Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Virapen: Platio sam stručnjaku da odobri Prozac, iako lijek potiče na samoubojstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Naravno da koristim liječničke usluge ali ne pretjerano Deaedi. I koristim vlastiti mozak. I sasvim sam sigurna da sam dobro postupila kad sam osamnaestodišnju susjedu odvratila od ideje da svom djetetu od nepunih godinu dana daje dječje sedative po preporuci njenog pedijatra. I meni je to bila dobra lekcija da liječnike ne treba slijepo slušati.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da koristim liječničke usluge ali ne pretjerano Deaedi. I koristim vlastiti mozak. I sasvim sam sigurna da sam dobro postupila kad sam osamnaestodišnju susjedu odvratila od ideje da svom djetetu od nepunih godinu dana daje dječje sedative po preporuci njenog pedijatra. I meni je to bila dobra lekcija da liječnike ne treba slijepo slušati.
    ako je istina to o pedijatru, trebalo bi ga tužiti, ali bih prije posumnjala da 18godišnjakinja nešto mulja

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Za sve u životu postoji mjera, sprajzingli i za lijekove.

Nisam čitala knjigu al' mi se ni ne žuri; najprije se obogatio promicanjem, a onda pljuvanjem istog.
    Dirljivo...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ako je istina to o pedijatru, trebalo bi ga tužiti, ali bih prije posumnjala da 18godišnjakinja nešto mulja
    Zašto bi ga tužila ako joj preporuči nešto što na tržištu postoji za tu namjenu i prošlo je potrebne kontrole?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto bi ga tužila ako joj preporuči nešto što na tržištu postoji za tu namjenu i prošlo je potrebne kontrole?
    pa zato što sam upoznala puno liječnika koji su zaista educirani i znaju što rade, tako da mi je ovo više nego sf
    no dozvoljavam da postoje pedijatri koji bebama propisuju sedative :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •