Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Htjela bi ohrabriti pacijentice dr. Lučingera da su u dobrim rukama Na moju neizmjernu sreću jedna sam od njegovih pacijentica kojima je u ove blagdanske dane uspjelo dočekati betu 820 14dnt3
    Inače ovo mi je treći pokušaj IVF-a i prvi kod dr. L.

Svim curama čekalicama želim strpljenja i vjerujem da ćemo kad tad dočekati ono što najviše priželjkujemo

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Monka prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bi ohrabriti pacijentice dr. Lučingera da su u dobrim rukama Na moju neizmjernu sreću jedna sam od njegovih pacijentica kojima je u ove blagdanske dane uspjelo dočekati betu 820 14dnt3

Svim curama čekalicama želim strpljenja i vjerujem da ćemo kad tad dočekati ono što najviše priželjkujemo
    hvala ti na lijepim vijestima i čestitam i zamišljam si da ću i ja ovako pisati za 2 mjeseca

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Monka prvotno napisa Vidi poruku

Čestiram Monika i želim vam svu sreću ovog svijeta. Nažalost, uz sve dobro koje ide uz dr. Lučingera, meni nije uspjelo iako je dao sve od sebe, a ja sam mu zahvalna na tome. Nadam se da će kod vas ostalih biti sretnije ruke. U to ne sumnja nitko. Još jednom, sretno!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Monka, čestitamooo

Jutros radila test /13dnt3d/- minus kao kuća ...mislim tu ni CSI ne bi otkrio drugu crtu...
    ozbiljno razmišljam o prekidanju utrogestana , ne znam da li uopće da vadim betu ....tja, eto baš me uhvatio crnjak..
    da ne spominjem +4 kg od početka postupka- ajme, to me dodatno ubija
    a sada brzo , neka mi neko stavi neki link gdje je bar 20 cura imalo negativan test i pozitivan ishod ...cmokić svima

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa Vidi poruku
    Monka, čestitamooo

Jutros radila test /13dnt3d/- minus kao kuća ...mislim tu ni CSI ne bi otkrio drugu crtu...
    ozbiljno razmišljam o prekidanju utrogestana , ne znam da li uopće da vadim betu ....tja, eto baš me uhvatio crnjak..
    da ne spominjem +4 kg od početka postupka- ajme, to me dodatno ubija
    a sada brzo , neka mi neko stavi neki link gdje je bar 20 cura imalo negativan test i pozitivan ishod ...cmokić svima
    Ja se opet ponavljam, ali meni test NIJE pokazao drugu crtu ni kada mi je beta bila 1500. Mislim da bi trebala nastaviti s utrićima i onda vaditi krv kao što ti je dr. rekao.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Samo se ti ponavljaj, Mia Lilly
    naravno da ću nastaviti sa u, naravno da ću raditi betu..nada , zaista, umire zadnja

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima na ovom topicu. Ja se spremam za postupak kod dr.L i stvarno bi svim srcem željela da nam taj 4.pokušaj na kraju bude dobitni jer mi pomalo ponestaje snage za borbu. Znam da to glupo zvuči kad ovdje imamo žene zmajeve koje su prošle preko 10 postupaka, ali ja se nakon neuspjeha u MB osjećam podosta prazno, tupo i obeshrabreno. Tim više mi postovi kao što je ovaj od Monke puno znače, a vidim da vas ima dosta koje ste uspjele kod dr L u zadnja 2 mj.
    Uglavnom, kontrolni uzv je 11.01. i ako nema ciste koja se po prvi put u mom životu pojavila nakon postupka u MB , čekamo m i u 1. mj krečemo. Uh, ako me primate ja bi se voljela pridružiti listi trudnica sa nove klinike dr L

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima na ovom topicu. Ja se spremam za postupak kod dr.L i stvarno bi svim srcem željela da nam taj 4.pokušaj na kraju bude dobitni jer mi pomalo ponestaje snage za borbu. Znam da to glupo zvuči kad ovdje imamo žene zmajeve koje su prošle preko 10 postupaka, ali ja se nakon neuspjeha u MB osjećam podosta prazno, tupo i obeshrabreno. Tim više mi postovi kao što je ovaj od Monke puno znače, a vidim da vas ima dosta koje ste uspjele kod dr L u zadnja 2 mj.
    Uglavnom, kontrolni uzv je 11.01. i ako nema ciste koja se po prvi put u mom životu pojavila nakon postupka u MB , čekamo m i u 1. mj krečemo. Uh, ako me primate ja bi se voljela pridružiti listi trudnica sa nove klinike dr L
    naravno da te primamo držim fige da bude uspješno, a ja te sljedim veljači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •