Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Koju izdajalicu kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Anchie76, ja sam kupila ručnu (kršitelj koda)ovu izdajalicu unaprijed i drago mi je zbog toga, na miru sam je proučila i sterilizirala. Koristila sam je u bolnici, jednom doma kad mi je mali imao 6 mjeseci i jednom za vrijeme sluzbenog puta (kada sam pocela raditi, još sam dojila). Ručno izdajanje mi nije išlo.

Naravno, nekada sve ide kao pjesma i izdajalica ne treba. Ali radije ću je imati spakiranu i spremnu za svaki slučaj nego da u panici i suzama zovem muža da je kupi, sastavljam i perem kao moja cimerica u rodilištu. Opet sam trudna pa će mi možda opet trebati, a i proslijediti ću je dalje nekoj prijateljici.

Ja bih svakome savjetovala da kupi ili posudi izdajalicu. Da je situacija u nasim rodilistima drukcija, onda bi to bila već druga priča.

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Brokvica prvotno napisa Vidi poruku
    Anchie76, ja sam kupila ručnu (kršitelj koda)ovu izdajalicu unaprijed i drago mi je zbog toga, na miru sam je proučila i sterilizirala. Koristila sam je u bolnici, jednom doma kad mi je mali imao 6 mjeseci i jednom za vrijeme sluzbenog puta (kada sam pocela raditi, još sam dojila). Ručno izdajanje mi nije išlo.

Naravno, nekada sve ide kao pjesma i izdajalica ne treba. Ali radije ću je imati spakiranu i spremnu za svaki slučaj nego da u panici i suzama zovem muža da je kupi, sastavljam i perem kao moja cimerica u rodilištu. Opet sam trudna pa će mi možda opet trebati, a i proslijediti ću je dalje nekoj prijateljici.

Ja bih svakome savjetovala da kupi ili posudi izdajalicu. Da je situacija u nasim rodilistima drukcija, onda bi to bila već druga priča.
    Slažem se sa ovim postom, i ja sam u prvoj trudnoći slušala savjete kao što ih anchie76 dijeli i pogriješila, jer sam "zaboravila" na činjenicu da imam uvučene bradavice i da nema šanse ni načina da se one "ispupče" i da beba normalno počne sisati, a u teoriji sam sve bila pročitala i proučila i "znala" o dojenju. Suza i par proplakanih noći jer prošlo, dok nisam u panici zvala muža da trči u prvu otvorenu apoteku i donese mi izdajalicu, pa onda sam tražila gdje je u rodilištu mogu sterilizirati, pa molila sestre da mi pokažu kako je sastaviti.... a sve sam to mogla izbjeći. Uglavnom nikad nismo uspjeli direktno dojiti (par puta preko šeširića kad je imao sedam mejseci), ali smo uspješno izdajali 9 mj i bio je isključivo hranjen mojim mlijekom.
    U ovoj trudnoći idem u rodilište sa spremnom izdajalicom, naravno, još uvijek gajim tračak nade da će druga beba možda nekim čudom izvući bradavice, ali barem sam mirna znajući da ako ne ništa, mlijeko je bitno, a da li će ga beba dobiti direktno ili preko izdajalice manje je važno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •