Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Kada ste ih počeli učiti na tutu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sunnyday prvotno napisa Vidi poruku
    Na tutu sam je posjela prvi put tek kad smo krenuli s odvikavanjem od pelene, jesenas, s dvije godine. Prihvatila ju je najnormalnije, kao da oduvijek zna za nju, a tek smo je tad kupili. Odvikla se u 2 tjedna, sve pet.

O tome i pricam, prvi put vidjela tutu kad je bila spremna za nju i u 2 tjedna zaboravila da je imala pelenu, sve ono prije da ste poceli to sa 7mj meni bi bilo nepotrebno, ok iz nekih razloga kao gore navedeno kod curica (IMAM SINA PA NEZNAM KAKO JE CISTITI KAKICU HEHE OPROSTITE) ali mi to onda nije odvikavanje nego cisto da se ukaki da nebude prljavo ako nekome smeta..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj SaraRi prvotno napisa Vidi poruku
    sve ono prije da ste poceli to sa 7mj meni bi bilo nepotrebno, ok iz nekih razloga kao gore navedeno kod curica (IMAM SINA PA NEZNAM KAKO JE CISTITI KAKICU HEHE OPROSTITE) ali mi to onda nije odvikavanje nego cisto da se ukaki da nebude prljavo ako nekome smeta..
    Ako ne daj bože dođe do toga da ja jednom pod prastare dane imam pelenu, ja bih voljela da je ona čista, bar većinu vremena. Ne vidim zašto to ne bi vrijedilo i za bebe. POGOTOVO za bebe. Valjda svima smeta? Ili ipak ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •