chiara, jako mi je zao..
chiara, kad sam ovo procitala, sledila mi se krv u žilama...ne mogu ti opisati koliko mi je žao....
Chiara, zar i ti? Pa šta je ovo??? Neopisivo mi je žao! Drži se, neznam šta da ti drugo kažem! Glavu gore i hrabro naprijed, naravno nakon šta odtuguješ!![]()
chiaraužasno mi je žao. Drži se i skupi snage za dalje.
drage... javljam da je nasa mala mrva prestala rasti i da sam u 8. tjednu zavrsila na kiretazi.... Fizičke boli nije bilo, ali srce je slomljeno....
a sad vidim da nas ovdje ima jos s istom sudbinom...
drzimo se sve... tužnice, trudnice, trudilice ,čekalice
Mora biti bolje![]()
Morskavila žao mi je. (Pauzirat ću malo od odbrojavanja)
chiara, morskavila, žao mi je jako, želim vam da tuga prođe što prije...držite se.
chaira, morskavila baš mi je žao, teško je gubiti nakon nade![]()
chiara, morskavila držite se
Vrijeme će učiniti svoje tako da će sigurno s vremenom postati lakše![]()
Moja bete je bila 10 dpt 95.4 a 13 dpt 390.5
Presretna, a zao mi zbog chiare i morskevile.Cure drzite se!!!
Chiara, morska vilo,stvarno mi je zao
Marina cestitke....
ne mogu više ovo čitati...cure jako mi je žao...
Marina,čestitam...![]()
o moj Boze ...u soku sam ....
tako mi je zao cure
....molim Boga da se ovo vise ne događa , nije fer.......strah me je otvarati ovu temu
morskavila užasno mi je žao. Što se to događa
...
Last edited by Marnie; 04.01.2011 at 19:02.
chiara i morskavilo tako mi je žao cure
...nadam se da će se ovaj crni niz ubrzo prekinuti i da ćemo na odbrojavanju čitati i neke malo sretnije vijesti, evo i malo vibrica za to ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marina čestitam!!!![]()
Drage cure,
došla ja danas na odbrojavanje kad ono šok i nevjerica koliko trudnoća je završilo. Užasno mi je žao zbog toga i želim vam svima da se oporavite što prije od tog šoka i psihički i fizički.
Želim Vam svima u Novoj 2011. sretne i normalne trudnoće!
Pusa velika![]()
Chiara, Morskavila, Gosparka i Sela!!!
Joj cure, nemam riječi kojima bih vas utješila,jer i sama znam što je ponadati se, radovati, a onda se slomiti u tisuću komada!
Držite se cure, jednom mora doći i naše vrijeme, sretniji dani...!!!
Marina, čestitam, neka ti je sretna i uredna trudoća!!!!
uf koliko tužnih vijesti ovih dana...cure jako mi je žao(
Chiara i Morska vila, užasno mi je žao....u totalnom sam šoku zbog svih ovih loših vijesti i obzirom da to poprilično utječe i na mene (totalno se izbediram i peru me crnjaci), mislim da ću se neko vrijeme odmaknuti od ove teme jer sam i ja od sutra u 8. tjednu i idem sutra na još jedan UZV.
Koliko se god trudila razmišljati pozitivno, ne mogu se oduprijeti crnim mislima.
Marina, čestitam od srca i neka sve bude savršeno![]()
Chiara, Morskavila strasno mi je zao. Previse tuznih vijesti u kratkom vremenu. Do jucer se ovdje skakalo od srece zbog puno plusica a sada totalna krajnost.
chiara, morskavilo žao mi je
marina čestitam![]()
Još sam pod dojmom loših vijesti protekla dva dana, al nudim
u nadi da nas čekaju bolji dani.
Hvala na kavici Mare, da loše vijesti su nas baš uzdrmale!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da naše hrabre suborke koje prolaze najteže dane ne izgube nadu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti i skakutavce na forumu što prije
Chiara i morskavilo, žao mi je.
Marina, čestitke i palčeve za uredan tijek trudnoće!
Bože koliko spontanih, jako mi je žao chiara i morskavila
Marina tebi držim palčeve
Chiara, Morskavilojako mi je žao, nažalost točno znam kako vam je...ovaj 12 mjesec je bio pomalo sretan, a pomalo tragičan... Najgore je zakrpati rane i bol koju donosi gubitak trudnoće...vrijeme će pomoći. Do tada šaljem jedan ogroman cyberhug
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove pobjede!
Marina Čestitam![]()
Dabog ti bilo sve uredno i školski do zadnjeg dana!!!!
žao mi je drage moje...ne mogu vjerovati...zašto se to događa...ovo je strašno...drž te se i neka šta prije dođe do T.
marina čestitam od srcaza urednu trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~
nema riječi utjehe...osim glavu gore i ne gubiti nadu.
ja ju nikad nisam izgubila...sve to prošla i sad sam sretna majka...
to želim i svima vama koje sad prolazite teške dane.
sara, sad smo OT, al javila se prava, ja sam lažna
ivalf, lijepo je vidjeti te preslatke avatare i pročitati riječi koje bude nadu, nadam se da se i tužnice slažu sa mnom![]()