monka čestitam od srca
jako se veselim tvom uspjehu kao i svakom uspjehu dr. Lučingera
monka čestitam od srca
jako se veselim tvom uspjehu kao i svakom uspjehu dr. Lučingera
Beta danas 841, sutra ujutro na utrv pa cemo znati vise. Uh, bas me strah, no i to ce proci, bit ce to ok![]()
Cure, oprostite sto upadam ko padobranac, ali me zanima da li se može na postupak u IVF polikliniku preko HZZO-a? Sretno svima
kod Šimunića... da... on je svoje "usluge" u potpori nakaradnom zakonu dobro iskoristio... u to nismo ni sumnjali... od tuđmanove ere taj je čovjek ZNA...
danna drzim fige da sutra ugledas svoju mrvicu na uzv!
jel zna tko koliko NAJMANJE mora proci izmedju dva postupka kod dr L.? ovo mi je drugi pokusaj bio i sto prije bi htjela u treci....
Dobro jutro
išla sam vaditi betu ....za 2 sata stiže rezultat..
jutros test opet negativan /imam neke jeftine sa ebay-a/+
počelo mi brljaviti .Svejedno sam se nafutrala i čekam..
aslan,draga,mi ćemo u drugoj turi
je li neko išao u prirodnom ciklusu kod dr.L..cijena je ista ? osim lijekova, naravno...
Sanela, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ß ipak iznenadi i da ti uopće ni ne zatreba ova informacija za prirodnjak kod dr L![]()
Jutro svima,evo da i ja prijavim...jutros vadila krv,nalazi oko 2 sata
Sanela-Naja,držim fige !!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj, kolko Vas ima čekalica...
želim Vam svima najljepše novogodišnje poklone u obliku naaaajveeeećiiiiih brojčica !!!
inna 28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje,
zvanično nisam trudna...hebi ga..
mislim, nije mi ovo sad neki šok - već danim nekako osjećam ,a da ne kažem da su tri testa bila negativna..
hvala svima na vibrama
inna28, tebi šaljem posebne vibre - za veseli provod![]()
aslan, meni je moj MPO doktor rekao da baš to nije dobro jer je u velikom postotku ciklus odmah nakon stimulacije anovulatoran. Ja sam radila pauzu od 1 ciklusa prije prirodnjaka po njegovim uputama.
Ali najbolje je da još pitate dr L za ovo pa da vidite šta će Vam on reći.
Sanela,![]()
špelkica ja sam isla kod simunica preko hzzo-a ali sam njihov pacijent vec jako dugo,ne znam da li mozes doci kao novi i odmah preko hzzo-a ali svakako pitaj. mislim da imaju pravo na 60 postupaka godisnje.
sad im je dosao jedan jako cijenjeni dr iz petrove i rekli su mi da imaju neki najnoviji ultrazvuk.
Posljednje uređivanje od ivanova : 30.12.2010. at 11:19
sanela žao mi je
ina28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti da nas obraduješ
jos cu se konzultirat s dr pa bi htjela i prirodnjak probat izmedju ovih postupaka, sanse su znam male ali tko zna jos vjerujem u cuda....
inna28 cekamo betu..... i drzimo fige!!!!
BETA 411,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVIMA VAM PUNO HVALA NA PODRŠCI.Ne odustajte jer se sva ova muka i trud mora isplatiti.Svima vam od srca želim uspjeh!velika pusa
draga inna28, predrago mi je zbog tebe i tm...posebno sam osjetljiva na azoo parove...želim vam urednu trudnoću i predivnih 9 mjeseci!
Bravo inna28
Mora da smo danas razveselili dr. L sa lijepim vijestima, i ja sam mu javila moje današnje lijepo duplanje bete![]()
inna 28 cestitam!!!!!! uzivaj u svojoj trudnoci!!!!
Inna 28, izmamila si mi osmijeh na lice....čestitam od srca.
Monka ,super za duplanje.
Aslan, ako budeš imala novosti za prirodnjak ,molim te,proslijedi..
Nekako se mislim, uz toliko novih trudnica nama ostaje više procenata /čitaš šanse/ u slijedećem postupku![]()
Posljednje uređivanje od Sanela-Naja : 30.12.2010. at 16:04
Pokazala se jedna mrvica na utzv!!!!!! Sad mora da raste, za 10-tak dana kontrola. Dr L. kaze dobro je pa neka tako i bude do kraja. Četitam ostalim djevojkama na beti
Nadam se i ostale cure da će dočekati svoje mrvice
Pozdrav za sve!!!!!!!
ovdje super vijesti monka čestitam na duplanju, inna28 na prekrasnoj beti i danna na malenoj mrvici sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kakve lijepe vijesti ovdje!!!
inna28 beta je super, čestitam, monka super za duplanje,danna bravo za mrvicu. Svima želim savršenu trudnoću!!
aslan i ostale koje zanima ja sam bila na konzultacijama kod dr L odmah nakon MB i rekao je dr da nikako ne preporučuje da se odmah ide u prirodni jer tijelo različito reagira, od anovulacije do hiperstim. sa jako malim dozama tako da on nije za to. Također je rekao da treba tijelu i jajnicima da se odmore i oporave od punkcije jer je to ipak zahvat. Uglavnom ja pauziram već 2ciklusa, u 3. ćemo krenuti u postupak, ako bude sve ok na uzv.
Naravno, da ovo zavisi od postupka tj., od stimulacije koju si imala. Ja sam za MB bila u dugom protokolu, 2mj kontracepcija, 25 inekcija supresije i 24 stimulacije (12dana po 2 gonala). Vidi na konzultacijama s njim jer znamo da je svako tijelo posebno i da pravila nema tako da bi možda nekog drugog uzeo u postupak. U svakom slučaju sretno!
Svima od srca želim sretnu Novu 2011.! Curama koje su trudne da napokon dočekaju dvoju dječicu, nama koje čekamo postupke da nas razvesele krasne bete i svima ostalima neka sve ostvare sve želje!
![]()
Hvala svima!Od srca vam želim najljepšu i najplodniju Novu 2011.
evo da se i ja javim...od nedjelje sam u bila u bolnici, blaga hiperstimulacija...ali sada je sve u redu...
jučerašnja beta je 160
ipak je ovo dobitna slavonska kombinacijazajedno sa Inom28-doktor L. nam je objema prognozirao trudnoće
sada mirovanje i iščekivanje![]()
snow.ml cestitam, super beta!!! uzivaj u trudnoci!
snow.ml draga od srca čestitke!!!
~~~~~~~~~~~~~~ za urednu, dosadnu i školsku trudnoću do kraja!
svima zelim sretnu novu godinu!!!!!
nova sam na ovom forumu,zanimalo bi me kako to ide u privatnim klinikama sa MPO.koliko kosta cijeli postupak,a gdje ima najvise rezultata.
do sada sam isla na MPO u Rijeku.21.12 sam imala transfer oplodene 2js,beta je trebala biti 7.1 ali danas sam dobila.sad razmisljam da bi smo probali u privatnoj klinici.koga bi ste mi preporucili?hvala!!!zelim svima sve najbolje!!!!!
Bok Mery, dobrodošla.
Ja idem privatno u polikliniku Vili kod dr. Radončića i jako sam zadovoljna jer mislim da se dosta individualno posveti paru, od drugih privatnika u ZG imaš još nekoliko poliklinika, IVF centar čini mi se niže dosta uspjeha (to je novootvorena klinika u kojoj radi dr. Lučinger), zatim imaš u Splitu Cito također su vrlo uspješni u zadnje vrijeme. Također tebi iz Rijeke nije daleko dr. Reš koji radi u Ljubljani/Postojni i kod njih se mogu oploditi i sve j.s. i kasnije zamrznuti embriji, tako da možda ti je ta solucija još najbolja (cijena ti je 1100 eura bez lijekova) a brzo se dolazi na red. Evo na početku imaš o svim klinikama pa malo pogledaj i sretno!
Aha, thanks, nisam imala pojma da su tako slična imena![]()
Pozdrav cure želimo svima sve najbolje u novoj godini i ispunjenje najveće želje od
Lijepo je vidjeti da naš dr.Lučinger niže tako lijepe uspijehe i naši fakini su njegovih ruku djelo
Zanima nas koliko dođe ET kod njega pošto imamo na VV još 5 smrznutih blastica koje bi preselili k njemu privatno
neš smo čitali da i kod njega se može preko hzzo-a ali sad nemrem naći.
Svima šaljemo punoi želimo da nam budete ubrzo trbušaste sve
![]()
snow.ml iskrene čestitke baš je čini mi se bilo veselo u IVF centru u 12. mjesecu
ana- baš su ti krasni dečki na snijegu šteta da ne rodiš još barem dva komada![]()
hvala svima na čestitkama
kod Lučija je bilo super...smijali smo se kao ludi...zato je i moralo uspjeti...i to je dio svega...
Luči je rekao da je u 12.mj.imao 6 trudnoća samo iz slavonije...ide to njima jako dobro!!!![]()
ana- baš su ti krasni dečki na snijegu šteta da ne rodiš još barem dva komada[/QUOTE]
Hvala dragaići ćemo pa bumo vidjeli kaj bu ispalo,kako buju se mrvice odmrzle u planu nam je ove godine otići po još jednu bebicu ili bebice tata bi sada dvije princeze
Ai kod smo bili kod dr.L. zadnji dan na VV da vidi dečke reko je da kad budemo htijeli da mu se javimo ali nas zanima cijena ili može preko hzzo-a da se na vrijeme pripremimo ( financijski ).
svima sve naj,naj,naj..... u novoj godini i puno bebuški![]()
Evo baš se vratih sa prvog ultrazvuka od dr. L i vidi se jedna mrvica
Inače on je cijeli ovaj tjedan na go i samo dolazi na posao da napravi ovakve preglede![]()
Da ne kažem da nije htio naplatiti uzv jer rekao je da je to za njega uživancija kada neka od pacijentica ostvari trudnoču
I još mi je impresivna informacija da su u IVF Centru u kojem rade samo on i biologica od 15.10.2010. pa do kraja godine ostvarili 50 trudnočaMeni se to čini stvarno puno za jednu tako novu kliniku.
Od srca im želim da tim tempom nastave i u ovoj godini![]()