Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: prirodni porod i uzimanje maticnih stanica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam rodila u autu. Kada smo uspijeli doći do rodilišta je pupcana vrpca vec davno napravila svoje - odpulzirala ali si je doktor svejedno uzeo vremena i istisnuo iz vrpce ono što je u njoj ostalo - minimalno ali nešto je bilo. Kasnije su mi javili da je vse ok te su stanice pohranjene - mi smo jih pohranili u Sloveniji u javnu banku jer sam rodila tamo.

Moje mišljenje je da sve zavisi od ginkologa koji uzima te stanice. Ako mu se da malo potruditi oko toga onda se može - nije garantirano da uspije ali moguče je.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam rodila u autu. Kada smo uspijeli doći do rodilišta je pupcana vrpca vec davno napravila svoje - odpulzirala ali si je doktor svejedno uzeo vremena i istisnuo iz vrpce ono što je u njoj ostalo - minimalno ali nešto je bilo. Kasnije su mi javili da je vse ok te su stanice pohranjene - mi smo jih pohranili u Sloveniji u javnu banku jer sam rodila tamo.

Moje mišljenje je da sve zavisi od ginkologa koji uzima te stanice. Ako mu se da malo potruditi oko toga onda se može - nije garantirano da uspije ali moguče je.
    OT: Stvarno te bilo stisnulo Svaka čast! (I brižnom doktoru!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •