Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije uvijek tako, da, ali što bi sad trebalo. Odgajateljima zabraniti godišnje i slobodne dane?
    A jesam li ja to igdje napisala? Samo kažem iz aspekta predškolskog psihologa da neka djeca vrlo teško podnose dežurstva. I to je sve. Naravno da to ne znači da odgojitelji ne trebaju imati go i slobodne dane. Ali tu je zbilja bitna dobra organizacija, a to znači voditi računa o nekim stvarima tipa da se spajaju grupe koje su inače susjedne, da uvijek bude barem jedan odgojitelj kojeg dijete poznaje i sl. Ne drže se svi vrtići toga - neki spajaju grupe da ne znaš tko pije a tko plaća. A to je problem vodstva vrtića.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tami25 prvotno napisa Vidi poruku
    A jesam li ja to igdje napisala? Samo kažem iz aspekta predškolskog psihologa da neka djeca vrlo teško podnose dežurstva. I to je sve. Naravno da to ne znači da odgojitelji ne trebaju imati go i slobodne dane. Ali tu je zbilja bitna dobra organizacija, a to znači voditi računa o nekim stvarima tipa da se spajaju grupe koje su inače susjedne, da uvijek bude barem jedan odgojitelj kojeg dijete poznaje i sl. Ne drže se svi vrtići toga - neki spajaju grupe da ne znaš tko pije a tko plaća. A to je problem vodstva vrtića.
    Sve se nekako nadovezuje na naslov teme, pa sam se ja kroz cijelu priču nadovezala na naslov teme koji glasi kako glasi. Ne odnosi se to sada direktno na tebe. Kužiš kaj je pjesnik htio reći?

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se nekako nadovezuje na naslov teme, pa sam se ja kroz cijelu priču nadovezala na naslov teme koji glasi kako glasi. Ne odnosi se to sada direktno na tebe. Kužiš kaj je pjesnik htio reći?
    Ma kužim, ali znaš kak je to kod internetske komunikacije, lako je nešto drugačije protumačiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •