Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Ona je kako bi se po bolničkom žargonu reklo "respiratorna"...
Ima "kacigu", odlična reklama za recimo taft...I recimo za Max Factor! Postojano! Preziva se na Č!
Zadnji dan donese ona nama otpusno u sobu, odlazi, ja držim Elu na rukama, kažem doviđenja uzmem Elinu ručicu, onako kao mahnem ručicom i kažem "Reci teti dokotrici papa" Na kaj će ova mrtva ozbiljna "pa malo je ona još premala da bi mahala.." Jesus!!
I? Znaš koja je?

kak ne bi znala , dovoljan mi je opis frizure. Inače, mene je uvijek fasciniralo kak joj nakon noćnog dežurstva svaka dlaka i dalje stoji na mjestu. A kad pitaš nekaj kaj ona smatra bedastim onda raširi oke i par puta polagano trepne........ne znam da li si primjetila trepavice? Ona je inače, po mom mišljenju veliki stručnjak i nije da nema takta ( pod tim mislim da nikada nije direktno bezobrazna ) nego joj fali neke topline, definitivno joj fali dijete pa da može prestati s bedastim komentarima. Meni je nedavno rekla da nemam autoritet kod djece.........zamisli, nisu bili voljni sjediti na stolici nego su gledali kaj ima u ordinaciji ............i to nakon više od sata čekanja na hodniku i ne znam koliko u ordinaciji . A u ordinaciji ima ormar s dječjim knjigama pod ključem .