- 

ja svake godine radim dva nova kalendara.
 ove godine ću napraviti ojedan od šala. imam veeeeliki bijeli šal u koji ću stavljati igračke iz kinderjaja i iza svake zavezati sa šarenom trakicom, a izvana sa pribadačom pričvrstiti brojeve.
 za drugi ći na poveliki komad zelenog kartona nacrtati neke bopžićne motive oa vrućim ljepilom zalijepiti svežnjiće napravljene od šarenih krpica preostalih od koječega, unutra će biti čokoladice.

30.11 kada zaspu, ja objesim kalendare kod vrata i 1.12 ih dočekaju. svaki dan otvaraju po jedan, s tim da se izmjenjuju.

lani sam radilaod tuljaca od wc papira koje sam umotala u šareni papir kao bombone i objesila.
 u školi su radili patuljke od tih tuljaca - umotali su ih u komade tkanine, a glave su bili mali češeri na koje su naljepili oči i napravili i kapice u skladu s odjelom 

lani i preklani su cure stavljale slike zgodnih adventskih, na debljem kartonu se nacrtapoveća glava djeda mraza i oboja pa izreže, a na bradu se nacrta 24 kružnice u koje se svaki dan zalijepi po jedna vatena kuglica, pa na badnjak djed ima čitavu bradu, a ostaje kao ukras u , recimo ,. dječjoj sobi na zidu.

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma