Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2331

Tema: ODBROJAVANJE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ne znam gdje bi pitala a kada guglam mi baš ne izabcuje nešto suvislo... čisto iz znatiželje... koja je razlika između gonala i gonala pen? kužim da je u samom davanju ali u čemu je još?
    u penu ti je gonal već pomješan sa tekućinom i samo se aplicira...a kod injekcija se mora mješati i pikati više puta nego kod pena...npr u postupku sad u 12. mjesecu mž koja je išla sa visokim dozama (5 dnevno) piknula se samo jednom dnevno a u slučaju standardnih gonala bi se morala 2 puta pošto može najviše 3 u jednu injekciju...
    i još jedna zanimljivost...u Češkoj je cijena gonal pena i gonala jednaka po komadu(možda koja kuna razlike)...cca 220 kn...
    kod nas je gonal pen znatno skuplji koliko znam oko 400 kn po komadu...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    u penu ti je gonal već pomješan sa tekućinom i samo se aplicira...a kod injekcija se mora mješati i pikati više puta nego kod pena...npr u postupku sad u 12. mjesecu mž koja je išla sa visokim dozama (5 dnevno) piknula se samo jednom dnevno a u slučaju standardnih gonala bi se morala 2 puta pošto može najviše 3 u jednu injekciju...
    i još jedna zanimljivost...u Češkoj je cijena gonal pena i gonala jednaka po komadu(možda koja kuna razlike)...cca 220 kn...
    kod nas je gonal pen znatno skuplji koliko znam oko 400 kn po komadu...
    hvala na odgovoru i još jednom čestitke na prelijepoj beti

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uf koliko tužnih vijesti ovih dana...cure jako mi je žao(

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •