meni je sa 12 tjedana rekla da je cura i sa 18 potvrdila...može se vidjet, bez problema
meni je sa 12 tjedana rekla da je cura i sa 18 potvrdila...može se vidjet, bez problema
mi u 22 tjednu saznali da je curica, ali rekao je da ćemo još vidjet na sljedećem pregledu nije nam se htjela baš pokazati u tom položaju bila je okrenuta leđima i guzom![]()
u 24. tjednu...bila sam sigurna da je dečko, kad ono IZNENAĐNJE....mala pišulja...![]()
S kim da ja ovo podjelim ako ne sa vama...
u 12 tj jedan doktor a u 13 na 3D. za kombinirani probir doktorice su rekle da je muško...nisam tila virovat al s obzirom da su dvi rekle isto..privikavali smo se na to da je braco. Ponajviše mali jer je on tako želio seku..... i neki dan 20 tj 3d opet...kaže dr. ( treći ) želite li znati što je ja ko iz topa pa muško je , a on me pogleda....e nije cura je ....a joj šok u mene šok u mm -a , i sad budi pametan ..nevirujem više ni jednima... malome govorim da se sakrila neće da se pokaže pa će mo je zvat beba dok ne vidimo...al on ne želi to je sad njegov T. a joj rusvaj mi je u glavi ....
U 12tj. da je muško dr.Gebauver Merkur. Svi su me uvjeravali da ne vjerujem u to, a ono se rodi Jan!
ja sam zapo ljuta što su dvije dr u 12 i 13 tj . uopče govorile spol djeteta ako nisu bile sigurne i nitko od njih to nije očekivao...ja sam tad bila totalno u šoku jer mi je bilo pre rano ali kako su rekle dvije i to na 3d mislim se ja pa dobro momak je opet navikni se na to....ja sam i prvu i drugu trugnoču imala osječaj da je cura....
U 22-om tjednu dr. na 3D UZV-u je rekao da čekamo curicu! Baš me zanima . . . .
Evo napokon u 22. tjednu - curica!
Kako imamo već sina presretni smo![]()
u 13 tjednu rekli da ce bit princeza![]()
meni s 16 tjedana dr nije vidio spol,al s 20 tjedana cemo ic na 3d pa se nadam da ce se spol vidjeti
Saznali smo u 18. tjednu...i to kada sam samoinicijativno otišla kod privatnika na 4D uzv...Odmah je vidjela pišonjuSocijalna ginićka mi je u 17. tjednu rekla kako je još apsolutno nemoguće niti naslutiti spol
![]()
Posljednje uređivanje od Pettite : 22.11.2010. at 13:06
Meni isto u vinogradskoj rekli da se spol ne moze jos vidjeti jer kao ja sam malo jaca,ne kuzim kaj joj to znaci normalna sam nisam debela,a nisam ni mrsava
Mi smo saznali sa 20+5 da nam stiže cura! Imamo dečka od 19 mj. pa nam je to sad suuuuuper!
mi još uvijek ništa neznamo ... i na ovom se pregledu bebica skrivala i nije htjela ništa pokazatikaže dr. možda bude božićni poklon
rijetko me intuicija prevari ali eto danas sam se iznenadila...na pregledu 15 tjedan dr. nam je rekla da je deckic nije htjela nista 100% tvrditi, ali jako lijepo se sve vidjelo tako da i nije rekla sama bi vidjela...cijelo vrijeme sam svima govorila da nosim curicu kad ono decko...u svakom slucaju presretni smo
![]()
21+2 vidjesmo pišu! S prvim malim tek u 37. tj., dotad je stalno križao nogice i skrivao se![]()
zar je moguće s 12 tjedana saznati spol ako ginić ima običan (nikakav ultramoderan) uzv? po tome bi ja sljedeći put mogla saznat spol.... hm....
12 tjedana je jos premalo jer se bebi nisu poceli razvijat organi jos bar sam tak procitala na net.hr
u 12-om tjednu sam saznala da je dečko... sada u petakmiš mali... a tata sav ponosan na ultrazvuku
![]()
pa ja mislim da je bio običan 3D... beba se stalno okretala pa ga je ginekologica uspjela snimiti odozdola.... ko da ga dignete iznad glave... vide se nogice, guza i pišonja![]()
mislim da se može vidjeti ako beba dozvoli i ginekolog/ica si da truda
a di ideš kod ginekologa ako se smije znati (ako si iz ZGa)
Prvi put sa 14 tjedana, ali ja nisam vjerovala da se moze vidjeti ...onda potvrdjeno sa 19 tjednom, pa 26 ..![]()
Kad je nabolje da idem na 3d uzv ja sam sad 20 tjedana ne znam jel bi se mogo spol vidjet
na 3D bi se sigurno mogao vidjeti!!!
O super onda idem drugi tjedan vidjet kak moja beba napreduje i da se upoznamo dal bu tatina il mamina maza
bez sumnje ja ti kažem da će biti i tatina i mamina maza !!!!!!! Dokazano!
U prvoj trudnoči dr. mi rekla sa 18tjedana da je mali dečkić, a sada u drugoj nisam išla ranije na uzv (osim kad je bilo prerano za vidjet) pa mi je evo danas sa 20 tjedana rekla da je mala cura![]()
mm je reko da bu tako razmazio curicu,a ak bu decko veli moze se mazit do 5 godine poslije nebu mami pod suknjom visio hahah on neke teorije svoje postavlja
za prvo u 18. tjednu (dečno) a za drugo u 20. na 3d uzv... također dečko
Mi danas saznali u 21 tjednu da je dečkić. Prvo nam se nije htio pokazat al dr je bio uporan i uspio je vidit
Hvala Petronjela i ja tebi čestitam. Naš dečkić se je isto bio okrenut guzom prema gore i bio pospan samo je zijevo,onda ga je malo dr probudio i onda kad se rastezo pokazo je pišonju i malo jajčeco,to nam je dr sliko na sličicu i usmjerio strelicu gdje se nalazi ha ha kak mi je to smijesno bilo.
heh ja plavuša imam pitanjce..kakav je to 3d uzv...mislim kako da znam da li je 3 d....sa 6 tj sam išla na uzv i već je srce kucalo...čak je i gin rekao da VEĆ kuca...što je super jel...pa mi je pustio da čujem i "upalio" boje da vidim tu točkicu što grmi......pa sad da li je to obični ili 3d.....nije mi baš važno koji je spol al jedva čekam da saznam..
....26 idem opet tada će bit 11 tj...pa se nadam da će se moći vidjeti.....što se osjećaja tiče kaaao imam osjećaj da će bit dečko,a možd bi malo više htjela da je curica....a lokalne babe kažu muško zbog ovog ili onog....al definitivno jedva čekam da saznam.....
Ja još neznam a trenutno sam u 32 tt al pretpostavljam da je dečko jer su mi svi od samog početka tvrdili da će biti cura a ja u inat bit će dečko al nije važno samo da je zdravo.
u 24tt dr. je pretpostavljala da je muško al nije bila sigurna, beba je bila okrenuta na zadak pa nije mogla dobro vidjeti, al 11. idem na pregled pa se nadam da ću saznati.
16 tjedana, bebica je sramežljiva ail je ipak je pokazala nešto. Izgleda da ćemo opet dobit curicu. Volim ih najviše na svijetu.
Sa Svenom u 12. tj. vidjeli pisonju toliko jasno da mi ginic nije morao nista reci.
A sad u ovoj, na pregledu u 12. tj. veli ginicka da misli da je vidjela pisonju ali nije sigurna, kao sljedeci put cemo potvrdit. Dosla sa 16 tj i malo prase se sjelo na posteljicu, prekrizilo noge i ni makac, neda pa neda vidjet...
Bila sam sigurna da je curica, ali vec u 12. tj. mi je rekla da je najvjerojatnije decko, i svaki slijedeci put je potvrdila i rodio se decko![]()
Sa 16+4 dr.K u Viliju kaže da je curka na 3-d uzv. Vidjet ćemo je li u pravu,ali vjerujem da je!
meni je doktor u 15-tom tt rekao da je decko i stigao nam je decko!
Ja još ne znam šta nosim, doktorica pokušavala vidjet, čekala je da se okrene, ali bezuspješno. Bebach je stisnuo i prekrižio nogice i nema šanse da se vidi šta je...ali nadam se da ćemo vidjeti na slijedećoj kontroli koja je za mjesec dana)
mi smo iza 20 tjedna dobili potvrdu da je curka.
od početka trudnoće ja sam si jako željela curicu i bila sam uvjerena da nosim dečka.
oko 11 tj trudnoće došli smo s mora u zgb na kontrolu. odjednom ni je u stanu falilo cvijeća, pokupovala sam svu lavandu na placu, počela šivati jastučiće od starih krpica.
muž je samo rekao "il je cura il je stilist" i sve je bilo jasno
dugo smo čekali da se postavi u dobru pozu pa da potvrdimo cruku...