Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Ulošci - koji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    Natracare, već godinama.

Za platnene čekam Klaudiju da krene
    Krenula sam!!!

Doduše imam ih tek par komada za probu, koristila ih prva 2 dana M, nešto neopisivo.. Jedva čekam da povećam kolekciju, da jednokratne skroz izbacim..
    Sestra ih je isto probala, oduševljena je..

Ja ću pričekat ipak s oduševljenjem dok cijelu M ne prođem s njima.. Prvi dojam - MRAAAK!!!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Krenula sam!!!

Doduše imam ih tek par komada za probu, koristila ih prva 2 dana M, nešto neopisivo.. Jedva čekam da povećam kolekciju, da jednokratne skroz izbacim..
    Sestra ih je isto probala, oduševljena je..

Ja ću pričekat ipak s oduševljenjem dok cijelu M ne prođem s njima.. Prvi dojam - MRAAAK!!!
    Dakle, moram se primit posla!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, moram se primit posla!

samo polako.. neće me ubit još jedna tura jednokratnih.. slobodno prebaci dio posla na mene

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam probala puno toga što se nudi, al sam probala i razrezati taj uložak da vidim, što ima unutra. Iz Lidla unutra je reciklirani papir, totalno su mokri, Libresse su malo bolji ali su isto tako mokri, i dobijala sam slabu iritaciju kože, Allways - da ne pričam, rupičasti plastični stoljnjak preko cijelog uložka.... Zbog toga bila sam skoro 20 godina na tamponima. Sad sam našla ČUDO od uložaka - WINALITE. 100% su pamučni, za jednokratnu upotrebu, Upijaju kao nijedan do sad - probala sam na njega izliti pola čaše vode i nakon cca 20 sekundi on je suh ko barut. Osim toga tu su i Anioni - djeluju antibakterijski i uložan uopče nema mirisa, čak ni po ljeti. Radim u turizmu i ne zavirim po 5 -6 sati na njega. Nikad me nije iznevjerio. Za mene ne postoji više ništa drugo osim njih!!! Srdačno preporučam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •