Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 114 od 114

Tema: kako oblačite bebe?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dakle zaključak: moje dijete ne nosi ni rifle, ni teksas.
    U našem kraju se stvarno nikad ne koriste ti izrazi.
    Imamo samterice, traperice, keperice i podstavljene ili podfutrane,...
    Možda i jesu izrazi iz Juge, nemam pojma.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja uvijek kažem teksas jakna, inače mi je sve traper.....
    a sad ja: što su keperice

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako ih oblačite sad po ovoj zimi?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja svojoj po ovoj zimi samo na robu koju ima u kući (bodi dugih rukava, pamučna majica, trenirka ili tajice) stavim topli skafander i tople čizmice i tako idemo van
    bitno mi je da je oblačenje za van brzo jer ne podnosi presvlačenja i oblačenja

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ako idemo u setnju po kvartu onda na odjecu u kojoj je doma (bodi dugih rukava, trenirka) dobije skafander (sal, kapa i rukavice naravno)
    ako idemo u auto onda dobije tajice, hlace, bodi dugih rukava, majicu, cizme + jakna (sal, kapa i rukavice naravno)

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

mene ubija zima....dok im sve navucem i dok ih instaliram u auto u one glupe sjedalice gubim volju za svime......mrzim jakne ...mrzim salove...mrzim kape i jedva cekam ljeto

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj bonizg prvotno napisa Vidi poruku
    mene ubija zima....dok im sve navucem i dok ih instaliram u auto u one glupe sjedalice gubim volju za svime......mrzim jakne ...mrzim salove...mrzim kape i jedva cekam ljeto
    XXX

ovo bi ti i moj Luka potpisao... mrzi to oblacenje, cendra, njurga, buni se

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi još nismo oblačili skafander, mislim da ćemo sutra, idemo kod Djeda Mraza . Istina, ne na Sjeverni pol, ali navodno će biti hladno.
    Jučer smo šetali po snijegu pa sam joj na odjeću za po kući (bodi bez rukava, majica, trenerka) obukla ski hlače (neke tanje), gornji dio trenerke i pernatu jaknicu, šal, kapu, rukavice.

E sad, brine me taj skafander. Sutra ćemo ići kod MM u školu kod Djeda Mraza i ne znam gdje će biti priredba i koliko je ta prostorija grijana. Ako joj obučem skafander samo na hlače (bez hulahopkica ili tajica), bojim se da će joj biti zima kada joj ga skinem. Moram ju dobro obući jer idemo gradskim busom do tamo, a bit će i večer... Ma ne znam, od viška glava ne boli, a osim toga, ona ni ne voli kada je hladno (plakala je kada se dočekala golim rukicama na snijegu, a inače uopće ne plače )

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Postavit ću svoje pitanjce ovdje, dakle iskusne mamice prosvijetlite me: Kak se kupuju vreće za spavanje - mislim, koji broj? Je li to isto kao brojevi odjeće il kaj? Kupiš malo veću vreću? Jel ti onda dijete može onak upast u nju?

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo našeg primjera vreće za spavanje. Malac je stigao doma iz rodilišta s 2kg, 44cm dug. Mislim da smo ga u vreću počeli stavljati s nešto više od mjesec dana starosti. Bio je doslovno mrvica, vreća bez rukava ali njemu rukice ko dvije čačkalice izlaze van. Ali nije smetalo. Vreća mora biti duža da mu nogice imaju mjesta, nama nije smetalo što nam je gore malo široko jer on ionako ne može upasti, vreća se zakopča. Ne znam sad točno koji smo broj uzimali, sad imamo zimsku, neka srednja veličina, tete u dućanima već prema dužini bebača znaju koja treba jer ih ima različitih. Zadnji put kad sam gledala u Turbo Limaču sam vidjela da imaju tri veličine. Jedna veličina "traje" puno duže nego robica jednog broja, barem nama, evo ovu zimsku ima od rane jeseni i dočekat će proljetnu, a rasli smo dosta.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bonizg prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj ja ovo pomislim svaki put kad idemo van. Dok ja njih troje popakiram. Dok svakom pripremim kapu, šal, rukavice, žuze navučem. UŽAS!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Znači ak su sad 56 cm mogu im uzet i vreću broj 68? Iskusne mamice pomagajte!

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da definitivno možeš. Moj buckić je sa 60ak cm spavao u vreći veličine 74/80.Sad kad ima 80 cm postala mu je jako knap pa sam kupila novu, veličine 98.

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ak su sad 56 cm mogu im uzet i vreću broj 68? Iskusne mamice pomagajte!
    Po mom iskustvu, idealno ti je uzeti 68. Sad će ima biti malo velike, ali nema veze i taman će ti biti knap do kraja zime. Moja curica ima 5 mjeseci i još nosi broj 68, a vreće su joj 74 i 80.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •