokupiti od "Austrije i "Njemačke" ono najgore. Uređenu državnu upravu ili uredno plaćanje poreza sigurno nećemo .

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne vidim ništa isprazno u odlasku roditelja sa djetetom na koncert.

Iskreno, ne sjećam se da smo niti mi kao teenageri vodili nekakve oštroumne debate o smislu života,
    isto smo pričali o izlascima, glazbi, školi, o dobitnim i promašenim modnim kombinacijama, a bome i o dečkima.

Šeherezade i ine sapunice ne gledam jer su mi dosadne, ali zato emisije o životu poznatih i slavnih rado škicnem.
    Išla bih i u šoping centre da ih u mom selu ima.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ćemo, kao i obično, pokupiti od "Austrije i "Njemačke" ono najgore. Uređenu državnu upravu ili uredno plaćanje poreza sigurno nećemo .
    ne nego će ovo biti još jedan zgražzgraž topic na one koji hodaju po šoping centrima, gledaju šeherezadu ili idu na gagin koncert s djetetom.
    fuj me bilo, radim sve troje ponekad.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 11.11.2010. at 12:59

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ovom topiku predviđam slijedeći razvoj - od najkasnije treće stranice na dalje kreću preporuke gdje ima koje dobro sniženje

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja već na drugoj planiram pitati jel' koja bila u Areni i kakve su cijene u Gapu

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kažu da je Gap užasno skup...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da se barem kod nas otvori samo jedan šoping centar

Vidjela bi vas ja da za kupit djetetu cipele trebate obići cijeli grad, pa unutra, vanka, unutra, vanka, skidaj vindjaku, oblači vindjaku...
    I to sve radnim danom jer pola butiga ne radi subotom.
    I bez kolica jer je pola butiga na katu, a lifta nema.
    I onda još ništa ne nađete ili nađete 6 puta skuplje nego u St ili Zg.

Ili da morate za svaku malo veću kupovinu potegnut do Splita ili Zagreba, pa jedna granica, druga granica...

Eh, da je nama jedan šoping centar.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nije to ništa novo. Sjećam se otvaranja prvog zagrebačkog McDonald's restorana, kad su ljudi čekali u redu od pet ujutro da bi u deset došli na red i gricnuli - najobičniji hamburger.

Desetak godina ranije, sličan je red bio u Draškovićevoj ispred lokala "Hamby".

Pa višesatni red ispred prvog zagrebačkog Benettona (danas je to, ako se ne varam, Anić na Trgu), pa gungula kad se otvarao Ipercoop... Da ne nabrajam dalje.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    ovom topiku predviđam slijedeći razvoj - od najkasnije treće stranice na dalje kreću preporuke gdje ima koje dobro sniženje

I gdje je veće parkiralište, bolji restoran...

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Priznajem redovito kupujem Gloriu i Story.Od prvog dana kad su počeli izlaziti.I ne sramim se toga.
    Moja mama bila u Gapu.Cijene su visoke.Ali naravno nju ne zanima GAP pa nije proučavala cijene.
    Morat ću tamo osobno otići i pronjuškati.
    Naravno doći će i vrijeme sniženja pa ću ukoliko nađem nekaj , naravno i kupiti.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

odgovor na naslovno pitanje je da, i to sam prakticni vjernik

al ne vidim tu nista specificno za zgb i hrvatsku

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

bili smo u zg i taman se otvarao shopping centar arena i ljudi su jurili tamo ko da se ne znam sto treba dogoditi

onda se uz to upleo dolazak glumaca iz sapunice sherezada i ljudi su u tansu, novine pisu samo o njima

Hoces ozbiljno?

U Hrvatskoj je cijena sata rada jos uvijek previsoka. Kako da se ona snizi? Smanjiti kupovnu moc stanovnistva.... Kako? Otvaranjem 1001 shopping-centra (uz blagoslov crkve, bogdamigrijeheprosti) gdje ce ljudi kupovati, kupovati, kupovati...

Indikativno je da su shopping centri najcesce investicije stranih vlasnika, u njima se hrvatski proizvodi prodaju tek u manjini, uvozi se bez kriterija, unistava se domace gospodarstvo (i poljoprivreda i industrija) i tako se izravno i neizravno zatvara i ono malo radnih mjesta koliko ih je jos ostalo...

Hoces da ti kazem kako ce zavrsiti?

Uskoro ce oni koji su investirali (iil njihove zemlje) poceti otvarati tvornice ovdje, kad cijena sata rada bude visestruko niza od one na Zapadu). U njima ce Hrvati raditi ono sto nam daju, a za to ce dobiti lovu koju netko drugi odredi. Puno manju nego sad... Ne trebas daleko gledati - eno ti Rumunjske koja je clanica EU, tamo npr. velika svedska firma ima svoju tvornicu gdje ljudi rade zapadnjacke proizvode za robovsku placu... na primjer. Ukrajina isto...

A kako ce se to postici? Jednostavno - pa pogledaj koliki je vanjski dug ove zemlje! Uskoro necemo imati nista vise slobode od crnih robova s juga Amerike prije 200+ godina.

Jako bih voljela da panicarim bezveze i da moja djeca uspiju naci mjesto pod suncem u OVOJ zemlji, ali nema nikakve garancije ni previse nade da je to ostvarivo.

Zaboravih ovo: A cemu sluzi Seherezada? Samo zamazivanju ociju...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.11.2010. at 14:30

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jao šta smo mi sebi uradili kad smo za jedan vikend došli u ZG (nije bila otvorena Arena). Bila je to čista oda konzumeriznu, kojeg prezirem, a u njemu učestvujem sa stanovitim zadovoljsvom (i hvala Bogu u okviru svojih finansijskih mogućnosti). Ali imali smo opravdanje, bio je u toku potop, pa nismo mogli nigdje gdje nema krova
    A hvala Bogu i na par sati razvedravanja, pa smo i u Maksimirski ZOO, i u Ivicu i Maricu stigli

Nije mi religion, ne hodočastim centre bez potrebe, ali nije mi ni mrsko prošetati po radnjama, naročito kad sam sama i opuštena. Srećom jako se dobro kontrolišem i ne hvataju me impulsivne, neizdržive želje za stvarima.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    odgovor na naslovno pitanje je da, i to sam prakticni vjernik
    Potpis!

A Gap je poprilično skup nažalost.

(Inače sam od onih koji sva takva otvorenja raznoraznih shopping centara zaobilaze u širokom luku jer mrzim gužvu , ali je ovaj put Interspar imao dosta dobra sniženja, pa sam i ja odjurila prvi dan da mi ne nestanu stvari sa akcije, što se obično dogodi. )

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne vidim nikakav specijalni problem.
    Tko voli nek izvoli.
    Ono što mene nervira su natpisi novinara o debilnim stvarima, ali zato više ne čitam novine i ne gledam tv. (Osim Šeherezade).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

peterlin, jezivo točno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vidim ništa isprazno u odlasku roditelja sa djetetom na koncert.

Iskreno, ne sjećam se da smo niti mi kao teenageri vodili nekakve oštroumne debate o smislu života,
    isto smo pričali o izlascima, glazbi, školi, o dobitnim i promašenim modnim kombinacijama, a bome i o dečkima.
    Slažem se, ali ovo nije bilo koji koncert, nego Lady Gaga (sex, krv, nasilje i sl.)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    peterlin, jezivo točno
    Ako i je točno, a vjerojatno je, trenutno nemam apsolutno nikavu namjeru oko toga se zamarati.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

piplice, nemoj tako! mi smo pričali o frajerima naravno, o drugim curama, o koncertima i izlascima, filmovima... ali nismo bili toliko opsjednuti kupovanjem. fakat nismo, barem ne ja, ti možda jesi

meni je tužno kad prisluškujem dva zgodna mladca u tramvaju i onda umjesto o curama pričaju o nedostižnim statusnim simbolima kao npr sat kakav nosi sanader, ili neke turbo naočale... bezveze. šta se tu ima pričati? ko imam ima, ko nema nema.

btw ni meni lady gaga nije isprazni koncert, i vodila sam svoju kćer, koja je onda zadnjih pola sata prespavala jer nije mogla gledati krvavu lady gagu...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ALI većoj djeci, tj tinejdžerima, lady gaga daje dosta lijepe i osnažujuće poruke: da se ne trebaju bojati, sramiti, da su lijepi, bla bla. neke je to i rasplakalo. ja mogu znati da je to marketinški trik, ali njima je to duboko

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

peterlin, crno nam se piše

niš, djecu upisat na strane jezike

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ako i je točno, a vjerojatno je, trenutno nemam apsolutno nikavu namjeru oko toga se zamarati.
    Čuj, nema ni svrhe... malo mi tu možemo učiniti.

To je samo bio odgovor na pitanje koji je stray_cat postavila.

Sve što JA činim po tom pitanju je da tjeram djecu učiti jezike. Ne da ih nekamo pošaljem, nego da im omogućim slobodu izbora, kad dorastu. Šeherezadu nisam gledala ni jednu jedinu, pa ne mogu ni kritizirati ni hvaliti. U vrijeme kad se emitira ja se bavim svojom djecom.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    piplice, nemoj tako! mi smo pričali o frajerima naravno, o drugim curama, o koncertima i izlascima, filmovima... ali nismo bili toliko opsjednuti kupovanjem. fakat nismo, barem ne ja, ti možda jesi
    Nisam sestre mi,
    ali nije baš niti bilo bogznašto za kupovati, bila su to druga vremena... ld:

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

čuj, u moje teen vrijeme je već i bilo, samo ja nisam imala para :doh:

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odakle je onaj buljooki uletio u moj post?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dok sam ja odrastala bilo je valjda par dućana odjeće i obuće u mom gradu i svi smo manje više imali iste stvari. Nekoliko djece pomoraca ili gastarbajtera imali su ono o čemu smo mi
    mogli samo sanjati. Bila sam ljubomorna ko cucak na djevojčice s oriđiđi starkama, onim prekrasnim gumiranim barbikama i svaki sam ponedjeljak ko ozebla očekivala novu epizodu Dinastije
    i dašak zapada i glamura.
    Naravno da sad vidim da je takav način odrastanja imao svoje prednosti i da sam imala zapravo lijepo djetinjstvo, ali sam jedno vrijeme ko hipnotizirana obilazila novootvorene shoping centre kao da sam htjela nadoknaditi sve propušteno. I ne, ne osjećam se ni plitko ni isprazno jer me eto vesele neke sitnice u životu koje su materijalne. Kako sve čega je previše vremenom dosadi tako su i meni ti shoping centri postali svi jednolični pa ih ne pohodim jednako kao nekada. Prošlo me.
    Ali svejedno, odoh ja sad do novog supercentra u svom gradu jer znatiželja je ubila mačku

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    ALI većoj djeci, tj tinejdžerima, lady gaga daje dosta lijepe i osnažujuće poruke: da se ne trebaju bojati, sramiti, da su lijepi, bla bla. neke je to i rasplakalo. ja mogu znati da je to marketinški trik, ali njima je to duboko
    pa eto, ne razgovaraju o smislu života, nego slušaju lady gagu kako im pjeva o smislu života

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod mene snizenja... zakon. Shopping centri na svakom koraku. I GAP je jeftin, pogotovo kad snizi cijene.

A ljudi jednako cekaju u redu kao i u Zagrebu. Pogotovo na Black Friday, kad bude i mrtvih.

Seherezadu ne gledam, u ducane idem. Sa zadovoljstvom.

Novine su jednako besmislene i u ovom dijelu svijeta.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene snizenja... zakon. Shopping centri na svakom koraku. I GAP je jeftin, pogotovo kad snizi cijene.

A ljudi jednako cekaju u redu kao i u Zagrebu. Pogotovo na Black Friday, kad bude i mrtvih.
    čovječe kaae šta će biti od tebe

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nista posebno, ako me pregaze na taj Petak. Ali valjda nece.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo, vec sam postala jedna od njih. Napisala sam petak velikim slovom. :shock:

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam dosta često u shopping centrima, ponajprije zbog špeceraja što mi kažemo. Imam jedan jako blizu pa sam naučila imati izbor kod kupovine, a i veliki dućani su puno povoljniji. Nema tu neke filozofije. A netko bi sa strane možda rekao- vidi je, hodočasti po shopping centrima.

Nedavno smo MM i ja raspravljali s jednim prijateljima koji još nemaju djece i oni su se čudili kako mi odemo popit kavu u shopping centar a ne paše nam uvijek naći se s njima u centru grada. Jbg, kad imaš dijete u pelenama, lakše ti je otić tamo gdje imaš mjesto za presvlačenje, gdje ti dijete nije tri koraka od ceste, gdje ćeš na jednom mjestu kupiti i hranu i pelene i novi bodi za dijete i sve što treba.
    Naravno, da shopping centri ne bi trebali biti zamjena za odlazak u muzej, kino ili u prirodu. Ali mislim da je to da smo opsjednuti tim centrima samo medijski balon. Ljudi dođu po špeceraj, naprave đir ako ima kakav novi dućan i idu dalje svojim putem.

A sad Šeherezada, ništa novo. Nekad Marisol, još prije Eden i Cruz, prije toga gradić Peyton. Razbibriga tko voli. Ništa senzacionalno. Samo imamo puno previše medija po glavi stanovnika pa moramo izmišljat zvijezde.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Hoces ozbiljno?

U Hrvatskoj je cijena sata rada jos uvijek previsoka. Kako da se ona snizi?
    Pomislila sam da ti nije dobro...
    Ili da si pod utjecajem MMF-a...
    Onda sam pročitala ostatak posta.
    Savršeno si zdrava i savršeno u pravu...
    Dobit ćemo mi puno od te EU... nakon što nam pedeset puta više uzmu nego što će li nam dati...
    Evo za početak smo postali tržište robe koju kod njih nitko neće.
    vidim po kućanskim aparatima. Nakon dvadeset godina braka oni prvi kupljeni pokvarili su se ili samo zahrđali. ovi kupljeni nakon toga počeli su se kvariti nakon godinu dvije...zvučna svjetska imena...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •