Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Koju izdajalicu kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam ih imala nekoliko. I prvi put (kad mi nije trebala)i drugi put (kada mi je trebala više nego išta dugo), ali žali bože truda i novaca. Nikad nisam uspjela izdajati unatoč trudu, tehnici i volji, jednostavno nemam refleks otpuštanja mlijeka na izdajalice i izdajanja bilo koje vrste. A dojiti mogu isključivo i bez većih problema (naravno , ako imam dijete pored sebe). Tako da i to treba imati u vidu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 11.11.2010. at 17:20

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ih imala nekoliko. I prvi put (kad mi nije trebala)i drugi put (kada mi je trebala više nego išta dugo), ali žali bože truda i novaca. Nikad nisam uspjela izdajati unatoč trudu, tehnici i volji, jednostavno nemam refleks otpuštanja mlijeka na izdajalice i izdajanja bilo koje vrste. A dojiti mogu isključivo i bez većih problema (naravno , ako imam dijete pored sebe). Tako da i to treba imati u vidu.
    Potpisujem, identičan slučaj. No, kad to skužiš već si odavno rodila i napatila se sa izdajalicom, sa masiranjem, uvjerenjem da zapravo nemaš mlijeka (a od kud onda zastoj/upala?), neutješnim dječjim plačem, krivim savjetima, nespavanjem..... Tako da je razumljivo da žene žele imati izdajalicu, za svaki slučaj, ako zatreba. Možda ju je za početak najbolje posuditi.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ne koristiti, osim u onim slučajevima koje opisuje anchie76

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •