Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
Reklama nije informacija.
Ima hrpa korisnih informacija koje ne mozes dobiti iz reklama iz cistog razloga jer reklama kosta.

Da reklame nemaju smisla ni utjecaja na korisnike, zar bi se onda u marketingu vrtile gomile nula? Moja mama je pocetkom 70tih kad me rodila bila uvjerena da je AD najsavrsenija hrana koju mi moze dati, i jos uvijek u to vjeruje i tesko joj se bilo pomiriti s tim da njena unuka nema dudu i da nikad nije imala flasicu, to je nesto sto je po njenom sastavni dio opreme za dijete. Ja postujem njen izbor i ona moj, jer smo obje ucinile ono sto smo najbolje znale za svoje dijete.
nitko nije ni spomenuo da bi u reklamama trebalo bit informacija , receno je da bi reklame trebale bit da imamo u vidu sta postoji i sta sve ima na trzistu pa da se dalje o tome mozemo informirat (malo bolje citati postove)
a to da ti je mama bila uvjerena da je AD najsavrsenija hrana koju ti moze dat je posljedica ne educiranja majki zena itd.
Cinjenica je ta da i bez reklama uvjek ce bit majki koje nece dojiti ali nije samo rijec o reklamama za mlijeko rjec je o kompletno svemu ajde uzmimo ovako ako se mlijeko i ne reklamira da bi se zastitilo dojenje ( koje po meni ne ovisi o reklami a nadalje na svakoj kutiji pakovanju pise da je majcino mlijeko najbolje najvaznije ) zasto se ostale stvari nebi trebale reklamirat kasice cajevi dude bocice
pa nije cijela hrvatska istog misljenja pa ima svak pravo odgajat i podizat svoje dijete kako ga je volja ,ocu li ja svojima dat dudu ili ne nije niciji problem nego moj vlastiti..........
kasica se nebi trebala bit reklamirana jer je sigurno tisucu puta gora od genetski modificiranog povrca hvala mojoj drzavi sto mi stiti djecu na taj nacin