Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: izrada slika

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno izrada slika

gdje se mogu povoljno izraditi slike, a da i kvaliteta bude zadovoljavajuća?
    dm mi prije nije bio nešto, slike su mi bile onako malo mutne, ne znam kakva je sad situacija?
    kakve su cijene u foto-studijima?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni su dm-ove ok i uvijek koristim priliku i izrađujem slike preko tog paradies photo (dm, bipa) ili tisak foto
    pogotovo kad su slike po nekoj smiješnoj cijeni tipa 33 lipe komad
    predam slike preko neta i dođu mi u najbliži kiosk tiska ili u dm ili u poslovnicu bipe...
    ja sam zadovoljna....
    zadnji put kad sam išla u foto studio slike običnog formata nisu bile ispod 1kn...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

gdje se mogu povoljno izraditi slike, a da i kvaliteta bude zadovoljavajuća?

ja sam zdovoljna sa slikama koje izrađuju na tiskovim kioscima, malo su drugačije dimenzije al su slike ok, a i cijena im je povoljna (za uobičajeni format komad se kreće nešto manje od 1kn).
    a veličinu tj format sama određuješ.
    Posljednje uređivanje od katarinam : 20.01.2011. at 16:59

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    meni su dm-ove ok i uvijek koristim priliku i izrađujem slike preko tog paradies photo (dm, bipa) ili tisak foto
    pogotovo kad su slike po nekoj smiješnoj cijeni tipa 33 lipe komad
    predam slike preko neta i dođu mi u najbliži kiosk tiska ili u dm ili u poslovnicu bipe...
    ja sam zadovoljna....
    zadnji put kad sam išla u foto studio slike običnog formata nisu bile ispod 1kn...
    na isti gore opisani način-samo netom naručim slike u najbližem konikomu-cijena 0,29 kn 10x13, a 13x17 1,29 kn-na njihovim str ima sve objašnjeno.
    kvaliteta slike je odlična..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •