Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Sv.Duh - molim "najfriškija" iskustva s poroda iz 2010

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    a jel istina da ako muž ne ide na porod, poslije ga puste unutra da se malo pomazi s bebom? nakon poroda mislim?
    Mog su pozvali.
    On sam nikad ne bi tražio.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa Vidi poruku
    Mog su pozvali.
    On sam nikad ne bi tražio.
    Pa to je baš lijepo!

meni su u zajčevoj kad sam 1put rodila pozvali muža na hodnik i tamo smo bili skupa.... bebu je vidio samo preko stakla na 2 min

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je baš lijepo!

meni su u zajčevoj kad sam 1put rodila pozvali muža na hodnik i tamo smo bili skupa.... bebu je vidio samo preko stakla na 2 min
    pa zašto iva nejde muž s tobom??

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj intui 290 prvotno napisa Vidi poruku
    pa zašto iva nejde muž s tobom??
    nisam ti ja trudna... bila sam al sam imala pobačaj nažalost, ali planiram za ubuduće rodit na sv duhu ako Bog da...

a muž nije išao ni 1.put... jednostavno nije on za to i nije htio,ja ga nisam ni prisiljavala... al ovo mi zvuči super ako muža na SD puste u sobu nakon poroda.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i mog muža su pozvali naknadno u rađaonicu pa smo se mazili s bebom i naslikavali.

maine coon avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala Anna 24. Malo si me umirila.

maine coon avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bok curke,

molim vas bilo kakve informacije o ginekologu Zudenigo, kakav je dijagnostičar, kakav je na porodu, hvala unaprijed.

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj maine coon prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke,

molim vas bilo kakve informacije o ginekologu Zudenigo, kakav je dijagnostičar, kakav je na porodu, hvala unaprijed.
    Ja sam prije četiri godine bila kod Zudeniga, a i sad sam. Znam da mnoge nisu bile zadovoljne sa njim. Navodno im ništa nije rekao i pregled je bio bolan. Takvih problema nisam imala, jer šta god sam ga pitala odgovorio mi je, pregled je bio normalan (jer ako se ne opustiš svaki je pregled bolan)...
    Prošli porod bio je carski, kojeg je obavio on, nakon toga posjetio me na intezivnoj i na babinjačama, ipak je na neki način pokazao da mu je stalo do pacjenata. I sad sam kod njega. Prije nekih desetak dana ležala sam u bolnici, beba je počela zaostajat u razvoju. Tražila sam da me se nakon dva tjedna pusti doma, jer je inače sve bilo u redu. Ali kako su me svi doktori ubijali u pojam sa velikim rizikom za dijete iskreno nije mi bilo svejedno napustiti odjel. Zudenigo mi je zadnji dan napravio UZV, i pregled, rekao mi da moram potpisati da idem kući, ali da se u svakom trenu mogu vratiti, ako mislim da nešto nije u redu. Također, kad je vidio da mi nije svejedno, utješio me i rekao da će sve biti u redu, da je moje tijelo vjerojatno takvo i da su moje bebice male (jer i u prošloj trudnoći beba je zaostajala u razvoju i rođena je sa 2280).
    I sad me očekuje carski, a i ležanje u bolnici u koju idem za 3 dana.
    Osobno, ja sam jako zadovoljna sa Zudenigom, šta got ga pitam odgovori mi, točan je što se dijagnostike tiče, i ono u što sam sigurna je, da ostanem trudna narednih 10 puta, svaki put bi tražila njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •