Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: romer ili maxi-cosi 15-36

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno romer ili maxi-cosi 15-36

...pozz...
    ...može pomoć, neznam za koju se odlučiti romer kid plus (ili romer kidfix) ili maxi-cosi rodi XR, pa ako mi netko može preporučiti bila bih zahvalna...
    ...i da, jasno mi je koliko dijete mora imati kg za tu stolicu, ali nisam uspjela naći koliko mora biti visoko... sada imamo maxi-cosi toby i pojasevi mu nekako stišću ramena prema dolje (nadam se da razumijete na šta mislim) pa mislim da je vrijeme za drugu...
    ...možete me i uputiti na temu ako to negdje piše, ja nisam uspjela naći...
    ...hvala :D ...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kidfix samo ako imaš ISOFIX u autu jer inače nema smisla i računaj da je skuplja zbog toga od drugih
    prednost joj je što ju ne moraš vezati u automobilu dok dijete ne sjedi u njoj, dok sve ostale sjedalice moraju uvijek biti zavezane
    što se tiče dileme roemer - maxi cosi, isprobaj i jednu i drugu u autu pa ćeš vidjeti koja bolje stoji i koja je djetetu ugodnija

i da, ukoliko niste prerasli grupu I ostanite u njoj što duže
    visina je individualna jer je u biti bitno koliko je dijete visoko od guze do vrha glave i ramena tako da nema univerzalne brojke koja je ista za svu djecu
    ako vam je pojas AS u najvišem položaju a još uvijek izlazi ispod visine ramena onda ste ju prerasli po visini i nemate izbora nego preći u sljedeću grupu

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ukoliko pojasevi na tobici klincu nisu barem u visini ramena nego ispod i ima barem 15 kila - vrijeme je za veću AS

istina preporuča se da malci do 18 kila budu u AS grupe I, ali ako ju je prerasao visinom i ima 15 kila - vrijeme je za selidbu

što se tiče konkretnog modela, mora zadovoljavati normu ECE R44/04 i dobro sjedati u auto kojem je namijenjen - znači, klinca u auto i pravac dućan na isprobavanje
    ukoliko nema razlike u tome kako sjeda u auto, onda odlučuje subjektivni dojam (koja ti je ljepša)
    možda bi moglo prevagnuti (ukoliko nofci nisu problem) ima li AS isofix: mnogi se žale da im ti boosteri s naslonom djeluju jako nesigurno i labavo (što i jesu u odnosu na AS za manju djecu - no oni djeluju na malo drukčijem principu), a boosteri s isofixom ipak djeluju 'čvršće'

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

heh, dok ja brbljam s MŽ na telefonu, dady napiše odgovor

kolega, vidimo se sutra popodne

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

super :D

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...znači, izgleda da nam je definitivno vrijeme za drugu jer su nam pojasevi u najvišem položaju, a izlaze njemu ispod ramena... a kilaža je negdje na granici, ima nekih 15,5 kg...

...imamo u autu isofix, pa sam nekako i mislila da uzmemo stolicu sa tim dodatkom...
    ...hm, ljepota... pa nekako mi maxi-cosi izgledaju ljepše i udobnije, ali kad nemaju isofix ...

...samo još jedno pitanjce, što se tiče sigurnosti, da li je stolica šta sigurnija sa tim isofixom ili to samo zbog pomicanja tj. nepomicanja stolice... tj. da li se isplati ta razlika u novcu, skoro duplo skuplje dođe s tim, zar ne?!...

...puno hvaaaaaaaaala na brzim odgovorima :D ...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

što se tiče sigurnosti, ako sjedalica lijepo leži na sjedištu vozila, onda je isto. roditeljima taj ISOFIX daje osjećaj sigurnosti jer se kod njega sjedalica puno manje miče tijekom vožnje. kao što sam već napisao, prednost ISOFIX-a je ta da sjedalicu ne moraš vezati dok dijete nije u njoj a sjedalicu bez ISOFIX-a moraš vezati i u tom slučaju.

adac je što se tiče sigurnosti jednako ocijenio obje romer sjedalice i maxi cosi rodi xr, ali je romer dobio veću ocjenu za održavanje a rodi xr za komfor.

http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...PageID=130822#

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo nedavno kupili maxi rodi xr i ja sam prezadovoljna !!
    j. isto ima oko 15-16 kg, mislim da je oko 100 cm visok

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...puno hvala...
    :D :D

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi smo danas kupili Roemer Kidfix i oduševljeni smo.
    Jutros su dobili novu pošiljku Roemerovih AS u Babycentru
    tako da smo mogli birati skoro između svih uzoraka, a godina proizvodnje je 07/09.
    Došla nas je 210 EUR, a 35 EUR je DDV.

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...drago mi je da se netko javio tko je kupio kidfix, ja bih najradije isto nju jer nam auto ima isofix, a opet s druge strane maxi cosi mi je nekako lijepša, a i dosta jeftinija... znači isplati se ta razlika u cijeni?!...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pogledaj i Cybex solutinxfix isto ima isofix, odlično je ocjenjena a povoljnija od Romerica a bolja od MC-a

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...hvala, izgleda interesantno, ja nisam druge niti gledala osim ove dvije iz naslova za koje mi se činilo da su najbolje i da ih roditelji najviše preferiraju...
    ...znaš li nešto više o njoj iz iskustva ili možda netko drugi?!...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja imam takvu bez isofixa - kupljena 2 tjedna prije nego je na tržište došao model sa isofixom ali sjedalica je odlična i po meni bolja od Romera i MC-a naime ja sam sve tri( x2 kom) isprobavala u autu prije kupnje. Moj savjet s obzirom da si u RI, pošalji mail u Baby centar u Ilirsku Bistricu - provjeri da imaju sve tri vrste i odi probati s autom - ne obavezuju te na kupnju a naručit će ti šta god želiš - meni su kažem ti povukli 6 AS da bi ja odabrala 2 kom ili nijednu

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

No još jedna opaska s obzirom da ti malac ima tek 15,5 kg ja osobno koristila bi 9-36 još godinu , dvije dok god nema 18 kg zato da je što duže vezan u 5 točaka. Veeelika je razlika u sigurnosti. Moji imaju 4g sada i ja ih 95% vremena vozim u Recaru 9-36 a Cybexice su mi u autu od mm-a. I bit će moji u njima vjerojatno i do 5 g po kg pa razmisli i o tom segmentu sigurnosti.

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...hvala, evo našla sam neke komentare i na drugim temama pa tako i tvoje...
    ...tako ću onda i morati napraviti, u dućan i isprobati koja bolje stoji i kako mali u kojoj sjedi... (by the way, šta i u Ilirskoj bistrici ima babycentar, mi uvijek idemo u Ljubljanu, pa usput i shopping )
    ...znam za kg, ni meni se neda u sljedeću stolicu... ali šta kad mi pojasevi idu ispod ramena (Juroslav je o tome iznad pisao), i isto tako, sada kad smo deblje obučeni uvijek se buni da sam ga previše stisnula i pojasevi mu nekako stišću ramena prema dolje i uvijek mi se nekako čini da ga nisam dobro stisnula (za razliku od prije kad nije bilo nikakvih problema)... eto, zato mislim da nam je vrijeme za novu...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Tobica vam je OČITO premala ali REcaro 9-36 vam sigurno nije premala. Odi baci oko u TL ( no nemoj se onesvjestiti od cijene - ima i jeftinije ) ili ako nema možeš se slobodno meni javiti na pp pa dođi isprobati našu da vidiš o čemu pričam - on je po meni još premali za 15-36 ima preko 15 kg ali to je granična kilaža za reakciju pojasa od auta i po meni nedovoljno sigurna a da ne spominjemo da će biti jako sretan što nije više sputan pa će se frljiti, micati pojas, izvlačiti ruku i sve ostalo što mali vragolani rade + to da ako zaspi s obzirom na dob vrlo vjerojatno će se preklopiti na pola kao knjiga pa ćeš se zaprepastiti - to su mane 15-36 za premalu djecu - nisu kg jedino mjerilo za prijelaz tu as.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da ima u Bistiric Baby centar već više od godinu dana

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...joooooooooooj... ni meni se neda još iz ove sjedalice... a opet, kao što rekoh, izgleda da je vrijeme za novu...
    ...da te pitam, da li i ove veće stolice imaju ležeći položaj ili je to njihovo pomicanje minimalno... koliko sam shvatila, jedino ova cybex ima nekakvo pomicanje naslona da glavica ne pada?...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

imaju poožaj za spavanje ali iskreno to je tako minimalno da djetetu od 3 g to ništa ne znači - mislim bolje nego ništa na drugima ali nedovoljno da opušteni mišići trogodišnjaka ne dozvole da se preklope na pola.
    Ako financijski možeš uzmi 9-36(dobru) još 2 g pa onda tek 15-36

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

...hm, financijski... još ću razmisliti, isprobati, pa odlučiti...
    ...hvala ti puuuuuno ...

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Sunseeker prvotno napisa
    ...joooooooooooj... ni meni se neda još iz ove sjedalice... a opet, kao što rekoh, izgleda da je vrijeme za novu...
    Lara (5,2 g) sad tek prelazi u veću sjedalicu jer samo što nije teška 18 kg
    visoka je oko 108-110 ali joj je Chicco KeyI i sad dobra u visinu

nikud ti se ne žuri!

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Molim vas odgovor, curica ima 3 ipo godine i vjerni smo Romeru i isofixu, sad ima 18,5 kg i iako joj ova stolica (do 18kg) još odgovara i po visini, smije li ona zbog prelaza težine ostati u njoj? Hvala

I znate li gdje u ST mogu nabaviti kidfix (TL ga nema, mogu preko Renaulta ali imaju samo crnu

:/ )

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ne bi smjela više biti u grupi I.
    što se Splita tiče nemam pojma. jel imate vi fun4mum ili Kiku ili baby media centar? u zg svi oni imaju i romer.

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala na odgovoru! Pitala u Baby Media shopu u ST i nemaju nikakve isofix II grupe :/

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Još jedno pitanje- sjeli smo curicu (3ipo god i 18,5kg) u kidfix u dućanu i imam sad velikih dvojbi. Naime, sjedalo uopće nije puno šire od sjedalice u kojoj je sad (9-18 duo plus), čak mi se čini pliće i položaj leđa mi se čini previše uspravan, čak kao da ide malo naprijed (tata se šali da je to zbog guze), ali nekako mi izgleda neudobno... :/ i pitam se može li izdržati sljedećih 18 kg?

Je li maxi-cosi šira, tj. udobnija? Ili da pokušamo s nekom 9-36?

Ima li još neka isofix sjedalica grupe 2?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hmmmmmmm bilo je rijeci da busteri od romera imaju dvije sirine, a da na zalost kidfix se priklonio uzem modelu. daj malo prosurfaj. pa pogledaj o tome.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa

Ima li još neka isofix sjedalica grupe 2?
    i mene ovo zanima

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cybex solution x-fix

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Budući da imam starije dijete koje je u Romer Kid-u već preko 4 godine a oko sebe imam dosta 7, 8, 9-godišnjaka koji su još uvijek u boosterima s naslonom moram posvjedočiti da svi oni još uvijek sasvim dobro stanu u njih a nisu ni sitni ni mršavi.
    Djeca od treće godine nadalje puno više rastu u visinu nego što se šire u predjelu guze i bokova (iako ima naravno iznimki i bucmastije djece) pa ako je dijete dosad bilo u nekom prosjeku kilaže za dob zaista nema razloga za brigu da će prebrzo prerasti širinu boostera.
    Ilustracije radi, moj sin visok je 135 cm i ima 28 kg, njegov frend je jednako visok i ima preko 30 kg, bez problema su i u Romer Kid-u i u Maxi Cosi Rodi XP boosteru.

Opet iz osobnog iskustva, uskoro kupujem nove boostere za oboje klinaca (stare su sjedalice stradale u sudaru skupa s autom) i uzet ću obe Romerice jer mi se navlaka pokazala puuuuno izdržljivija u odnosu na Maxi Cosijevu koja se očajno ofucala i viri spužva na nekim mjestima.

Sunseeker avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    Cybex solution x-fix
    ...jel' može nešto više o ovoj sjedalici, (nešto sam čitala, ali nema baš ljudi s iskustvom) i usporedba s Romerom... koju radije uzeti?!...
    ...hvala ...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Suns, što se Cybex solution x-fix tiče, dobila je dobre ocjene na adacovim testovima (mislim iste kao Romer Kidfix).
    http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...ePageID=254587

Ostalo, ima je moja frendica kao rezervnu sjedalicu u drugom autu (prva joj je Kidfix) i zadovoljna je.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ukupnu ocjenu je Kidfix dobila nešto malo bolju ali je X-fix dobila za nijansu bolju ocjenu za sigurnost (kod bočnih sudara, frontalni su dobili jednako). Nažalost ja nemam osobnog iskustva sa Cybex-om, ali koliko sam pohvatao po forumu korisnici su uglavnom zadovoljni

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja dvojim između ove dvije sjedalice...jer Romero mi se u I 9-18kg čino plitak, uzak i previše pogurana leđa prema naprijed,mala u nju nije htijela ni u ludilu pa smo kupili Bebe confort, savršeno duboka, kod nogu bočne zaštite visoke i mogu se pomicat, ito tako kod gave..a da ne govorim koliko puno može u ležeći polžaj-savršena za veću djecu...e sad ima nova od MC neka Rodi air http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carse...odi-airprotect ...ali ne vidim da je ima kupiti kod nas, i nikako mi nije jasno zašto MC nema isofix na većim sjedalicama...Romero bih uzela samo zbog toga, ali već sam unaprijed skeptična prema udobnosti te sjedalica bar kad je u pitanju moje djete.....najbitnija mi je sigurnost sjedalice tj. da je dobro prošla na testovima,ali i da se ne miče u vožnji, znam kako nam je bilo bez isofixa u 0-9kg-muka,i muka ..i šta sad jedna nam paše po visini, dubini, udobnošću, druga jer ima iseo fix? Dal da rađe kupim onu od 9-36kg i ako mi mala ima već 18kg?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.tintilinic.hr/hr/katalog/...alo__stone-518 je li to ova sjedalica o kojoj pričate?

zašto je toliko jeftinija od Romera ako ima bolje ocjene sigurnosti?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uskoro trebam još jednu AS za drugi auto. Prva je Kidfix, a drugu bih po mogućnosti jeftiniju.

Zanima me:
    - odnos cijene i kvalitete
    - prednosti/nedostaci pojedinih AS
    - širina/visina AS (ne u cm, nego prema osobnom dojmu kako se vama čini prikladna ili ne za deblju/tanju djecu)
    - udobnost
    - položaj za spavanje, barem minimalni (ima/nema)
    - ...

Za Roemer kidfix mogu reči da me razočaralo što se u principu ne može nagnuti, nego samo malo, i to ako se ne koristi isofix.

Isto tako kao boljka cijele grupe meni je taj nekakav okomit položaj sjedenja djeteta. Ne znam kako da objasnim, ali u grupi I su noge djeteta kao malo podignute u zrak, a guzica više "upadne" u AS. To nekako umanjuje mogućnost da dijete "migolji" po AS, nego je stalno u pravom položaju.

Ovo sam kopirala s jedne druge teme, a nisam dobila odgovor.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.11.2010. at 13:27

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.tintilinic.hr/hr/katalog/...alo__stone-518 je li to ova sjedalica o kojoj pričate?

zašto je toliko jeftinija od Romera ako ima bolje ocjene sigurnosti?
    koliko vidim po cijenama u baby centru, jeftinija je nekih 10%. mislim da je normalno da svaki proizvođač stavlja cijenu za koju misli da je prikladna. nije sad da je razlika duplo.

ivana zg, ISOFIX kod sjedalica grupe II/III nema utjecaja na sigurnost djeteta jer funkciju zaustavljanja djeteta i sjedalice kod sudara mora odraditi pojas vozila. svrha ISOFIX-a kod tih sjedalica je samo ta da kad dijete nije u sjedalici ne moraš pojasom vezati praznu sjedalicu dok kod drugih sjedalica to moraš učiniti kako ona ne bi letila po autu prilikom sudara i ozlijedila putnike. BeSafe ima za to neki drugi princip ako se ne varam, ali sa istom svrhom.
    Posljednje uređivanje od daddycool : 16.11.2010. at 13:57

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Uskoro trebam još jednu AS za drugi auto. Prva je Kidfix, a drugu bih po mogućnosti jeftiniju.

Zanima me:
    - odnos cijene i kvalitete
    - prednosti/nedostaci pojedinih AS
    - širina/visina AS (ne u cm, nego prema osobnom dojmu kako se vama čini prikladna ili ne za deblju/tanju djecu)
    - udobnost
    - položaj za spavanje, barem minimalni (ima/nema)
    - ...

Za Roemer kidfix mogu reči da me razočaralo što se u principu ne može nagnuti, nego samo malo, i to ako se ne koristi isofix.

Isto tako kao boljka cijele grupe meni je taj nekakav okomit položaj sjedenja djeteta. Ne znam kako da objasnim, ali u grupi I su noge djeteta kao malo podignute u zrak, a guzica više "upadne" u AS. To nekako umanjuje mogućnost da dijete "migolji" po AS, nego je stalno u pravom položaju.

Ovo sam kopirala s jedne druge teme, a nisam dobila odgovor.
    preopsežno ti je pitanje pa misliš da nećeš niti sada dobiti potpuni odgovor

osobno mi se čini da je recimo BeSafe booster tako napravljen da u njega stane šire dijete nego u Romerov, ali najbolje je otići u dućan i isprobati.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako i ja kupujem novu as, mislila sam da imam više vremena no jučer klinac stao na vagu i 17,5 kg , pa eto me ovdje.

Stariji ima romer kid bez fixa, isofix mi nije toliko važna stavka jer booster dobro "leži" u zavojima.

Ono što mislim da je važno za napomenuti kod naginjanja te grupe autosjedalica je da u uputama proizvođača piše, ukoliko koristite mogućnost da sjedalica bude u tom nagnutom položaju morate biti svjesni kako joj se smanjuje i njezina safety.
    Kod romerice koju imam je to tako jer se ono koljeno izbaci i tada autosjedalica nije vise cijelim "leđima" naslonjena na naslon sjedala u vozilu.

Zadovoljna sam jako romerom no kada sam vidjela novu maxi cosijevu air protect, zaljubila se u nju, ne zbog izgleda da se razumijemo.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anemona, svakako otiđi u trgovinu i stavi djete u as, vidjet će ne migolji se u svakoj...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivana, lakše će ti biti kada vidiš autosjedalicu kako stoji u autu i kako paše djetetu.
    Isofix te zaista ne bi trebao previše brinuti jer nema neku ulogu u sigurnosti.
    AS od 9-36 kg nikako nije rješenje za djecu koja su preko 18 kg, jer su to kombinirane sjedalice koje zbog toga što su predviđene za više grupa ne mogu biti jednako "dobre" (češće nose lošije ocjene na testovima).
    Posljednje uređivanje od Nika : 16.11.2010. at 14:22

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je isofix jako važan zbog montaže, imamo 2 auta, pošto sam do sad imala sjedalice i s isofixom i bez, pokazalo se ne da je samo montaža lakša s isofiksom bar iz mog iskustva paše u bilo koji auto, ali kad se veže pojasevima e onda je stvar u tome, da su sjedala auta različita a montaža katastrofa- i ako ne tvrdim da je isofix sigurniji, čak je možda montaža s pojasevima sigurnija
    Posljednje uređivanje od ivana zg : 16.11.2010. at 15:06

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je isofix jako važan zbog montaže, imamo 2 auta, pošto sam do sad imala sjedalice i s isofixom i bez, pokazalo se ne da je samo montaža lakša s isofiksom bar iz mog iskustva paše u bilo koji auto, ali kad se veže pojasevima e onda je stvar u tome, da su sjedala auta različita a montaža katastrofa- i ako ne tvrdim da je isofix sigurniji, čak je možda montaža s pojasevima sigurnija
    Ivana, isofix ti je bio bitan do sada

sad, kad prelazite u AS grupe II-III, isofix više ne igra nikakvu ulogu niti kod sigurnosti niti kod montaže
    vidi kaj ti je dadycool odgovoril na prethodnoj stranici

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod tih boostera nema montaže, autosjedalica se samo stavi, dijete sjedne u nju i onda se veže pojasom automobila.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da onda smanjim uvjete.
    Koje su ok AS prema vasim iskustvima, a da su jeftinije od Kidfixa?

Prije konacne kupnje cu pogledati testove i isprobati AS, ali moram imati neke smjernice koje otprilike AS da isprobam.

Da li smijem otvoriti novu temu u stilu, koju imate AS grupe II i koje su prednosti i nedostaci, prema vasem iskustvu?
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.11.2010. at 17:48

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Za koju si se odlučila?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Da li smijem otvoriti novu temu u stilu, koju imate AS grupe II i koje su prednosti i nedostaci, prema vasem iskustvu?
    Smiješ naravno

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa Vidi poruku
    Kod tih boostera nema montaže, autosjedalica se samo stavi, dijete sjedne u nju i onda se veže pojasom automobila.

ček ček, šta onda pojas automobila u slučaju kočenja ne mora držati duplu težinu i sjedalicu i djete? Ako isofix drži sjedalicu, onda pojas samo "drži" djetetovu kilažu ili?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ček ček, šta onda pojas automobila u slučaju kočenja ne mora držati duplu težinu i sjedalicu i djete? Ako isofix drži sjedalicu, onda pojas samo "drži" djetetovu kilažu ili?
    Ivana, pojas auta je za to i dizajniran
    kaj misliš kak drži, recimo, mene od 100 kila žive vage ako ne bi mogao držati dijete i AS?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •