Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: božićni tramvaj

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno božićni tramvaj

imam pitanje, u vrtiću planiraju ići, vode i grupu trogodišnjaka, meni nije jasno kaj ta djeca mala sjede u tom tramvaju, koliko se oni mogu držati, jel se tamo sjedi, pleše, ili kaj? mroam odlučiti da li da pošaljem miša ili ne? nije se nikada vozio u tramvaju a meni nije jasno kak da oni malo sjede i niko ih nema u krilu i nisu vezani..hvala ak ne tko zna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isli su nasi ali oni su predskolska grupa. koliko je meni rekla moja ( a nije bas rjecita) sjedili su i pjevali pjesmice. bio je djed mraz (2 komada) i vila i oni su malo popricali sa djecicom. dobili su u vrecicama smoki i dva kikica. kostalo je 25 kuna.
    moja je jako zadovoljna ali mogli su im i nesto bolje dati za tih 25 kuna.
    vozali su se od remize do trga pa nazad.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da pitam tu. Koji je princip u tom tramvaju? Da li se može voziti roditelj s djetetom (naravno, u ne vrtićkim skupinama)?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Da pitam tu. Koji je princip u tom tramvaju? Da li se može voziti roditelj s djetetom (naravno, u ne vrtićkim skupinama)?
    Ja bi rekla da se mogu voziti svi koji kupe kartu.
    Evo sa ZET-ovih stranica:
    http://www.zet.hr/vijesti/novosti/us...-tramvaju.aspx

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tramvaj vozi polako, a klinci bi trebali sjediti. Ja sam isto ludila zbog busa u kojem se klinci ne vežu ( čak niti nema mogućnost vezanja ), jednom ga zbog toga nisam niti pustila. Danas nažalost znam da se neke stvari neće/ne mogu promijeniti pa se pokušavam oko toga ne uzrujavati. Ako ga ne pustiš vjerojatno ćeš biti jedina tj. dijete će ostati u nekoj drugoj grupi. Tak da moraš sama sa sobom rasčistiti što ti je prihvatljivo, a što ne. Moji npr. ne peru zube u vrtiću i iako su jedini i to im smeta ja ne mislim odustati od toga da četkicu u vrtiću neće dobiti .

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dok sam ja obavila par telefonskih razgovora ti si već dobila hrpu odgovora

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Da, roditelj se vozi sa djetetom. U tramvaju su vile i djed mraz, moja cura je prošle godine došla oslikanog nosić i obraza. Nudili su je da pjeva na mikrofon, ali ona nije htjela.
    To je za moju malu bilo ugodno iskustvo, i zbog vožnje tramvajem, i zbog osvjetljenog i okićenog grada (preporučamo vožnju u popodnevnim satima kada je vani mrak) i zbog spomenutih vila.
    Dobila je vrećicu sa nekim slatkišima

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

da, to me mori, to s busom također jer on nema ni 3 godine i nije mi jasno kak da se vozi a da nije vezan
    u tramvaju također
    on želi ići, zna da idu svi a oni koji nedju ostaju s jasličarima, a to mu je onak NE

moj pere zube u vrtiću! i odkada ide a mi smo friški vrtićarci, usavršio je tehniku samostalnog pranja zuba-

da, ne znam kaj da radim

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    tramvaj vozi polako, a klinci bi trebali sjediti. Ja sam isto ludila zbog busa u kojem se klinci ne vežu ( čak niti nema mogućnost vezanja ), jednom ga zbog toga nisam niti pustila. Danas nažalost znam da se neke stvari neće/ne mogu promijeniti pa se pokušavam oko toga ne uzrujavati. Ako ga ne pustiš vjerojatno ćeš biti jedina tj. dijete će ostati u nekoj drugoj grupi. Tak da moraš sama sa sobom rasčistiti što ti je prihvatljivo, a što ne. Moji npr. ne peru zube u vrtiću i iako su jedini i to im smeta ja ne mislim odustati od toga da četkicu u vrtiću neće dobiti .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •