Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
a mene muči večera!! ima 15 mj...

doručak nekako nije problem, brdo žitarica uvijek imamo+voće ili palenta/griz + voće ili zalijem pahuljice neke kiselim mlijekom - njega obooožava!!
ručak jede sa nama...
e a večera...katastrofa, neznam što bi joj dala. isto što i za doručak mi je glupo, da ne jede slično dva puta...

pliiiz ideje!!!
Nama je večera slična ručku, ne doručku, jer u stvari ona ruča u jaslicama a mi doma večeramo ono što bi nam trebao biti ručak jer radimo do kasno. Što ne mislim da je uopće loše. Znači jede ili ostatak od ručka (ako je vikend) ili nešto lagano i brzo gotovo, najčešće kombinacija kuhani krumpir s masl. uljem / krumpirpire / njoki / tjestenina / žganci s nekim umakom tipa šalša / sataraš / dinstano zelje u paradajzu / dinstana piletina s vrhnjem / ...
Ili neki rižoto, zatim npr. kuhani krumpir ili neko drugo povrće pa preliveno i zapečeno s vrhnjem/jajem, može i omlet s kruhom, pa gusto varivo od tikvica s vrhnjem,.... Jedino slatko su ponekad palačinke. Obično dam bez mesa jer je meso jela za ručak, ali ako mi jedemo meso nemogu joj ne dati ako žica.
Moj limit temeljem kojeg radim meni je max 40min kuhanja za obrok uključujući pripremu (sjeckanje, guljenje, ...)

Doduše, i ovako bi isto 2x jela slično, samo ne doručku