-
Evo ja prijavljujem malo bolnu punkciju. 
Na prvoj folikulometriji u Zg je dr. R. rekao da imam malo zabačen jajnik (što god to značilo) i da će biti malo teže za doprijeti. Dr. Š. iz Cita koji je radio punkciju to nije spominjao. Imala sam 5 folikula, sve na desnom jajniku, dobila sam voltaren injekciju u guzu i lokalno anestetik dole. Bolilo je, ali ne za neizdržati, sestra Janja je bila jako draga, svo vrijeme me je držala za ruku. Ja sam se uspijela opustiti i iako je boljelo je bilo sve ok. Kad sam došla doma, nisam se usudila sjesti na stolac jer je pokušaj bio bolan, isto tako i odlazak na wc. Prvoo sam legla prvo na kauč, pa u krevet... sva sam bila ukočena. Inače teško podnosim bilo kakve zahvate, pa možda i nisam mjerilo.
Uglavnom, malo sam drijemala, ustala nakon par sati, dočekao me ručak, jedva sjela na pol stolca... a do kraja ručka sam sjedila na cijelom stolcu. Do kraja dana sam još osjećala malo boli, a sutradan sam bila ko nova. Nisam popila ništa protiv bolova.
Dr. Š. je to obavio jako stručno. Još jednom ponavljam, ja teško podnosim bilo kakve zahvate, pa bi možda kod nekog drugog oporavak bio i brži. Bez problema bi ponovila ovakvu punkciju.
Posljednje uređivanje od Mojca : 26.01.2011. at 11:06
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma