Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Kada ste prestali dojiti i zasto?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvjetkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vidiš, to kod mene nažalost nije slučaj. Nisam uopće uspjela vidjeti koja je dobrobit dojenja za zdravlje iako još i danas dojim. Naravno, jede svu hranu, ali barem jednom dnevno potegne. Do godine dana bila je isključivo dojena, nije htjela nikakvu dohranu. Krenula u jaslice, dalje sam ju dojila,ali majko mila... Dva puta za redom je imala upalu pluća s bronhitisom, bila oba puta u bolnici, stalno bolesna....usprkos dojenju. Kad to usporedim sa sobom koja nisam dojena dulje od mjesec dana, a niti jednog dana nisam provela u bolnici, niti sam ikad bila ozbiljnije bolesna moram doći do zaključka da to baš i nema veze s imunitetom. Nije mi žao što još dojim svoje dijete, doprinjelo je našem povezivanju i baš mi je drago što je tako. No, što se tiče zdravlja.... Sad kad je veća i jača lakše se nosi s prehladama koje ne prerastaju odmah u nešto veće

Htjela sam citirati post o dobrobiti dojenja za dravlje, netko je napisao da je pomoglo da se bez antibiotika preboli rota virus i još nešto
    Posljednje uređivanje od cvjetkica : 12.01.2011. at 15:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •