hvala cure,malo me zabrinulo što se još ne vidi ni plod a beta je tako velika,ali sam si zamislila da doktor sigurno ima neki stari ultrazvuk pa se još ne vidi ništa;javim vam se
Samo da kolektivno svima pošaljemo puno vibrica za sve što vam treba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A curicama i malom princu najljepša dobrodošlica na ovaj svijet!
PS. jeli coolerica konačno dočekala betu?
Puse svima od nas troje!![]()
Wenddy zao mi je..
Sanja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer danas!!!![]()
A joooooooooj koliko toga.....nemrem sve popratiti....uf, uf....da vidim jesam li zapamtila kaj....
Dakle coolerica,angel1,frka i Vali čestitam vam od srca na predivnim malim smotuljčićimamazite se, pazite se!!!!!
korky avatar je!!!!
venddy žao mi je
jana i ja mislim da je rano......samo smireno!!
I na kraju evo kolektivnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i od mene jer umorih se dobrano.....ma veselo je nema šta.......
venddy, žao mi je. znam da nije neka utjeha, ali eto bar je trudnoća prvotno ostvarena. ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
čini mi se da opet duže vrijeme nije bila objava trudnoće, pa eto da zavibram da se siječanjska lista počinje puniti ~~~~~~~~~
Jana, budi bez brige..ni meni se sa 5 ipo tjedana nije culo srce,tek na sljedecoj kontroli, sa 8 i po tjedana. U prvoj trudnoci je prokucalo sa punih 7 i po tjedana, ja mislim da je to skroz normalno, i nemas razloga panicarit.
Wendy, uzasno i grozno, i jako mi je zao. Taman kad se poveselis i pocnes mastariti i smisljati imena........ pregrozno..
venddyJa sam prije par mjeseci imala missed ab. u 8. t.t. i nekako me to slomilo...Taman kad sam se počela nadati, a ono šok!
Ali prošlo je ... Sad sam u novom postupku i borim se!
Nasa suborka Sanja1 na transferu danas dobila poklon- 1 krasnog hrabricu i zilavca.Vibrajte za nju,nasa Sanja je medju prvima cekalicama bete
ove godine!Pa neka i sijecanj donese srecu nekoj od nas!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 17.01.2011. at 17:09
šaljemo puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~ za sve kaj vem treba
tužnicama veliki
i svima drugima velika![]()
Sanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za tvog žilavca
miba dobrodošla i sretno u postupku
i za rekordnu godinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~mislim što se trudnoća tiče
pozdrav cure!
Denny i marema ja to već pripremam za sljedeći put..kad mi već s jednom bebicom ovako dobro ide..evo skuhala večeru, raširila 2 mašine (1 našu i 1 njenu) očistila kuhinju i sad napokon prestajem biti rob i postajem cica. Tako mi i treba kad sam ih naučila da mogu sama. Ali kad pogledam u moju štrucicu sve se isplati!
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama - da im je ovo zadnje tugovanje
Vali, frka i angel1
Svima pusa!
venddyjako mi je žao
coolerica, ajd lakše malo, nabijaš mi komplekse
sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
korky i ana vaši duplići su totalno
i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno ovogodišnjih trudnica
hvala cure na rječima utjehe. Svim čekalicama bete puno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Onima koje su je dočekale ~~~~~~~~~~~~~~~~da i dalje sve bude onako kako sve želimo, i naravno što više bebaća u ovoj godini.
Jana ne moj bit uplašena to što se još srce ne čuje nije zabrinjavajuće, oni ionako svi računaju u prosjeku oko 7 tt da bi se već trebalo čut.
Jutro cure i dečki, nudim toplu kavu u ovo hladno jutro
već dugo nemamo objavljenu trudnoću na forumu, nadam se da će ih biti uskoro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikice za sutrašnju uspješnu punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~1
coolerice preslatka si!!!!
collerica zaposlena majka, meni je prva kriza nastupila nakon 3 mjeseca cjelodnevno-cjelonoćnog nasisavanja, ali eto prošlo je...
Kadauna i ja s nestrpljenjem čekam prve objave, ali treba vremena da se sve zahukta nakon božićno-novogodišnjeg tulumarenja
Sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da cekanje bete prodje kao
AuroraB za uspjesan transfer!!!!
svima![]()
Koliko novih prinčeva i princeza!!! Čestitam svim ponosnim roditeljima!!
venddy i sve tužnice, držite se, ~~~~~~~~~~~~~~da će slijedeći postupak biti uspješan
Ja danas krenula po prvi put sa Superfact sprejom, imam neku čudnu vibru i uopće nemam feeling da ulazimo u novi postupak. Baš sam nekaMožda je to ovaj put ključ uspijeha...
Evo ja se dobrovoljno javljam da krenem sa listom trudnica u ovoj 2011.g![]()
Posljednje uređivanje od mare157 : 18.01.2011. at 13:44
Cure da vas pitam je li prerano vadit betu 10 dpt 5 d.?(primila brevacid 1500 6.dan)
e da, previdjela sam brevactidtrebaš pričekat 5 dana da se izluči
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 18.01.2011. at 15:18
mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ odda nam budeš siječanjsko-veljačanska trudnica!!!!!
tikica za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurorablu za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za dobar start i za trudničku listu~~~~~~~~~~~~~~~~1
Ja sam danas odradila 1. folikulometriju, u četvrtak slijedeća![]()
Hvala drage moje! E kad bi bar ovaj put bio zadnji...
dani82 opet smo skupa u postupkuŠta uzimaš od lijekova? ~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak i razvoj js! Neka nam ovo bude najsretniji postupak!
sumskice hvala ti draga! A sve znaš, želja je jaka kao i svima uostalom, a feeling mi je nikad gori. Ali mi smo jake žene i nećemo zazivati bad luck tako da samo pozitivu furam pa kud puklo.Naše istrijanke su dobro startale pa je ok da mi nastavimo na tom valu!
[QUOTE=dani82;1792748]tikica za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurorablu za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157 za dobar start i za trudničku listu~~~~~~~~~~~~~~~~1
sve potpisujem i naravno
zlatice za trocifrenu betu~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se malo javim...mi polako napredujemo u ovom postupku...doslovno POLAKO....17dc - jedan folikul 14mm i nekoliko manjih....izgleda da su tek sad odlučili počet reagirat na terapiju...endometrij dobar...danas me jajnici cijeli dan štrecaju - nadam se da se nešto događa...u četvrtak idemo ponovno na folikulometriju i ja se nadam punkciji za vikend..
~~~~~~~~~~~~~~~~~za svih![]()
tantolina želim ti što više dobrih folikula i da se sve razviju u blastice~~~~~~~~~~~~~
Mare157~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti se feeling popravi!!! I da ti suprefact donese bingo! I da budeš prva, ako ne bar druga (zbog Sanje) ovogodišnja trudnica! I da nas povučeš za nos kad one dvije (Loks i Bebach) nikako da iz kuće izađu, a ja čekam da me netko povuče i baci malo one čuvene prašine na mene! I... svašta nešto dobroga!!!![]()
Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~za tvoje folikuliće da odrastu na vrijeme!
Dani82~~~~~~~~~~~~~~~~za bingo postupak!
Moja frendica o kojoj sam vam pisala ima sutra punkciju pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba i za puno dobrih js!
drage moje da pozdravimbrojim još tjedan dana do kontrolnog pregleda prije IVF-a... još malo i krećemo u naš prvi i vjerujem dobitni postupak
![]()
Mare157 ja sam ti u postupku s zambrznutim jajnim stanicama. Ne pololažem baš velike nade, ali da nade nema ne bi ni kretala u postupak. Ko zna možda nam ovo bude sretan baš zato što feeling i nije neki
tantolina za folikuliće~~~~~~~~~~~
I malo za frendicu od Snekice~~~~~~~~~~~~~
ja imam dvije zamrznute js, kako sam do sada imala jedan IVF ne znam da li uopće što mogu očekivati od zamrzlica. Ima li tko iskustva? Negdje sam čitala da je jako jako mali postotak trudnoća iz zamrlica. Ima li ko kakvu ohrabrujuću rečenicu o zamrznutim js?
Cure drage, hvala svima na cestitkama! Suza suzu stiže! Ni sama ne mogu vjerovati da smo ga napokon dočekali.
Svima koji još čekaju, želim što prije ovakvu sreću!
I vidim da smo frka i ja zajedno rađale i rodile, isti dan u istoj bolnici, ja koji sat poslije. Baš mi je žao što se nismo upoznale.
vali i ja ti cestitam i pratila sam te posebno jer cini mi se da je kod teeb fet uspio
Venddy nažalost nema baš puno utješnih rečenica... na forumu su samo 2 trudnoće iz zamrznutih js... ali nikad se ne zna, možda si ti četvrta
Vali četitam![]()
Posljednje uređivanje od dani82 : 19.01.2011. at 06:43
Jutro, cure, uz toplu
dani82~~~~~~~~da budeš treća
~~~~~~~za Mojcu i st UZV
~~~~~~~za tikičinu punkciju
~~~~~~~za AB i transfer
~~~~~~za dolazak na današnju kavu![]()
Čestitam danas na T (na PZ)
~~~~~~ za riki
Posljednje uređivanje od mare41 : 19.01.2011. at 08:01