Rozi, pa ti si prava manekenkabravooo
![]()
Rozi, pa ti si prava manekenkabravooo
![]()
Prve dvije trudnoce totalno razlicite, i po debljanju, po obliku trbuha, po ama bas svim mogucim stvarima i obadvije su bile cure..tako da tu stvarno nema pravila.
20+3 tj. trenutno na plus 2,5 kg
Evo ja sam 38-39.tjedan u plusu 9kila........![]()
punih 37 tt i nemam se čim pohvalit, u plusu sam 18 kg!!!!! al nekako se to baš i ne kuži previše!
Hmmm...
Ravno 30 tjedana i 12,5 kg.
Malo mi povećan šećer pa nejedem slatko inače sam već prije mjesec dana bila na 13 kg...
ja sam 12 tjedana i 4 kg sam dobila i sad stojimo ovaj mjesec nisam nista dobila
34tjedna-20kg,stojim već mjesec dana-ni kile gore,tako je i bolje
22 tt i +7 kg
Ali, osjecam se kao da sam dobila 15, a ne 7 kg.
U prvoj trudnoci sam u ovim tjednima bila na +5 (ali, moram priznati ovaj put vise papam)
Bas me zanima kako ce bit do kraja...........
Evo novosti sa zadnjeg pregleda: saznali da nosim curku!!! 24 tjedna, +9kg. Što se tiče kila baš me briga, super se osjećam, super izgledam. Ovaj put imam dobrog doktora koji uopće ne obraća pažnju na taj podatak.
Zadnji put sam išla roditi s 13kg i otopila se nakon poroda, skoro bila na rubu anoreksije zbog prezahtjevnog mališana, dakle neka se nađe koja kila viška.
Evo imene 34 puna tjedna i dalje na 10 kg, tak bilo prije skoro 2 mjeseca, bila dobila još dva kg, ali radi problema sa žuči i promjenjene prehrane (bljutave i lagane) izgubila dva kg, nadam se samo da bebica dobije dovoljno jer sa ovom moj prehranom tj. dijetom zbog žuči ja se bojim da još više ne izgubim!
27+ i sad smo na +8 kg!
To bi bilo super da je raspoređeno kako treba! Trbuh mi je malen i ne kuži se a noge i bokovi ko balvani!!!!!!![]()
37. punih, moja vaga kaže 11. a biće još bar 2 do kraja, opalila sam po slatkišima.
Ja sam danas točno 26 tj i 5 kg u +
a trbuh mi je oooogroman
Ja sam se danas jednostavno rasplakala, osjecam se napuhano! Jos kad idem citati clanke i casopise...najidealnije dobivanje kilaze u trudnoci...bla bla bla...je toliko i toliko...ma kako...nije mi jasno. Nekad mi se cini, cim nesto pojedem da mi se isti tren primi, sto ustvari i je tako. Pazim sta jedem, normalno doruckujem, rucam i za veceru pojedem neko voce ili salatu, stvarn pazim ali eto...
22 tj + 8 kg
34+2 i dalje +7.5 kg
već sam više od mjesec dana na istoj težini
16+5 i na +3,5 kg, nije strašno. U prvoj T dobila 12, sve otišlo u 2-3 mj.
sada u drugoj trudnoci dobivam manje kila nego u prvoj sad sam 28 tt +6 kg dok sam u prvoj u tom razdoblju bila vec 10 kg u plusu.Sad nosim curkicu a prvo je bio veeeeeeeeliki momak .
kad čitam vaše postove malo mi je depra, pa ovo su sve same mršavice
sada sam u 31+6 i imam +14kg...prošlu trudnoću sam dobila +18kg....nadala sam se da ću u ovoj dobiti manje jer sam naravno sa viškom i počela, ali jednostavno me peru mučnine (zamislite još uvijek) i onda sam nervozna i živčana i samo naravno jedem...ali kao što je rekla scarlet o'hara: sutra je novi dan!! o tome ću misliti poslije poroda, samo da beba bude ok....
39 tjedana, teških 20 kg!!!!
33+4 =13,5 kg
Već sam pisala da sam prije T bila jako mršava tak da se nadam da će mi od dobivenih kila nešto i ostati![]()
12 tjedana i +4 kg
U prošloj trudnoći dobila +17 kg, od čega mi je 7 kg ostalo.
Tek sam na početku i ovim tempom pretvorit ću se u bačvu!! Malo se krećem zbog mučnina, jedem isto. Prva i ova druga trudnoća ne daju se uspoređivati. Prva je bila 'blaženo stanje', a druga je 'trudnoća' i sada se vučem ko pokisla mačka.
Kad sam skužila da sam imala 2 kg više nego sada kad sam ušla u rađaonu (a mislila sam da sa ogrooomna) došlo mi muka.
Ja sam sad 14 tjedana i 5 kila sam dobila,a isto se osijecam kao da imam barem 10 vise i danas mi je sestra kod ginica rekla oooo poceli smo se debljati,hahah a svi koji me vide kazu di si debela sad ne znam da li se sale ili se to tak jako vidi,al lagano padam u depru i razmisljam o tomu cijelu noc kak mi to netko moze reci
Lastavice, ne daj se isprovocirati! Ili znaju da si trudna pa ti to na taj nacin zele dati do znanja... ili misle da si trudna pa ispipavaju teren.![]()
Ja recimo nisam jedna od onih koja je svoju trudnocu zeljela podijeliti sa cijelim svijetom. Pogotovo u pocetku, dok se jos nista bas i ne vidi, samo nazire. Znali su samo moji najblizi i cuvala sam je ljubomorno kao malu slatku tajnu.
I onda kad me u gradu sretne kakva znatizeljna susjeda ili poznanica s komentarom - ooo pa nesta si mi se udebljala - ja samo kazem: da, jesam! Nabacim osmijeh i odem, bez potrebe da joj se pravdam i objasnjavam zasto su mi se hlace zategle u podrucju bokova.
Inace 31+4 +12,5 kg
Posljednje uređivanje od SarahB : 03.11.2010. at 11:00
Svima je cudno jer ni ja nisam to htjela podijelit s svima samo moja i mm obitelj zna,a drugi jos ne kuze toliko samo vide da sam se malo udebljala,a neda mi se svakom sad objasnjavat,svi ce sve na vrijeme vidjet nece nista propustit mislim na susede koje vire iza zavjesa
evo ja se moram pozalit...38 tjedan +40! kazu bila si premrsava prije trudnoce pa se toliko nakupilo...sa 58 na 98 a visina 176....uglavnom imam feeling da je 20kg ciste vode :D...nocas sam u jednom trenutku toliko bila otekla da nisam mogla saku skupit od nateklih prstuju...grozno...nocne posjete wc-u da i ne spominjem..cca 10-ak puta....uglavnom nema poze u kojoj se osjecam dobro i jedva cekam da sve krene....pa da vidimo jel se te kile stvarno tako tope nakon poroda :D...zivim u nadi![]()
Tako su i meni govorili u prvoj trudnoći, dobila 24 kg, al sam startala s 46 kg, pa dok nisam došla do svoje idealne težine to se nije kao ni brojalo ! Kad sam rodila otišlo 14 kg, isto sam bila puna vode i natečena, tako da sam odmah bila na 56, što i nije tako strašno a u slijedećih mjesec-dva spala na 50 kg, što od nespavanja, iscrpljenosti, dojenja, svega lijepog što majčinstvo nosi... Ne brini, sve će se to jako brzo istopiti...
Inače, ja sam sad u 36.tjednu i dobila 17 kg ! Prilično, a i trbuh mi se doslovno odmah vidio, tako da su mi se ljudi u trećem mj. trudnoće ustajali u tramvaju... katastrofa !! A i prije 2 tjedna na UZV izmjereno da moja princeza ima 2,8 kg, što mi se činilo jaako puno, jer do kraja ima još dana... A prvo princezu sam rodila u 39. tjednu s 3,4 kg ! Izgleda da će mlađa preteć stariju seku !
36+3 ja na + 11 kg- iskreno zadovoljna
39 + i na 14 sam kila u dobitku. imam pune 72 i uvjerena sam da ću i treći put u rađaonu sa 73.
u prvoj sam dobila 16 kila (rodila sa 71 kg)
u drugoj 11 kila (isto rodila sa 71 kg)
sad sam od 17. do 19. tjedna nabila 2 kile i imam 68, previše za moj ukus, bojim se kud ću stići ako tako nastavim, daleko preko 71 kg :/
nije meni problem u skidanju kila, sve mi to ode posije, ali teže je i biti trudan i rađati ako imaš previše kila ://
Pa tek sad skontah Lutonjice, pridružuješ se klubu 3+! Svaka čast!
A za kile ne brini, ja sad s troje imam manje nego što sam ikada nakon trudnoće imala, i bolje mišiće, i čvršće tijelo, jedino malo stomak bi mogao biti zategnutiji, al sve ima svoju cijenu![]()
ma nije meni skidanje problem, znam da to ode, barem meni, nakon 9-12 mjeseci ja sam na staroj kilaži bez ikakvog truda ili dijete
nego ne želim biti trudnica s puno kila, i ovako je teško pred kraj, a kamoli kad imaš višak kila :/
Hm...vi sve neka normala...
Naime, ja sam prije trudnoće na svojih 168 imala 58 kg...da bi sa 18 tjedana trudnoće imala 66 kg
Sad sam u 22 tjednu i sve me strah koliko će vaga pokazati na kontroli...Što je najčudnije, imam dojam da mi je sve otišlo u sise (koje su sad 4-ka) i u veliki, tvrdi...pravi trudnički trbuh
ginićka će me skalpirati kad joj se pojavim tamo![]()
Meni za zatvor odlično pomažu suhe smokve.
Ostala sam T sa 67kg/175cm...jako zadovoljna...
1.) 7-9 t.t. -3 kg
2.) 10-12 t.t. +2 kg
3.) 12-13 t.t +1 kg
dakle zakljucak je slijedeci: sa 13 t.t. u cetvrt. ulazimo u 14 t.t. sam na pozitivnoj 0......bas me zanima slijed...super mi je sto cu ovdje to moci pratiti...svi kazu da cu puno kg natuci jer sam doma i dosta odmaram i lezim(moram), ali ja njima kazem
sta vas briga meni je super
...
Sad sam u 8 mj,trebam rodit uskoro-19.12
a dobila sam sve skupa 9kg...
27+2...........+ 9kg
Ovako i nije lose, ali usporedjujuci s proslom trudnocom kada sam isla roditi sa +10 kg mi je malo
Vidjet cemo jos do kraja!
o ne...na kontroli jučer - u 23.tjednu ravno +9 kg...sad imam ravno 67 kg
![]()
Ostala trudna s 49,5 (1,63 visoka) , sada u 31+3 imam +9 kg Kao nije puno,ali leđa me rasturaju, rebra...ipak je to previše za moju sitnu građu,(sve mi je u trbuhu i malo bokovi), imam osjećaj da pucam po šavovima, a još su dva mjesca ispred mene...
sa 22 tjedna na +4, ali sam počela sa viškom kila, tako da sad na visinu od 167 imam 71 kg, a u prošloj trudnoći dobila 12 kg, sa 75 išla roditi...
Od težine mi iskočila vena na lijevoj nozi i kapilari mi popucali na gležnju - ne samo da izgleda strašno, već i boli...
Sutra punimo 38 tjedana i na +18 smo
Neću uopće spominjat koliko kila imam...![]()