Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 315

Tema: Biokemijska trudnoća ili spontani nakon IVF-a

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danas sam bila do firme dogovorit korištenje godišnjeg nakon bolovanja. Srela sam naravno i 4 kolegice koje su me sve pitale kako trudnoća. Nakon što sam rekla da na žalost trudnoće više nema, ne možete vjerovat, sve te 4 kolegice iz iste kancelarije su barem jednom imale spontani, jedna čak 3 puta. Sve danas imaju djecu. Iznenađujuće i srećom utješno saznanje

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svidja mi se ovo.."sve danas imaju djecu"..

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo i mene ... prdružujem vam se. Bebi je prestalo kucati srce u 7. tj. Dr. Radončić sumnja na koromosomsku anomaliju i predlaže kiretažu i kariogram ploda. Sutra ću u vinogradsku na dogovor.
    Da li je koja od vas bila na kiretaži u vinogradskoj.. kakva je procedura, što mogu očekivati?
    Ako krene spontano ... kako to izgleda?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Rikikiki, jako mi je žao. nemam ti što pametno reći, drži se, drugi put mora biti bolje!!!

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Rikikiki,

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Rikikiki
    Neznam za Vinogradsku - ja sam bila na SD - bila samu općoj anesteziji, pa ak je ikako mogće, traži opću. Ne mogu reći da me je boljelo - neznam je li to zato što sam bila u prevelikom šoku il kaj. Uglavnom, došla sam ujutro sa spavaćicom i papučama - zahvat kratak, tam odležala cijeli dan, trebala sam ostat i prek noći, al doc je rekao da mogu doma (otpuštena sam iza 20h) kad me već sestra čeka i vozi doma.
    Drž se draga

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene ... prdružujem vam se. Bebi je prestalo kucati srce u 7. tj. Dr. Radončić sumnja na koromosomsku anomaliju i predlaže kiretažu i kariogram ploda. Sutra ću u vinogradsku na dogovor.
    Da li je koja od vas bila na kiretaži u vinogradskoj.. kakva je procedura, što mogu očekivati?
    Riki poslala sam ti poruku.Za kariogram moras nabaviti uputnicu do sutra.Vjerovatno ces sutra odmah i ostati ako si bila duze trudna.
    Drzi se...

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Riki, ja sam ti prije cca 2 tjedna bila naručena na kiretažu u Vinogradskoj. Trebala sam doći tamo u 7h30 u jutro na tašte i donijeti sa sobom spavaćicu i papuče (a ja ti još preporučam i uloške. I ponesi i svoju krvnu grupu ako ti zaborave to reći - meni su zaboravili, ali sam je ja imala sa sobom iz prehodnog iskustva). Smjestili su me u jednu sobu s još tri cure, sve smo bile za kiretažu. Onda me je sestra došla pitati da li sam na tašte i da li možemo ići s općom anestezijom, dakle opću su mi predložili po defaultu.
    Tu se moje iskustvo s kiretažom u Vinogradskoj zaustavlja, ali zato imam odgovor na drugi dio tvog pitanja.
    Naime, ja sam do primitka u bolnicu za kiretažu već 2 dana krvarila. Kad me je sestra pitala za opću anesteziju, rekla sam da bih prvo pričala s doktoricom. Onda sam doktorici objasnila da krvarim već dva dana, da sam prije 9 mjeseci već imala kiretažu i rekiretažu, da se godinama liječim od neplodnosti i da se bojim da me ponovo stružu te bih voljela da me puste još par dana da se očistim prirodno. Tada me je doktorica stavila na UZV (inače ne stavljaju na UZV prije kiretaže) i vidjela da više nema GV i da se endometrij stanjio te rekla da sam se uspjela sama počistiti i pustila me doma.
    Inače, iako sam to ovaj put preskočila, pročitala sam po forumima tih dana da si nakon kiretaže još sat-dva u bolnici, daju ti infuziju, i nakon toga te obično puste doma. Dakle, doma si već oko podne.
    A tako mi je bilo i u Petrovoj na kiretažama u 4. mjesecu prošle godine.
    I mislim da te sutra ne budu ostavili odmah na kiretaži već ćeš imati samo dogovor (za koji si predvidi više vremena jer se dole na ginekologiji dosta čeka), a da će te na kiretažu naručiti za dan ili dva.

E sad, ako ti slučajno krvarenje krene prije kiretaže... To ti ovisi od slučaja do slučaja. Ja sam krvarila jedno 5-6 dana, uglavnom ne preobilno kako sam očekivala, već jačinom jedne srednje menstruacije (u početku vrlo lagano, pa onda jače, pa opet smirivanje zadnjih dan-dva), osim što mi je jedan dan iz mene odjednom izašla šaka ugrušaka, i to negdje u sredini krvarenja. Bolove sam imala standardne menstruacijske (ja i inače ima bolne menstruacije popračene grčevima), samo sam jednu noć nekih 15-tak minuta imala takve jake bolove da sam se od njih sva oznojila i srušila nasred dnevnog boravka dok sam išla po Voltaren (takve bolove nisam u životu imala, ne bih ih više voljela proživjeti, ali na sreću nije dugo trajalo). No, čim sam smogla snage probuditi MM-a i popila Voltaren, sve se brzo smirilo i više se nije ponovilo.

Nakon kiretaže ti preporučam da barem jedno tjedan dana odmiruješ doma jer si onda posebno osjetljiva i sklona upalama i infekcijama koje mogu imati gadne posljedice ako se ne paziš.

Uglavnom, kiretaža fizički nije strašno iskustvo, više je psihički.

Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj, možeš i na pp.
    I još jednom, jako mi je žao što ti se to dogodilo, drži se draga!!! Grlim te i ljubim.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

E da, kad sam prošli put imala missed ab i kiretažu u Petrovoj, oni su mi na licu mjesta dali internu uputnicu za citogenetiku za kariogram ploda i nisam trebala donositi neku posebnu uputnicu za to. No, meni je to tada bio prvi spontani i kariogram nije bio u planu, ali mi se jedna mlada doktorica-stažistica smilovala kada je čula što sam sve do tada prošla i sredila mi "preko veze" da mi plod pošalju na citogenetiku.

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rikikiki žao mi je što si se morala pridružiti nama tužnicama.

Zanima me koliko dugo ste krvarile nakon kiretaže. Meni je danas 17 dan nakon i još uvijek imam oskudno smeđkasto krvarenje.
    I drugo pitanje: koje ste pretrage radile/mislite raditi?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kad piješ ergometrin krvarenje prije stane. Ništa od pretraga, čak ni citogenetiku. Jasno je da se radi o kromosomskoj aberaciji.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa od pretraga, čak ni citogenetiku. Jasno je da se radi o kromosomskoj aberaciji.
    x. Od pretraga samo kontrolne briseve (briseve cerviksa) nakon kiretaže.

Ima li smisla nakon jednog spontanog kod tebe razvijat priču (ići na detaljnije pretrage) - to vidi sa svojim dr-om. Najčešće "maratonci" urade sve to i prije IVF-a.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Morskavila - čim je smečkasto znači da će uskoro stati. Tako je i meni bilo: 8 dana krv pa 8 dana smeđe...
    Svim curama želim
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 20.01.2011. at 10:32

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rikikiki, jako mi je žao. Šaljem zagrljaj!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    o rikikiki baš mi je žao

što se kiretaže tiče možeš očekivati da ćeš isti dan ili odmah drugi doma da si bar brzo sa svojima, a ako krene prirodno počet ćeš jače krvariti i boljet će te križa

želim ti da prođe što bezbolnije i psihički i fizički

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rikikiki
    Curke,nije mi se otvarala nova tema jer i ovako je dosta crnjaka,ali htjela bih znati da li postoji nacin,siguran nacin za oporavak hormonalnog statusa i u fizickom smislu endometrija, nakon kiretaze ili spontanog?Jel se smije uzimati Vitex,PMS free ili onaj caj od zdravca,ili
    nesto ..?Ne zvuci mi previse privlacno 8 tjedana cekati na prvu m...endometrij mi je 4mm ,22 dana od kiretaze...m ni blizu...
    Ako koja ima iskustva,molim napisite...koristit ce svima pod ovom temom.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure, hvala vam svima na informacijama. Moja kiretaža je gotova, ali evo, da napišem cijelu priču, možda će nekom dobro doći i moje iskustvo:
    7+1 ujutro je počelo lagano krvarenje, odmah sam nazvala vinogradsku MPO odjel i sestra mi je rekla da mirujem ako krvarenje nije jako, a ako se pojača da dođem na pregled. Kako sam bila sama s bebom doma nisam stigla u radno vrijeme mog doktora, tako da sam popodne išla na hitnu. Tamo su me pregledali i ustanovili da krvarim ... tražila sam UZV i jedva su mi ga napravili, morala sam u ambulantu gdje su naručene trudnice i čekati dok se sve one izredaju. Kad sam došla na red, sestra me napala što dolazim na UZV umjesto da doma mirujem i sama ću si biti kriva ako se sad stanje pogorša i bla bla bla ... nije dala doktorici do riječi ... s takvom agresivnom sestrom još do sada nikad nisam imala posla . Uglavnom, uzv je pokazao da je plod još na mjestu i neki doktor koji je naišao rekao je da je plod vitalan, doktorica nije puno komentirala mada sam po njenom izrazu kužila da nešto nije u redu. Otišla sam od tamo ne puno pametnija ... osim što sad znam da u takvoj situaciji više nikad ne idem na hitnu. Kasnije sam se sms-ala s Radončićem i dogovorila sutradan pregled kod njega. Plod je još uvijek bio na mjestu ali bez srčane akcije. Rekao mi je da sutradan ujutro odem u Vg kod Tomića i dogovorim kiretažu s tim da bi on volio da se napravi kariogram ploda. Cijelo vrijeme lagano krvarim, kao menstrualna svježa krv, ali ne obilno. Ujutro je Tomić ustanovio da je pobačaj već započeo, tj u materištu više nije bilo ploda, ali endometrij je bio jako debeo. Napravio je i vaginalni pregled i vidio da je plod još uvijek u cerviksu maternice. Poslao me dolje na kiretažu odmah. Malo sam čekala ... na svoj zahtijev sam dobila opću anesteziju (došla sam taj dan odmah na tašte i sa stvarima) i dogovorila s doktoricom da se sačuva plod za kariogram. Ona mi je izišla u susret .. mada to nije praksa, rade samo PHD, a kariogram ne rade, već samo šalju na Rebro u iznimnim slučajevima. To je bila ona ista doktorica koja mi je radila UZV dva dana ranije na hitnoj, ispričala mi se za neugodnu situaciju i lijepo sam se s njom dogovorila za sve i za opću i za kariogram. Muž je otišao po uputnicu kod soc.gin. Smjestili su me u sobu, brzo sam bila na redu i uskoro se probudila. Još sam kretko odležala nakon svega i obzirom da sam se dobro osjećala otišla doma. Nemam nikakvih bolova, krvarenje je danas već u tragovima. Pijem antibiotike i ergometron i sretna sam da je sve tako brzo završilo kad je već tako moralo biti.
    Sad odmaram (beba je kod bake i dede već nekoliko dana i ako će mi danas i sutra biti dobro ... idemo po nju).

Miki ... nisam znala da si opet doživjela isto ... žao mi je!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Rikikiki

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Rikikiki
    Curke,nije mi se otvarala nova tema jer i ovako je dosta crnjaka,ali htjela bih znati da li postoji nacin,siguran nacin za oporavak hormonalnog statusa i u fizickom smislu endometrija, nakon kiretaze ili spontanog?Jel se smije uzimati Vitex,PMS free ili onaj caj od zdravca,ili
    nesto ..?
    E, sad, nije baš prirodan, ali nekome pomogne preparat Pauza (estrofem od soje, ali kao... prirodni?, ne razumijem se baš dobro), s druge strane, neki dr-ovi ne vole te stvari od soje (GMO), pa se rađe drže provjerene farme - popravilo se, evo, na tom primjeru, u roku od mjesec dana s 4 mm na 11 mm. U te druge se ne razumijem - to vitex, PMS free (ali, moraš znati i moju bazičnu nesklonost ičem prirodnom - glupo zvuči ovako napisano, ali to prirodno, to je meni sve presporo i upitno jel' stvarno djeluje).

Riki, veliko srce ti šaljem!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala Ina,bas si mi dala misliti...tocno,meni zapravo treba neki preparat za zene u perimenopauzi ma koliko se grozim
    same rijeci-menopauza.Evo sto sam nasla na site Poliklinike Harni..
    http://www.poliklinika-harni.hr/teme..._preparati.asp
    Eto mene sutra na Dolcu u Ljekovitoj biljci!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam da li za tu Pauzu ipak treba uputa liječnika (neka pov. bolesti di piše "Pauza"), provjeri!

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, nešto me interesira....za biokemijske govore da u većem postotku već sljedeći put dolazi do lakšeg začeća i urednih trudnoća...a što je sa spontanim? Ili ipak nema pravila ni za jedno ni za drugo?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U vecem postotku napram cega?Govore da,ali mislim da nema ti to veze s vezom.Cim se jednom embrij ucahuri
    automatski znas da je sa implantacijske strane sve u redu pa jedna briga i problem manje...mislim da zato govore.
    Ili da nas utjese..A mozda ima nesto i u tome da organizam koji je jednom osjetio kako je biti trudan lakse
    prihvaca i prolazi kroz isti proces sljedeci puta..

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Možda je malo van teme al opet vezano je jako za ovu našu temu. Mene uz sve ove probleme zbog miss.ab i strahove koje će sada povlačiti svaka eventualna trudnoća, jako zabrinjava što sam otkrila da su jedva dvije trudnoće do sada ostvarene iz zamrznutih js. Čemu ih onda uopće zamrzavati i pokušavati s njima? Novi IVF postupak mogu pokušat u svibnju i što onda ako bude neuspješan, opet čekati 6 mj? A ja sam upravo napunila 38 i nemam vremena za igrice vrlih nam zastupnika i testiranja na mom životu. Kako vi rješavate ovo, da li je neko bio vani, gdje ne treba čekati na termin godinu dana i naravno gdje mogu zamrznut embrijić?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Venddy, pa ako si responder (u 38.-moj godini imaš reakciju tj. dobijaš više od 3 stanice), onda jesi kandidat za vani i naravno da puno ljudi i ide vani. Samo se u Mariboru čeka godina dana, ne čeka se u Pragu, ne čeka se kod dr. Reša u Postojni/Ljubljani. Ovo oko zamrzavanja stanica - to je stara stvar, zamrzavanje se ne preporuča (vani) osim kod mlade žene koja mora prolazit kemoterapiju pa da joj se pruži ikakva šansa.

Postupak u Pragu (2 klinike - Pronatal i PFC) je, ako dobro kužim, reda veličine oko 2000 EUR (bez lijekova), kod dr. Reša je jeftinije - sve imaš na siteovima tih topica (obično na prvoj stranici) - za Prag na prvoj stranici Češke, za Reša na prvoj stranici Slovenije. Isto tako ima klinika u Brnu itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 24.01.2011. at 08:26

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala ti, evo baš istražujem po forumu pa ću se odlučit za neku od kliniku van granica

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Nažalost i ja vam se pridružujem Nismo čuli srce svoje bebice i u srijedu idem na kiretažu.Nadam se da će sve ovo brzo završiti i da ću skupiti snage za dalje...Zanima me kako ste podnijele kiretažu,jel bolno,koliko traje(navodno ću dobiti lokalnu pa me zanima što mogu očekivati budući da sam toliko umorna od svega i mislim da ne mogu izdržati više nikakvu vrstu boli)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Inna28
    Zao mi je sto si se morala pridruziti u ovaj omrazeni klub.
    Sad je ista slaba utjeha,ali kad vrijeme svoje odradi,hitro
    -naprijed!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure,cure,zene!!!!!Mislim da cu uskoro dobiti svoju prvu m!Ajme,tako sam hepi!Poceo spotting,halleluja!!!!Thank you,thank you,thank you my beautiful body!
    And beautiful dear God!Fala ti sto se ipak nece ostvariti prognoze da mogu prvu m cekati i do 60 dana!!!!thank you

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,cure,zene!!!!!Mislim da cu uskoro dobiti svoju prvu m!Ajme,tako sam hepi!Poceo spotting,halleluja!!!!Thank you,thank you,thank you my beautiful body!
    And beautiful dear God!Fala ti sto se ipak nece ostvariti prognoze da mogu prvu m cekati i do 60 dana!!!!thank you
    odlicno, to je taman na vrijeme, jel?
    cak i ako ce krvarenje biti vrlo oskudno (tanak endo), racunaj kao menstruaciju, jer ovo je vjerojatno bio anovulatoran ciklus. ali vec sljedeci ciklus ti moze biti sasvim uredan ovulacijski. cak je i meni bio (doduse produzen), kojoj je sve totalno zbrckano. jedino sto ja tada nisam kuzila da je to vec drugi ciklus, ma komplicirano

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inna28 jako mi je žao što si nam se pridružila. ja sam bila na vakuumskoj, malo mi je bilno bolno i neugodno ali trajalo je samo 5 minuta pa sam izdržala.Nisam željela u bolnicu pod opću anesteziju a nije mi se svidjela ni ideja da mi tko zna koji dežurni liječnik struže po maternici.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sela draga jupiiii što ti se tako brzo normalizira ciklus. živim u nadi da će nas biti još s takvim razvojem događaja

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ina28 draga nazalost svi ovdje znamo kako ti je sada. Jos je gore sto do kiretaze moras cekati. Zasto to ne naprave odmah nego naručuju???
    Ne boj se, nije toliko strasno. Meni fizički nije bilo bolno niti u jednom trenutku, ni za vrijeme, a ni kasnije. Samo emocionalni šok. Dobila sam nekakav koktel i osoblje (KBC OS) je bilo vrlo pristupačno. Trajalo je malo više od 5 minuta.

Konačno mi je i krvarenje stalo prije nekoliko dana (kiretaža je bila 3.1.). I psihički se puno bolje osjećam. Vrijeme ipak čini svoje i lagano razmišljamo o proljeću i novom pokušaju.

Sela dobre vijesti! A kad si imala kiretažu? Nekako mi promaklo...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sela za M. I meni je nakon biokemijske sve došlo u red jako brzo. Već smo bili na konzultacijama i dr me pregledao i kaže sve 5. tako ćeš i ti!!!!
    Vendy doć se sve na svoje...tijelo zna
    ina28 jako mi žao inače ja bila na kiretaži prije dosta godina zbog endometralnog polipa i pod općom anestezijom. Naravno da se ničeg ne sjećam, a nije bilo boli ni poslije zahvata.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Inna28, žao mi je
    Ne znam ti ništa o kiretaži u lokalnoj, bila sam u općoj.
    Cure, kako ste vi krvarile ... na dan kiretaže sam krvarila kao jača menga, a sve ove ostale dane bude samo fleka na ulošku. Inače, pijem ergometrin.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nakon biokemijske i ja sam dobila posve normalnu mengu na vrijeme.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ni ne možeš jače krvariti dok piješ ergometrin. To je OK rikikiki.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Riki, koliko ćeš morati čekati nakon svega na sljedeći postupak, jel što dr T komentirao?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Neki kažu da je dovoljno 2-3 ciklusa a drugi par traže da prođe 6 mjeseci.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sve nekako zaobilazim ovu temu, ali zapravo,nažalost, baš tu spadam.

Moj ab. je bio na Badnjak i nisam ga baš dobro podnijela (ni ab ni Badnjak), možda zašto što nije prvi puta. I to je ono što me najviše muči, jer nekako sam mislila nakon prvog puta da je to slučajno, da ništa ne znači, sigurno loša jajna stanica (bio je tada AIH), kromosomska greška, prirodna selekcija, ma znate već kako to ide. Ali sada opet!

Sad me više i nije strah negativne bete, strah me pozitivne bete (ne znam da li me razumijete), totalno sam pobrkala lončiće!

Žao mi je zbog svake od vas (nas) koja je to morala proći, jer zapravo nitko ne razumije koliko je ta psihička bol zapravo jaka, toliko da je osjećate i fizički.

Inače, meni je menstruacija došla točno na vrijeme, odnosno kao da je jedan ciklus samo preskočen. Najironičnije je to što zapravo ja nemam redovnu menstruaciju, tako da...netko stvarno ima bolestan smisao za humor... (neću dalje)!

Drage moje, sve vas ljubim i nadam se da će nam ova godina biti sretnija!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Suzzi

Strašno me šokiralo kad sam pročitala da se i tebi dogodio spontani jer se dobro sjećam tvoje fenomenalne bete od 500 na 14 dan. Imala sam osječaj da su dupliči, a kad ono...ako ti nije preteško, možeš li mi reći što se zapravo dogodilo? Nije bilo otkucaja? Prokrvarila?

Za ostalo bi ti preporučila imunološke pretrage (nakon 2 spontana imaš argumente) - ako ih već nisi obavila i velike, velike količine folne kiseline! Sretno, nam, svima

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Suzzi, koma , baš mi je žao i potpuno te shvaćam što se tiće straha od pozitivne bete. Ako ja ostanem ponovno trudna uopće si ne mogu zamisliti kako ću "preživjeti" do kraja trudnoće od straha!

Što se tiće ergometrina ... danas mi je zadnji dan što ga pijem, znači li to da će se krvarenje pojačati ili ...? Što da očekujem?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    Inna28 jako mi je žao što si nam se pridružila. ja sam bila na vakuumskoj, malo mi je bilno bolno i neugodno ali trajalo je samo 5 minuta pa sam izdržala.Nisam željela u bolnicu pod opću anesteziju a nije mi se svidjela ni ideja da mi tko zna koji dežurni liječnik struže po maternici.
    E tu ni ne znas koliko si bila pametna!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzzie
    Jel te salju na kakve pretrage?
    Ja uzela uputnice danas za koagulogram,LAC,aCL,D-dimere,PAI,FV Leiden,Fll-20210,MTHFR,OGTT,HbA1c,TORCH.Naravno vise na svoju ruku.
    Spotting jaca,ali ima jedna stvar sto mi neugodno pisati.Miris mu je cudan. najblaze receno.
    Cure,ima li koja iskustva s tom?Zasto je tako?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

suzzie2, kod teratozoospermiae je dokazano veći broj spontanih pobačaja nažalost. Vjerojatno ste i vi kandidati za neku od metoda odabira spermija (IMSI, PISCI).

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj morskavila prvotno napisa Vidi poruku
    [B.

Sela dobre vijesti! A kad si imala kiretažu? Nekako mi promaklo...
    Spontani u bolnici dok sam cekala kiretazu 28.12. pola sama odradila,ostalo dezurna dr u bolnici.12 tj.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Rikikiki, ja sam ergotamin pila dok je krvarilo, čak i duže od 7 dana.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    suzzie2, kod teratozoospermiae je dokazano veći broj spontanih pobačaja nažalost. Vjerojatno ste i vi kandidati za neku od metoda odabira spermija (IMSI, PISCI).
    Gala1979 Nisam ovo znala? Mislila sam da je dovoljno da oni pripreme spermije?

Sela ništa od pretraga nisam još započela. Mislim da će prvo biti na redu trombofilijske pretrage, barem prema razgovoru koji sam s dr. imala još kad sam bila u bolnici. Iako mi je na zadnjoj kontroli rečeno da se pojavim 10-ti dan ciklusa, ovaj ciklus sam odlučila preskočit. Nekako se pregrupiramo mm i ja, gledamo što nam je u životu bitno, bavimo se drugim stvarima. Možda beba malo sačeka.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzzie svaka odluka je sada dobra,ako ti pase odmak,priustite si ga.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sela khm..u vezi tvog pitanja...moja M je imala vrlo neobičan miris...kužim te...ali proći će...

Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •