ja bi baš volila biti jedna od tih tetica....volila bi da se mogu brinuti o svojoj obitelji, kuhanju, spremanju, da svoju djecu svaki dan iz škole/vrtića dočekujem s toplim i svježe skuhanim obrokom, da mi škrinja nije puna "nabrzinu skuhaj ručak" obroka, da imam pun balkon cvijeća, da mi okućnica izgleda kao sa slike "kućica u cvijeću"
volila bi da se moj muž brine o financijama i da mi svaki mjesec izdvoji svoticu i kaže: Ženo....eto za tebe...i onda se ja ne moram brinuti je li to za spizu ili je to za moje osobne potrebe ili je to za "nešto"

volila bi da mi stan blista od čistoče, da ne izvlačim lance prašine kad s police skinem neku knjigu, da ne skupim dlake od pasa s kauča jer nisam stigla tjedan dana detaljnije usisati stan, volila bi da ne preskačem preko neopeglanog veša prije nego legnem u krevet koji je nerijetko neuređen jer ujutro u 5 skačem na posao

volila bi da mi dječja soba odiše mirom, čistim mirisima, da u njoj ima ve svoje mjesto a ne da ujutro kad ćorim na jedno oko tražim L. među hrpetinom robe da ga dignem za vrtić, a on mi kaže: mamaaaaaaaaa ne mogu te nać ima robe.....a ja samo maknem tu robu na radni stol i kažem sama sebi: "aj danas kad dođeš s posla uvati se dječje sobe" ....naravno da je se ne uhvatim do vikenda....

volila bi da mogu biti mama, žena, kućanica, domaćica i da se mogu malo više posvetiti svojoj obitelji....na žalost financije mi to ne dopuštaju
volila bi da moj muž može i mora odlučivati o većini naših obiteljskih upitnika da malo maknem brigu sa sebe...na žalost neizvedivo....napipamo se u krevetu u neko doba noći kad se s kompjutera (od posla) makne u krevet

ne vidim tu ništa loše.....biti kućanica i da ti sve u životi štima...zašto ne....

nemojte me krivo shvatiti, ja obožavam svoj posao i da sam opet u fazi odlučivanja ćime se u životu baviti to bi sigurno bio posao koji radim i u kojem uživam
užiam u svakoj licenci koju steknem na edukacijama, uživam u svakoj potvrdi koju steknem u napredovanju u poslu....

ali mi očajno fali biti malo više mama i supruga....