Ja sam kupila od 24 sata kolekciju slikovnica njih 20 sjećate se kad su bile oko 20-29 kuna i stoje u ormaru jer imaju samo vanjsku debelu koricu a listovio su tanki.
A trenutno ima oko 10 slikovnica sa debelim koricama ( polovicu je rasparala), rekla sam da joj više ne kupujem slikovnice a one sa tankim listovima će dobiti kad bude znala čuvati a ne parati.
Mravica
Baš mi je drago da se zabavljate sa čišćenjem, pa možete ubaciti i te recitacije kod nas je trenutno aktualno : Blistaj, blistaj zvijezdo mala tko si što si rad bi znala, visoko gore vidim te ja, kako ko dragulj lijepo sjaš, ( tako Lara tako pjeva)
Ima tu i 5 drugih pjesmica gore u postovima već spomenutim da se ne ponavljam.
Uskoro će Božić pa ću napraviti smjesu za suhe kolačiće i zajedno ćemo izrađivati sa kalupima kolačićehehe bit će tu opet veselja.
Što god ja radila ona me prati u stopu i pita ; mama što to radiš ?
I moram njoj dati da i ona to radi ali ako top ne smije raditi onda improviziram pa joj dam što smije ali slično.
Brisanje prašine, prozora i inih stvari je zanimljivo ali kratko.
Klinci bi stalno bili zaposleni jer su ful pino energije.
Marak sam 1 puta mama sve sam već prokužila
Zato sam manje na internetu da se mogu posvetiti maloj princezi, jer sam primjetila da treba pažnju i da nipošto ne želi igrati se sama, već traži društvo.
Okolo nas većina djece ide u vrtić a kako ja ne radim Lara ne ide u vrtić pa se igramo kod kuće a 2-3 puta tjedno idemo kod dvije djevojčice da se one malko poigraju tako da Lara nije sama i sa mamom već i sa drugom djecom.
Pomalo uči dijeliti uigračke al još je tu uvijek prisutno : tuđe diram, svoje nedam.
Tako je kod sve djece pa se uopće oko toga ne treba zabrinjavati jer će i to proći.
Kod nas jedan put dijeli igračke, drugi puta ju nešto primi pa neda igračke, zaplače se itd.
Eto tako je kod nas.
Pusa svima)

Odgovori s citatom