Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nikad nisam vidjela tragediju u spajanju grupa - to što su je drugi vidjeli to je njihov problem. Ja sam to vidjela kao priliku da mi se dijete igra i s drugom djecom, da upozna i druge tete i da se igra s drugim igračkama s kojim se nema priliku inače igrati u svojoj grupi. Tako da je on znao puno djece u vrtiću i njega su svi znali. U čemu je tu problem? Problem je tu samo ako ga mi takvim percipiramo.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikad nisam vidjela tragediju u spajanju grupa - to što su je drugi vidjeli to je njihov problem. Ja sam to vidjela kao priliku da mi se dijete igra i s drugom djecom, da upozna i druge tete i da se igra s drugim igračkama s kojim se nema priliku inače igrati u svojoj grupi. Tako da je on znao puno djece u vrtiću i njega su svi znali. U čemu je tu problem? Problem je tu samo ako ga mi takvim percipiramo.
    Potpis.

Moj malac nije u vrtiću već drugi tjedan. Jer je sa bratom školarcem na praznicima kod bake. Valjda je tako i s ostalim klincima koji ne idu u vrtić, ili su sa starcima koji su na godišnjem, ili su kod baka na čuvanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •