-
ovo su u biti pocketice.
imam nesto slicno. isto nadobudno nabavila 10 takvih. i okej dok je beba jos mala, do nekih 5 mjeseci u nasem slucaju, ali kasnije nema sanse da prodes samo s jednim uloskom, a ni s dva ne drze ne znam kako. imala sam i FB pocketice, ali ni one mi nisu bile nesto. a i flis je tak...
na pocetku u trudnoci su mi se AIO i pocketice cinile kao najbolja varijanta. nakon prakticnog iskustva s pelenama, najsigurnija i najbolja varijanta su mi fitted s coverom (a ak neces da je guza velika, mozes uzeti pelene u velicinama, samo sto naravno to na kraju izade skuplje), za krace periode prefolds, a za sminku i malu guzu, ali i solidnu izdrzljivost Itti bitti d'lish SIO. samo one isto imaju nekakav tanki flisani materijal do guze, ali puno ugodniji od ovog u pocketicama pa mi se cini okej..
meni se cini najbolje za pocetak nabaviti samo dio potrebnog i par vrsta (i onda cesce prati i "krpati" s tetrama") pa onda vidjeti kaj ce ti najbolje odgovarati i kupovati dalje. moja shoping lista sada bi definitivno izgledala dobrim dijelom drugacije nego dok sam bila trudna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma