Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Upravljanje budžetom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja kao i vecina prvo platim kredit i racune pa hranu.ostalo kako se ima. A kad bih imala nesto sa strane to bi moja djecica vec rasporedila.Jedna mama je rekla da ona i kad ide nesto sebi kupiti obicno kupi djeci,tako je i kod mene.Oni su mi bolna tocka

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nama je zdrava hrana za klinca i nas na prvom mjestu. Onda režije, kredita hvala Bogu nemamo, troškovi za pasa i mačku, pa osnovne higijenske potrebe, roba i cipele (nikakve marke), benzin...i ako ostane što, onda ulete igračke za dečka i neki hobiji za nas tipa materijal za slikanje ili žice za gitare itd. na kafu idemo 1 put mjesečno, ako.

Doduše štedimo u čarapi za ono zaista potrebno a skupo što si moramo priuštiti radi posla tipa novi kompjuter i fotoaparat koje se nadam kupiti do proljeća jer mi je oprema stara već 5 godina

Iskreno, da želimo sada otići još i na neko putovanje tipa skijanje i to u najjeftinijem aranžmanu, nemamo, mislim da nećemo putovat sljedećih 4-5-6 godina.

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kam prvotno napisa Vidi poruku
    I ja kao i vecina prvo platim kredit i racune pa hranu.ostalo kako se ima. A kad bih imala nesto sa strane to bi moja djecica vec rasporedila.Jedna mama je rekla da ona i kad ide nesto sebi kupiti obicno kupi djeci,tako je i kod mene.Oni su mi bolna tocka
    Eto baš tako!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •