Stranica 12 od 21 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 1039

Tema: U kojem tjednu ste saznali spol djeteta?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

meni je sa 12 tjedana rekla da je cura i sa 18 potvrdila...može se vidjet, bez problema

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mi u 22 tjednu saznali da je curica, ali rekao je da ćemo još vidjet na sljedećem pregledu nije nam se htjela baš pokazati u tom položaju bila je okrenuta leđima i guzom

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

u 24. tjednu...bila sam sigurna da je dečko, kad ono IZNENAĐNJE....mala pišulja...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

S kim da ja ovo podjelim ako ne sa vama...

u 12 tj jedan doktor a u 13 na 3D. za kombinirani probir doktorice su rekle da je muško...nisam tila virovat al s obzirom da su dvi rekle isto..privikavali smo se na to da je braco. Ponajviše mali jer je on tako želio seku..... i neki dan 20 tj 3d opet...kaže dr. ( treći ) želite li znati što je ja ko iz topa pa muško je , a on me pogleda....e nije cura je ....a joj šok u mene šok u mm -a , i sad budi pametan ..nevirujem više ni jednima... malome govorim da se sakrila neće da se pokaže pa će mo je zvat beba dok ne vidimo...al on ne želi to je sad njegov T. a joj rusvaj mi je u glavi ....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

U 12tj. da je muško dr.Gebauver Merkur. Svi su me uvjeravali da ne vjerujem u to, a ono se rodi Jan!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ja još ne znam je li dečko ili cura, ali kad razmišljam o bebici razmišljam samo o curi, nije to intuicija nego želja, i već znam da ću biti razočarana (iako je to totalno glupo i nepošteno prema bebici) ako bude dečko. Ne mogu si pomoći.
    AAAAAAAAAA nažalost potpisujem i ja se tak osjecam

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Me,i su sa 25+2 najavili princezu...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja sam zapo ljuta što su dvije dr u 12 i 13 tj . uopče govorile spol djeteta ako nisu bile sigurne i nitko od njih to nije očekivao...ja sam tad bila totalno u šoku jer mi je bilo pre rano ali kako su rekle dvije i to na 3d mislim se ja pa dobro momak je opet navikni se na to....ja sam i prvu i drugu trugnoču imala osječaj da je cura....

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

U 22-om tjednu dr. na 3D UZV-u je rekao da čekamo curicu! Baš me zanima . . . .

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo napokon u 22. tjednu - curica!
    Kako imamo već sina presretni smo

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u 13 tjednu rekli da ce bit princeza

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni s 16 tjedana dr nije vidio spol,al s 20 tjedana cemo ic na 3d pa se nadam da ce se spol vidjeti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Saznali smo u 18. tjednu...i to kada sam samoinicijativno otišla kod privatnika na 4D uzv...Odmah je vidjela pišonju Socijalna ginićka mi je u 17. tjednu rekla kako je još apsolutno nemoguće niti naslutiti spol
    Posljednje uređivanje od Pettite : 22.11.2010. at 13:06

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni isto u vinogradskoj rekli da se spol ne moze jos vidjeti jer kao ja sam malo jaca,ne kuzim kaj joj to znaci normalna sam nisam debela,a nisam ni mrsava

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo saznali sa 20+5 da nam stiže cura! Imamo dečka od 19 mj. pa nam je to sad suuuuuper!

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi još uvijek ništa neznamo ... i na ovom se pregledu bebica skrivala i nije htjela ništa pokazati kaže dr. možda bude božićni poklon

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

rijetko me intuicija prevari ali eto danas sam se iznenadila ...na pregledu 15 tjedan dr. nam je rekla da je deckic nije htjela nista 100% tvrditi, ali jako lijepo se sve vidjelo tako da i nije rekla sama bi vidjela...cijelo vrijeme sam svima govorila da nosim curicu kad ono decko...u svakom slucaju presretni smo

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u 11. tjednu saznali da je curka.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

21+2 vidjesmo pišu! S prvim malim tek u 37. tj., dotad je stalno križao nogice i skrivao se

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zar je moguće s 12 tjedana saznati spol ako ginić ima običan (nikakav ultramoderan) uzv? po tome bi ja sljedeći put mogla saznat spol.... hm....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

12 tjedana je jos premalo jer se bebi nisu poceli razvijat organi jos bar sam tak procitala na net.hr

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

u 12-om tjednu sam saznala da je dečko... sada u petakmiš mali... a tata sav ponosan na ultrazvuku

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena15 prvotno napisa Vidi poruku
    u 12-om tjednu sam saznala da je dečko... sada u petakmiš mali... a tata sav ponosan na ultrazvuku
    to je pokazao običan ili neki malo moderniji,bolji uzv??? joj ja bi htjela saznat isto idući put, pregled s 12 tj al mislim da će biti rano da se vidi....

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa ja mislim da je bio običan 3D... beba se stalno okretala pa ga je ginekologica uspjela snimiti odozdola.... ko da ga dignete iznad glave... vide se nogice, guza i pišonja
    mislim da se može vidjeti ako beba dozvoli i ginekolog/ica si da truda

a di ideš kod ginekologa ako se smije znati (ako si iz ZGa)

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena15 prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja mislim da je bio običan 3D... beba se stalno okretala pa ga je ginekologica uspjela snimiti odozdola.... ko da ga dignete iznad glave... vide se nogice, guza i pišonja
    mislim da se može vidjeti ako beba dozvoli i ginekolog/ica si da truda

a di ideš kod ginekologa ako se smije znati (ako si iz ZGa)
    Idem u Sesvete kod gina, nije privatnik i nažalost nema 3D uzv...ima onaj običan

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prvi put sa 14 tjedana, ali ja nisam vjerovala da se moze vidjeti ...onda potvrdjeno sa 19 tjednom, pa 26 ..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kad je nabolje da idem na 3d uzv ja sam sad 20 tjedana ne znam jel bi se mogo spol vidjet

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

na 3D bi se sigurno mogao vidjeti!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

O super onda idem drugi tjedan vidjet kak moja beba napreduje i da se upoznamo dal bu tatina il mamina maza

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bez sumnje ja ti kažem da će biti i tatina i mamina maza !!!!!!! Dokazano!

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U prvoj trudnoči dr. mi rekla sa 18tjedana da je mali dečkić, a sada u drugoj nisam išla ranije na uzv (osim kad je bilo prerano za vidjet) pa mi je evo danas sa 20 tjedana rekla da je mala cura

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mm je reko da bu tako razmazio curicu,a ak bu decko veli moze se mazit do 5 godine poslije nebu mami pod suknjom visio hahah on neke teorije svoje postavlja

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

za prvo u 18. tjednu (dečno) a za drugo u 20. na 3d uzv... također dečko

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mi danas saznali u 21 tjednu da je dečkić. Prvo nam se nije htio pokazat al dr je bio uporan i uspio je vidit

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi danas saznali u 21 tjednu da je dečkić. Prvo nam se nije htio pokazat al dr je bio uporan i uspio je vidit
    Čestitam lastavice!!!!!
    I mi imamo dečkića, 20tj.+1 saznali, skrival se al ginekologica si stvarno dala truda .

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala Petronjela i ja tebi čestitam. Naš dečkić se je isto bio okrenut guzom prema gore i bio pospan samo je zijevo,onda ga je malo dr probudio i onda kad se rastezo pokazo je pišonju i malo jajčeco,to nam je dr sliko na sličicu i usmjerio strelicu gdje se nalazi ha ha kak mi je to smijesno bilo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

heh ja plavuša imam pitanjce..kakav je to 3d uzv...mislim kako da znam da li je 3 d....sa 6 tj sam išla na uzv i već je srce kucalo...čak je i gin rekao da VEĆ kuca...što je super jel...pa mi je pustio da čujem i "upalio" boje da vidim tu točkicu što grmi......pa sad da li je to obični ili 3d.....nije mi baš važno koji je spol al jedva čekam da saznam......26 idem opet tada će bit 11 tj...pa se nadam da će se moći vidjeti.....što se osjećaja tiče kaaao imam osjećaj da će bit dečko,a možd bi malo više htjela da je curica....a lokalne babe kažu muško zbog ovog ili onog....al definitivno jedva čekam da saznam.....

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Ja još neznam a trenutno sam u 32 tt al pretpostavljam da je dečko jer su mi svi od samog početka tvrdili da će biti cura a ja u inat bit će dečko al nije važno samo da je zdravo.
    u 24tt dr. je pretpostavljala da je muško al nije bila sigurna, beba je bila okrenuta na zadak pa nije mogla dobro vidjeti, al 11. idem na pregled pa se nadam da ću saznati.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u 11. tjednu teško da će se vidjeti spol

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dečko se s 19 tj. ponosno pokazao, rekla dr. nema dileme.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

16 tjedana, bebica je sramežljiva ail je ipak je pokazala nešto. Izgleda da ćemo opet dobit curicu. Volim ih najviše na svijetu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sa Svenom u 12. tj. vidjeli pisonju toliko jasno da mi ginic nije morao nista reci.
    A sad u ovoj, na pregledu u 12. tj. veli ginicka da misli da je vidjela pisonju ali nije sigurna, kao sljedeci put cemo potvrdit. Dosla sa 16 tj i malo prase se sjelo na posteljicu, prekrizilo noge i ni makac, neda pa neda vidjet...

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bila sam sigurna da je curica, ali vec u 12. tj. mi je rekla da je najvjerojatnije decko, i svaki slijedeci put je potvrdila i rodio se decko

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sa 16+4 dr.K u Viliju kaže da je curka na 3-d uzv. Vidjet ćemo je li u pravu,ali vjerujem da je!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

meni je doktor u 15-tom tt rekao da je decko i stigao nam je decko!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj suzeee prvotno napisa Vidi poruku
    heh ja plavuša imam pitanjce..kakav je to 3d uzv...mislim kako da znam da li je 3 d....sa 6 tj sam išla na uzv i već je srce kucalo...čak je i gin rekao da VEĆ kuca...što je super jel...pa mi je pustio da čujem i "upalio" boje da vidim tu točkicu što grmi......pa sad da li je to obični ili 3d.....nije mi baš važno koji je spol al jedva čekam da saznam......26 idem opet tada će bit 11 tj...pa se nadam da će se moći vidjeti.....što se osjećaja tiče kaaao imam osjećaj da će bit dečko,a možd bi malo više htjela da je curica....a lokalne babe kažu muško zbog ovog ili onog....al definitivno jedva čekam da saznam.....
    Ako ides kod soc ginekologa oni imaju obican uzv gdje moze vidjet otkucaje srca,a na 3d uzv vidis svaki organ posebno mozes izbrojat prste na svakoj rukici i nogici vidis lice djeteta znaci precizniji je od obicnog uzv

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja još ne znam šta nosim, doktorica pokušavala vidjet, čekala je da se okrene, ali bezuspješno. Bebach je stisnuo i prekrižio nogice i nema šanse da se vidi šta je...ali nadam se da ćemo vidjeti na slijedećoj kontroli koja je za mjesec dana )

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    Ja još neznam a trenutno sam u 32 tt al pretpostavljam da je dečko jer su mi svi od samog početka tvrdili da će biti cura a ja u inat bit će dečko al nije važno samo da je zdravo.
    u 24tt dr. je pretpostavljala da je muško al nije bila sigurna, beba je bila okrenuta na zadak pa nije mogla dobro vidjeti, al 11. idem na pregled pa se nadam da ću saznati.
    evo i nas danas potvrđeno da je muško.

Al nažalost beba je još okrenuta na zadak

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo iza 20 tjedna dobili potvrdu da je curka.
    od početka trudnoće ja sam si jako željela curicu i bila sam uvjerena da nosim dečka.
    oko 11 tj trudnoće došli smo s mora u zgb na kontrolu. odjednom ni je u stanu falilo cvijeća, pokupovala sam svu lavandu na placu, počela šivati jastučiće od starih krpica.
    muž je samo rekao "il je cura il je stilist" i sve je bilo jasno
    dugo smo čekali da se postavi u dobru pozu pa da potvrdimo cruku...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sa 14+6

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •