Stranica 14 od 15 PrviPrvi ... 412131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 724

Tema: Koliko ste kila nabacile?:-) - 9. dio

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Rozi, pa ti si prava manekenka bravooo

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prve dvije trudnoce totalno razlicite, i po debljanju, po obliku trbuha, po ama bas svim mogucim stvarima i obadvije su bile cure..tako da tu stvarno nema pravila.

20+3 tj. trenutno na plus 2,5 kg

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    nakon sto sam smogla hrabrosti da se izvagam jutros (jer sam zadnjih mjesec dana na strogom mirovanju a i jelo mi se i jela sam svasta, par puta cevape, puding i integralni kruh i kolace u dva -tri navrata) vidjela sam da sam danas kada sam 31 plus 6, ukupno dobila 11 kg , a nosim dvojajcane blizanceke. Nadam se da mi je vaga ispravna.
    Evo mene opet al sad u depri, danas sam 34 plus nula i ukupno plus 17 kg , kako zasto, ne znam. Sve isto jedem. Krecem se minimalno jer stomak mi je ogroman i ne mogu. Odjutros me i krsta strasno bole, a danas moram na ctg. Uopce ne znam kako cu se spremit za dr

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo ja sam 38-39.tjedan u plusu 9kila........

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam 38-39.tjedan u plusu 9kila........
    bravo Cheerilee

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

punih 37 tt i nemam se čim pohvalit, u plusu sam 18 kg!!!!! al nekako se to baš i ne kuži previše!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hmmm...
    Ravno 30 tjedana i 12,5 kg.
    Malo mi povećan šećer pa nejedem slatko inače sam već prije mjesec dana bila na 13 kg...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam 12 tjedana i 4 kg sam dobila i sad stojimo ovaj mjesec nisam nista dobila

SarahB avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

29+4 tj +12 kg ...bokovi +5cm

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

34tjedna-20kg,stojim već mjesec dana-ni kile gore,tako je i bolje

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

22 tt i +7 kg
    Ali, osjecam se kao da sam dobila 15, a ne 7 kg.
    U prvoj trudnoci sam u ovim tjednima bila na +5 (ali, moram priznati ovaj put vise papam )
    Bas me zanima kako ce bit do kraja...........

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo novosti sa zadnjeg pregleda: saznali da nosim curku!!! 24 tjedna, +9kg. Što se tiče kila baš me briga, super se osjećam, super izgledam. Ovaj put imam dobrog doktora koji uopće ne obraća pažnju na taj podatak.
    Zadnji put sam išla roditi s 13kg i otopila se nakon poroda, skoro bila na rubu anoreksije zbog prezahtjevnog mališana, dakle neka se nađe koja kila viška.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo imene 34 puna tjedna i dalje na 10 kg, tak bilo prije skoro 2 mjeseca, bila dobila još dva kg, ali radi problema sa žuči i promjenjene prehrane (bljutave i lagane) izgubila dva kg, nadam se samo da bebica dobije dovoljno jer sa ovom moj prehranom tj. dijetom zbog žuči ja se bojim da još više ne izgubim!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

27+ i sad smo na +8 kg!

To bi bilo super da je raspoređeno kako treba! Trbuh mi je malen i ne kuži se a noge i bokovi ko balvani!!!!!!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

37. punih, moja vaga kaže 11. a biće još bar 2 do kraja, opalila sam po slatkišima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet al sad u depri, danas sam 34 plus nula i ukupno plus 17 kg , kako zasto, ne znam. Sve isto jedem. Krecem se minimalno jer stomak mi je ogroman i ne mogu. Odjutros me i krsta strasno bole, a danas moram na ctg. Uopce ne znam kako cu se spremit za dr
    Ma curko, pa ti nosiš blizance!!!! Bebin napredak od 1kg kod tebe je 2 kg!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam danas točno 26 tj i 5 kg u +
    a trbuh mi je oooogroman

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam se danas jednostavno rasplakala, osjecam se napuhano! Jos kad idem citati clanke i casopise...najidealnije dobivanje kilaze u trudnoci...bla bla bla...je toliko i toliko...ma kako...nije mi jasno. Nekad mi se cini, cim nesto pojedem da mi se isti tren primi, sto ustvari i je tako. Pazim sta jedem, normalno doruckujem, rucam i za veceru pojedem neko voce ili salatu, stvarn pazim ali eto...

22 tj + 8 kg

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

34+2 i dalje +7.5 kg
    već sam više od mjesec dana na istoj težini

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

16+5 i na +3,5 kg, nije strašno. U prvoj T dobila 12, sve otišlo u 2-3 mj.

gaggy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sada u drugoj trudnoci dobivam manje kila nego u prvoj sad sam 28 tt +6 kg dok sam u prvoj u tom razdoblju bila vec 10 kg u plusu.Sad nosim curkicu a prvo je bio veeeeeeeeliki momak .

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

20+5 tj,i za sada 3,5 kg u plusu....nije strašno

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

kad čitam vaše postove malo mi je depra, pa ovo su sve same mršavice
    sada sam u 31+6 i imam +14kg...prošlu trudnoću sam dobila +18kg....nadala sam se da ću u ovoj dobiti manje jer sam naravno sa viškom i počela, ali jednostavno me peru mučnine (zamislite još uvijek) i onda sam nervozna i živčana i samo naravno jedem...ali kao što je rekla scarlet o'hara: sutra je novi dan!! o tome ću misliti poslije poroda, samo da beba bude ok....

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    18 tjedana = +3,4 kg
    28tj = +7 kg
    33tj+4d = +9 kg
    39tj+2d = +12 kg

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

39 tjedana, teških 20 kg!!!!

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

33+4 =13,5 kg
    Već sam pisala da sam prije T bila jako mršava tak da se nadam da će mi od dobivenih kila nešto i ostati

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

12 tjedana i +4 kg

U prošloj trudnoći dobila +17 kg, od čega mi je 7 kg ostalo.
    Tek sam na početku i ovim tempom pretvorit ću se u bačvu!! Malo se krećem zbog mučnina, jedem isto. Prva i ova druga trudnoća ne daju se uspoređivati. Prva je bila 'blaženo stanje', a druga je 'trudnoća' i sada se vučem ko pokisla mačka.
    Kad sam skužila da sam imala 2 kg više nego sada kad sam ušla u rađaonu (a mislila sam da sa ogrooomna ) došlo mi muka.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam sad 14 tjedana i 5 kila sam dobila,a isto se osijecam kao da imam barem 10 vise i danas mi je sestra kod ginica rekla oooo poceli smo se debljati,hahah a svi koji me vide kazu di si debela sad ne znam da li se sale ili se to tak jako vidi,al lagano padam u depru i razmisljam o tomu cijelu noc kak mi to netko moze reci

SarahB avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Lastavice, ne daj se isprovocirati! Ili znaju da si trudna pa ti to na taj nacin zele dati do znanja... ili misle da si trudna pa ispipavaju teren.

Ja recimo nisam jedna od onih koja je svoju trudnocu zeljela podijeliti sa cijelim svijetom. Pogotovo u pocetku, dok se jos nista bas i ne vidi, samo nazire. Znali su samo moji najblizi i cuvala sam je ljubomorno kao malu slatku tajnu.

I onda kad me u gradu sretne kakva znatizeljna susjeda ili poznanica s komentarom - ooo pa nesta si mi se udebljala - ja samo kazem: da, jesam! Nabacim osmijeh i odem, bez potrebe da joj se pravdam i objasnjavam zasto su mi se hlace zategle u podrucju bokova.

Inace 31+4 +12,5 kg
    Posljednje uređivanje od SarahB : 03.11.2010. at 11:00

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Svima je cudno jer ni ja nisam to htjela podijelit s svima samo moja i mm obitelj zna,a drugi jos ne kuze toliko samo vide da sam se malo udebljala,a neda mi se svakom sad objasnjavat,svi ce sve na vrijeme vidjet nece nista propustit mislim na susede koje vire iza zavjesa

LedaRi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

evo ja se moram pozalit...38 tjedan +40! kazu bila si premrsava prije trudnoce pa se toliko nakupilo...sa 58 na 98 a visina 176....uglavnom imam feeling da je 20kg ciste vode :D...nocas sam u jednom trenutku toliko bila otekla da nisam mogla saku skupit od nateklih prstuju...grozno...nocne posjete wc-u da i ne spominjem..cca 10-ak puta....uglavnom nema poze u kojoj se osjecam dobro i jedva cekam da sve krene....pa da vidimo jel se te kile stvarno tako tope nakon poroda :D...zivim u nadi

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

39. tj.- 13 u plusu.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj LedaRi prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja se moram pozalit...38 tjedan +40! kazu bila si premrsava prije trudnoce pa se toliko nakupilo...sa 58 na 98 a visina 176....uglavnom imam feeling da je 20kg ciste vode :D...nocas sam u jednom trenutku toliko bila otekla da nisam mogla saku skupit od nateklih prstuju...grozno...nocne posjete wc-u da i ne spominjem..cca 10-ak puta....uglavnom nema poze u kojoj se osjecam dobro i jedva cekam da sve krene....pa da vidimo jel se te kile stvarno tako tope nakon poroda :D...zivim u nadi
    Tako su i meni govorili u prvoj trudnoći, dobila 24 kg, al sam startala s 46 kg, pa dok nisam došla do svoje idealne težine to se nije kao ni brojalo ! Kad sam rodila otišlo 14 kg, isto sam bila puna vode i natečena, tako da sam odmah bila na 56, što i nije tako strašno a u slijedećih mjesec-dva spala na 50 kg, što od nespavanja, iscrpljenosti, dojenja, svega lijepog što majčinstvo nosi... Ne brini, sve će se to jako brzo istopiti...

Inače, ja sam sad u 36.tjednu i dobila 17 kg ! Prilično, a i trbuh mi se doslovno odmah vidio, tako da su mi se ljudi u trećem mj. trudnoće ustajali u tramvaju... katastrofa !! A i prije 2 tjedna na UZV izmjereno da moja princeza ima 2,8 kg, što mi se činilo jaako puno, jer do kraja ima još dana... A prvo princezu sam rodila u 39. tjednu s 3,4 kg ! Izgleda da će mlađa preteć stariju seku !

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

32+4 i eto me na +13...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

36+3 ja na + 11 kg- iskreno zadovoljna

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

39 + i na 14 sam kila u dobitku. imam pune 72 i uvjerena sam da ću i treći put u rađaonu sa 73.

LedaRi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj hipohondrica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako su i meni govorili u prvoj trudnoći, dobila 24 kg, al sam startala s 46 kg, pa dok nisam došla do svoje idealne težine to se nije kao ni brojalo ! Kad sam rodila otišlo 14 kg, isto sam bila puna vode i natečena, tako da sam odmah bila na 56, što i nije tako strašno a u slijedećih mjesec-dva spala na 50 kg, što od nespavanja, iscrpljenosti, dojenja, svega lijepog što majčinstvo nosi... Ne brini, sve će se to jako brzo istopiti...

Inače, ja sam sad u 36.tjednu i dobila 17 kg ! Prilično, a i trbuh mi se doslovno odmah vidio, tako da su mi se ljudi u trećem mj. trudnoće ustajali u tramvaju... katastrofa !! A i prije 2 tjedna na UZV izmjereno da moja princeza ima 2,8 kg, što mi se činilo jaako puno, jer do kraja ima još dana... A prvo princezu sam rodila u 39. tjednu s 3,4 kg ! Izgleda da će mlađa preteć stariju seku !
    ajde bar mala utjeha...mozda je ipak stvarno...bar pola vode ..jedva cekam da mi sve ovo lijepo sta mi majcinstvo nosi...istopi kilice bome velika bebica isto kao i moja...velika mama...velika beba :D

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj LedaRi prvotno napisa Vidi poruku
    ajde bar mala utjeha...mozda je ipak stvarno...bar pola vode ..jedva cekam da mi sve ovo lijepo sta mi majcinstvo nosi...istopi kilice bome velika bebica isto kao i moja...velika mama...velika beba :D
    Ja se samo tješim da ta njihova procjena težine bebača i nije baš pouzdana, piše i na slikici od UZV-a pored težine + - 400 g, tak da se ja držim toga, jer nisam baš neke kršne građe... sad me trenutno lakše preskočit nego zaobić :DDD

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u prvoj sam dobila 16 kila (rodila sa 71 kg)
    u drugoj 11 kila (isto rodila sa 71 kg)
    sad sam od 17. do 19. tjedna nabila 2 kile i imam 68, previše za moj ukus, bojim se kud ću stići ako tako nastavim, daleko preko 71 kg :/

nije meni problem u skidanju kila, sve mi to ode posije, ali teže je i biti trudan i rađati ako imaš previše kila ://

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa tek sad skontah Lutonjice, pridružuješ se klubu 3+! Svaka čast!
    A za kile ne brini, ja sad s troje imam manje nego što sam ikada nakon trudnoće imala, i bolje mišiće, i čvršće tijelo, jedino malo stomak bi mogao biti zategnutiji, al sve ima svoju cijenu

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nije meni skidanje problem, znam da to ode, barem meni, nakon 9-12 mjeseci ja sam na staroj kilaži bez ikakvog truda ili dijete

nego ne želim biti trudnica s puno kila, i ovako je teško pred kraj, a kamoli kad imaš višak kila :/

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hm...vi sve neka normala...

Naime, ja sam prije trudnoće na svojih 168 imala 58 kg...da bi sa 18 tjedana trudnoće imala 66 kg

Sad sam u 22 tjednu i sve me strah koliko će vaga pokazati na kontroli... Što je najčudnije, imam dojam da mi je sve otišlo u sise (koje su sad 4-ka) i u veliki, tvrdi...pravi trudnički trbuh

ginićka će me skalpirati kad joj se pojavim tamo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni za zatvor odlično pomažu suhe smokve.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ostala sam T sa 67kg/175cm...jako zadovoljna...

1.) 7-9 t.t. -3 kg
    2.) 10-12 t.t. +2 kg
    3.) 12-13 t.t +1 kg

dakle zakljucak je slijedeci: sa 13 t.t. u cetvrt. ulazimo u 14 t.t. sam na pozitivnoj 0......bas me zanima slijed...super mi je sto cu ovdje to moci pratiti...svi kazu da cu puno kg natuci jer sam doma i dosta odmaram i lezim(moram), ali ja njima kazem sta vas briga meni je super ...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sad sam u 8 mj,trebam rodit uskoro-19.12
    a dobila sam sve skupa 9kg...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

27+2...........+ 9kg
    Ovako i nije lose, ali usporedjujuci s proslom trudnocom kada sam isla roditi sa +10 kg mi je malo
    Vidjet cemo jos do kraja!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

o ne...na kontroli jučer - u 23.tjednu ravno +9 kg... sad imam ravno 67 kg

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ostala trudna s 49,5 (1,63 visoka) , sada u 31+3 imam +9 kg Kao nije puno,ali leđa me rasturaju, rebra...ipak je to previše za moju sitnu građu,(sve mi je u trbuhu i malo bokovi), imam osjećaj da pucam po šavovima, a još su dva mjesca ispred mene...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sa 22 tjedna na +4, ali sam počela sa viškom kila, tako da sad na visinu od 167 imam 71 kg, a u prošloj trudnoći dobila 12 kg, sa 75 išla roditi...
    Od težine mi iskočila vena na lijevoj nozi i kapilari mi popucali na gležnju - ne samo da izgleda strašno, već i boli...

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sutra punimo 38 tjedana i na +18 smo
    Neću uopće spominjat koliko kila imam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •