Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U zagrebu sam. Sve se nadam da mi je sve to u glavi
    Ovaj put sam na jednom jedinom menopuru, ako opet bude HS onda nije za mene stimulacija. Al bar ovaj put imam dosta jednakih folikula, inace ih imam preko 20 a samo dva budu veca...to mi je najgore, hiper a jedan embrij
    nek se raspuknem, boli me kita samo nek bude puno jaja
    Vidit cu do sutra kako ce mi bit pa ako mi bude gore ponit cu odma stvari za bolnicu na uzv....Drage moje, ako ste mislile da su nase Firule u kurcu-tribate vidit taj odjel ginekologije di sam ja lezala zadnji put u vinogradskoj. Da sam imala fotoaparat, slikala bih wc i obroke koje smo dobijali hmmmmm, mogla bih ga ovaj put ponit, da se uvjerite kako su Firule Hilton u stvari!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    U zagrebu sam. Sve se nadam da mi je sve to u glavi
    Ovaj put sam na jednom jedinom menopuru, ako opet bude HS onda nije za mene stimulacija. Al bar ovaj put imam dosta jednakih folikula, inace ih imam preko 20 a samo dva budu veca...to mi je najgore, hiper a jedan embrij
    nek se raspuknem, boli me kita samo nek bude puno jaja
    Vidit cu do sutra kako ce mi bit pa ako mi bude gore ponit cu odma stvari za bolnicu na uzv....Drage moje, ako ste mislile da su nase Firule u kurcu-tribate vidit taj odjel ginekologije di sam ja lezala zadnji put u vinogradskoj. Da sam imala fotoaparat, slikala bih wc i obroke koje smo dobijali hmmmmm, mogla bih ga ovaj put ponit, da se uvjerite kako su Firule Hilton u stvari!!
    ako možeš, kupi rehidromiks sol i općenito pij što više tekućine, to zna spriječiti razvoj hiperstimulacije! I, naravno, sretno !!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    ako možeš, kupi rehidromiks sol i općenito pij što više tekućine, to zna spriječiti razvoj hiperstimulacije! I, naravno, sretno !!
    Hvala ti, prvi put cujem za to, idem odma sutra to trazit!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •