Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kupanje pesa

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Kupanje pesa

Imam dvije psine psece, jedno od 25kg zive vage, drugo od 30kg zive vage
    i hocu ih okupati jer ovo bljatnjavo i bljuzgavo vrijeme me ubija, ne mogu vise toliko cistiti, a ne pada mi na pamet uguravat ih u nasu tus kabinu. i ne pada mi na pamet da ih ne pustam na livadi da se ne bi uprljali
    dakle, treba mi provjereni pseci frizeraj u kojem hoce samo okupati pese i to pristojno naplatiti.

thx!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj, pa imaš ih 200 po Zagrebu i svi imaju okej cijene. Za moje od 28 i 48 kg cijena je 120-170kn. Daj malo proguglaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je lakse u tus kabini nego dizati u kadu

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, pa imaš ih 200 po Zagrebu i svi imaju okej cijene. Za moje od 28 i 48 kg cijena je 120-170kn. Daj malo proguglaj.
    pa gugla sam, zato i pitam gdje vi svoje vodite jer ima svakakvih! i bljesteci web koja najavljuje frisko otvoreni salon s ultra modernom opremom mi nije dovoljan povod za otici tamo. zanima me gdje je atmosfera ugodna, ljudi dragi i pesonakloni i gdje ce ih samo i iskljucivo okupati jer ne zelim one namirisane parfeme i cuvare dlake i kaj ti ja znam kaj jos. I onda mi se jos pravdaju da je to gratis i kaj mi to smeta mogu ja to pitati i preko telefona u svim salonima u zg i okolici, ali me zanimaju provjereni saloni kamo i drugi odlaze, a ziher su da cu dobiti ovo sto trazim

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo našu danas oprali krpama i ručnicima, nije mi još tuš pao na pamet (ali tek odnedavno je imamo, pa nam iskustvo nije neko)

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja imam pasića od nekih 25 kg i bez problema stane u tuš i još uživa. Prije smo ga kupali u kadi i bilo je puno gore jer je uvijek htio pobjeći van , sad ga stavimo pod tuš, zatvorimo vrata koliko nam treba da se malo uguramo i sve bude gotovo za 20-ak minuta. Kad završim samo ga ostavim unutra 20-ak sekundi zatvorenog da se istrese i to je to. Nema nikakvih problema, vjerojatno o ovisi o psu i odgoju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa pesi ce ti biti podjednako zmazani cim ih prvi put nakon lickanja prosetas. (jos ako je srece da se volje zavaljati ko moji odlazak u salon ce ti biti super investicija

@lutonjica, bitno je uzeti dobar sampon i jos je bitnije isprati taj sampon da ne ostane sapunica

moja marta ima gustu dlaku i jos guscu podlaku i susi se satima. luka je hr ovcar i on je sa onom svojom dlakicom suh skoro odmah cim ga pobrisemo rucnikom. kad je jako hladno ja mratu susim i fenom i obavezno ih nakon kupanja dobro umotam u rucnike i pokrijem dekicama

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo našu danas oprali krpama i ručnicima, nije mi još tuš pao na pamet (ali tek odnedavno je imamo, pa nam iskustvo nije neko)
    ma to je mm-u standardna radnja nakon svakog vlaznog setanja ali ja bi ih bas okupala jer ne mogu cekati proljece da to obavimo u jezeru

i nije mi bitno sto ce se opet upackat, vazno mi je da barem dio prasine iz dlake ode van

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj gorka prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dvije psine psece, jedno od 25kg zive vage, drugo od 30kg zive vage
    i hocu ih okupati jer ovo bljatnjavo i bljuzgavo vrijeme me ubija, ne mogu vise toliko cistiti, a ne pada mi na pamet uguravat ih u nasu tus kabinu. i ne pada mi na pamet da ih ne pustam na livadi da se ne bi uprljali
    dakle, treba mi provjereni pseci frizeraj u kojem hoce samo okupati pese i to pristojno naplatiti.

thx!
    Samo malo upozorenje-znas da nije dobro pse cesto prati samponom? Pretpostavljam da u salonu peru samponom, pa samo napominjem.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, zako je i nama veterinarka rekla. Koliko zapravo vi često perete svoje pse?

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo westia, kak je bijele boje po ovom ludom vremenu naravno da mu se capice zmažu i donji dio dlake. Šiša se i kupa svakih mjesec i pol, s time da mi je njegova frizerka rekla da ga mogu jednom okupati i doma sa šamponom, ali ne češće. Capice očisitimo, često ga četkamo i tako....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •