Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 471

Tema: Akcija: Stop beskrajnim praznicima u vrtiĆu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hrvati su jedan od najpasivnijih naroda sto se tice prosvjeda i akcija, fali nam/vam kriticne mase i sumnjam da ce se ikad ista pokrenut po tom pitanju.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Hrvati su jedan od najpasivnijih naroda sto se tice prosvjeda i akcija, fali nam/vam kriticne mase i sumnjam da ce se ikad ista pokrenut po tom pitanju.
    X

A čujte ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=tvIHU...eature=related

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tsunami, ali ja ne želim dovoditi dijete u vrtić za vrijeme dežurstva. Ne zato što je dežurstvo nego zato što smatram da i dijete ima pravo na svoje praznike. Tih mjesec i pol ljeti i dva tjedna zimi je dosta ljudi na godišnjim odmorima. Bolje mi je da mi preko ljeta bude kod bake u dvorištu nego u klimatiziranom prostoru. Osim toga ja imam dosta slobodnog preko ljeta i kad sam kod kuće volim da je i on samnom. Zašto ne možeš shvatiti da mnogo ljudi razmišlja ovako i da ne dovode djecu iz tih razloga, a ne zbog izbjegavanja dežurstva? Ja zaista ne vidim nikakav problem u tim dežurstvima, mislim da si gadno zabrijala. Pa daj malo pogledaj po drugim firmama, ustanovama itd. preko ljeta su godišnji odmori i stalno čuješ kako je netko na godišnjem odmoru. Vjerovatno su zato i vrtići poluprazni, a ne zato što ljudi ne žele dovoditi djecu jer su im tete sugerirale da će im djeca imati traume od dežurstva.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    OT: prvi put čujem za Corta, ne pratim baš. Ali je fora, pomalo se fura na Johnnyija. Thx anin!

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    Tsunami, ali ja ne želim dovoditi dijete u vrtić za vrijeme dežurstva. Ne zato što je dežurstvo nego zato što smatram da i dijete ima pravo na svoje praznike. Tih mjesec i pol ljeti i dva tjedna zimi je dosta ljudi na godišnjim odmorima. Bolje mi je da mi preko ljeta bude kod bake u dvorištu nego u klimatiziranom prostoru. Osim toga ja imam dosta slobodnog preko ljeta i kad sam kod kuće volim da je i on samnom. Zašto ne možeš shvatiti da mnogo ljudi razmišlja ovako i da ne dovode djecu iz tih razloga, a ne zbog izbjegavanja dežurstva? Ja zaista ne vidim nikakav problem u tim dežurstvima, mislim da si gadno zabrijala. Pa daj malo pogledaj po drugim firmama, ustanovama itd. preko ljeta su godišnji odmori i stalno čuješ kako je netko na godišnjem odmoru. Vjerovatno su zato i vrtići poluprazni, a ne zato što ljudi ne žele dovoditi djecu jer su im tete sugerirale da će im djeca imati traume od dežurstva.
    Potpisujem!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MariolaST prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem!!!
    točno tak!
    samo ja to nisam znala tako lijepo sročiti

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

načelno se slažem sa tsunami uz obrazloženje zašto ne volim kad moram dijete voditi u ljetno/zimsko dežurstvo. zato što ne znam tko će mi i kako čuvati dijete. na žalost, osim kvalitetnih i odgovornih teta, postoje i one koje to nisu. a vjerujte, posebno si daju oduška kada su "zbrke", spajanja i manjak kolega + izostanak kontrolnog osoblja. onda može nastat "raspašoj" jer dvije takve u smjeni i tko pazi na klince? ljetos je bilo tako u jaslicama kod male. dva tjedna smo jedva preživjeli. bile su dvije alapače koje su "čuvale" klince na način da su sjedile i vodile svoje privatne razgovore, a mala mi je dolazila kao da je bila na bojišnici; zguljena,šmrkava, izgrižena, sa pokakanom guzom i podrapana. na kraju smo završili na bolovanju jer je dobila u ustima plikove i ranice (grizla je trule jabuke u vrtićkom dvorištu i pijesak )

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gle da nema tih spajanja grupa svejedno bi trebalo uzimati nove tete da mijenju ove stare dok koriste godišnji a to bi bile vjerojatno tete bez radnog iskustva jer ove iskusnije većinom jesu u radnom odnosu i opet dobiješ istu paštu zapravo još i goru jer su tete neiskusne, jedino šta bi djeca bila uvijek u istoj grupi i ne bi se mješala sa nekom novom djecom ali mislim da to i nije bio glavni problem tsunami i ostalim istomišljenicima nego nove tete, ili je problem što tete uopće imaju godišnji?
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 25.01.2011. at 13:02

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne nije to problem. Ako grupa A ima tetu A1 i A2 a grupa B tetu B1 i B2 onda se kad ima manje djece mogu spojiti grupe A i B, pa grupa A+B jedan dio ljeta može imati tete A1 i B1 a drugi dio ljeta tete A2 i B2.

Pri tome naravno treba voditi računa da su grupe A i B i inače grupe upućene jedna na drugu, da se 'miješaju', da imaju neke zajedničke aktivnosti. U našem vrtiću je upravo tako, dvije su grupe povezane pa djeca čak i prelaze iz jedne u drugu slobodno, a lani je i spavanje organizirano tako da su djeca koja su spavala bila u grupi A a koja nisu u grupi B.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mala mimi ne znam zašto si tako načelno zaključila da tsunamijinim "istomišljenicama" smeta da tete idu na godišnji. smatram da sam kratko i jasno napisala zašto ne volim dijete vodit u vrtić kad su periodi godišnji odmora/spajanja grupa. pa ću reći još jednom da svatko ima pravo koristiti svoj godišnji odmor i to ne predstavlja nikakav problem! problem je što je u tim periodima smanjena kontrola i pojedini odgajatelji (nevažno je tu iskustvo! i onaj neiskusan djelatnik će znati i osjećati da malom djetetu treba njega i nadzor i isto ga tako zabaviti/animirati) uzimaju si za pravo da ne rade svoj posao onako kako bi trebalil!! ako je to nekome nejasno, bolje ne mogu i ne znam objasniti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Twetex ovo zadnje je bila satirična primjedba ili upit, nadam se stvarno da nije do tog došlo, slažem da je vrlo nezgodno ako tete ignoriraju djecu al u svugdje ima onih koji nisu baš za taj posao, ali puno toga može i pođe po zlu kad tek počneš raditi s djecom i jednostavno te nove tete se baš ne mogu tek tako lako snaći a rade skroz same u smjeni, u idealnom svijetu te cure koje tek dođu s faxa bi prvo trebale odstažirati godinu uz nekog, ali se desi da kad nema druge i takve zapošljavaju.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A takvih koje bi tek učile zanat i to na vašoj djeci bi bilo puno da se grupe ne spajaju eto samo toliko mislim da je bilo dovoljno jasno što sam htjela reći!

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Grupe se spajaju i spajat će se vjerojatno uvijek inače ne bi bilo načina da tete idu na g.o.Da ne pričam o tome da tete ne koriste g.o.kad žeele već kad MORAJU,za razliku od većine ljudi u RH.Roditelji su oni kojima ta spajanja i nove tete idu na živce,djeca rijetko i vrlo kratko.Tete su i bolesne i kaj onda,opet imate tetu na zamjeni-svaki dan ili spojene grupe.Ima boljih i lošijih to sigurno,kao u svakom poslu,znam.znam to su naša djeca i osjetljivi smo na njh.I to je normalno.Ako imaš mogućnosti ostaviš ih doma,ako ne fućka ti se kaj teta veli da nema nikog iz njegove grupe,ali masa je doma jer trebaju g.o. od vlastite djece a smetaju ih dežurne grupeTak da........dalo bi se raspravljat.........

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam čitala baš sve, ali potpisujem doroteu24 (da ne ponavljam isto).
    Neznam u čemu je problem s tim spojenim grupama i koliko to vaše tete imaju godišnjeg? Mi imamo spojene grupe od 1.07 - 1.09. (ljeti ni ne ide u vrtić) i sad smo imali za zimske praznike 2 tjedna. M. poznaje sve tete u našem vrtiću i uopće mi to nije problem, ni meni ni njemu.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne nije to problem. Ako grupa A ima tetu A1 i A2 a grupa B tetu B1 i B2 onda se kad ima manje djece mogu spojiti grupe A i B, pa grupa A+B jedan dio ljeta može imati tete A1 i B1 a drugi dio ljeta tete A2 i B2.

Pri tome naravno treba voditi računa da su grupe A i B i inače grupe upućene jedna na drugu, da se 'miješaju', da imaju neke zajedničke aktivnosti. U našem vrtiću je upravo tako, dvije su grupe povezane pa djeca čak i prelaze iz jedne u drugu slobodno, a lani je i spavanje organizirano tako da su djeca koja su spavala bila u grupi A a koja nisu u grupi B.
    i sad recite vi meni, zar tako ne bi moglo biti u svim vrtićima? i većina bi roditelja, djece i teta bilo zadovoljno. bar mislim. ja bih, jer bih znala da mi je dijete u vrtiću s nekim koga poznaje a ne da svaki drugi dan bude s nekom novom tetom.
    tetama bi isto bilo bolje jer bi radile sa 'svojom' djecom. i bile na godišnjem ko i prije
    i tako

a to je tako lako izvodivo da mi nije jasno zašto se tako ne radi u svim vrtićima?!

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    i sad recite vi meni, zar tako ne bi moglo biti u svim vrtićima? i većina bi roditelja, djece i teta bilo zadovoljno. bar mislim. ja bih, jer bih znala da mi je dijete u vrtiću s nekim koga poznaje a ne da svaki drugi dan bude s nekom novom tetom.
    tetama bi isto bilo bolje jer bi radile sa 'svojom' djecom. i bile na godišnjem ko i prije
    i tako

a to je tako lako izvodivo da mi nije jasno zašto se tako ne radi u svim vrtićima?!
    to sam se i ja uvijek pitala.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A zašto onda vi koji imate primjedbe na organizaciju rada vrtića tijekom godišnjih odmora ne probate kod pedagoga ili ravnatelja vidjeti može li se nešto riješiti u konkretnom vrtiću. Meni recimo nije jasno čemu ovo

i to od nekoga tko ni ne živi u Hrvatskoj. Očito samo podbadanje. Jel niste pomislili prije nekakvih akcija i javnih demonstracija prvo zatražiti razloge zašto nije onako kako vi mislite da bi trebalo biti, a možda ih i ima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Je, dorotea, ali onda bi ljudi trebali priznati i prihvatiti da ipak možda nisu u pravu...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

Kod nas bude baš ovako, i uopće ne vidim razliku na djeci kad ih vodim u vrtić za vrijeme dežurastava i u uobičajeno vrijeme.

Ono što mi smeta je da pojedini forumaši (koji očito imaju logistiku doma) popuju roditeljima koji dovode djecu u dežurstva. Mi recimo nemamo bake i djedove u Zg, a i da imamo, i oni su još zaposleni. Niti imamo neograničen godišnji. I potpuno smo upućeni na vrtić.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dežurstva i jesu za djecu ZAPOSLENIH roditelja,i zg.ne zatvara svoja vrata ljeti,odite u neko manje mjesto vrtić se zatvori na mjesec dana preko ljeta i nitko te nepita kam ćeš s djetetom,ne govorim o malom vrtiću s malim brijem djece...Tako da budite sretni kaj dežurstva postoje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto onda vi koji imate primjedbe na organizaciju rada vrtića tijekom godišnjih odmora ne probate kod pedagoga ili ravnatelja vidjeti može li se nešto riješiti u konkretnom vrtiću. Meni recimo nije jasno čemu ovo

i to od nekoga tko ni ne živi u Hrvatskoj. Očito samo podbadanje. Jel niste pomislili prije nekakvih akcija i javnih demonstracija prvo zatražiti razloge zašto nije onako kako vi mislite da bi trebalo biti, a možda ih i ima.
    Kao prvo, tek godinu dana ne živim u Hrvatskoj. U Hrvatskoj sam studirala i završila sociologiju i filozofiju, pa kao dipl. sociolog dobro znam o čemu pričam. I uopće nije podbadanje, to je činjenica. A znam i ponešto o temi jer mi je pola obitelji odgajatelja i rade u vrtićima, a i najmlađi član u jaslicama.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 26.01.2011. at 11:13

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A s osobom koja je otvorila temu se uopće ne slažem.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

@Dorotea24: Bilo bi u redu da ponovno pročitaš moj post. Dio koji govori da mislim da se ništa neće promijenit nema uopće veze s vrtićima nego s činjenicom da su hrvati pasivni i da nikad ništa ne postižu prosvjedima jer ih ni ne organiziraju. I da mislim da se kritična masa neće povećat, jer se nije povećala ni u prošlih xy godina.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ellica prvotno napisa Vidi poruku
    Dežurstva i jesu za djecu ZAPOSLENIH roditelja,i zg.ne zatvara svoja vrata ljeti,odite u neko manje mjesto vrtić se zatvori na mjesec dana preko ljeta i nitko te nepita kam ćeš s djetetom,ne govorim o malom vrtiću s malim brijem djece...Tako da budite sretni kaj dežurstva postoje
    Pa ak' si ti zadovoljna postojećim stanjem u tvom vrtiću (ne znam gdje si), OK!

Super za tebe!

Dozvoli da ima i onih koji nisu presretni postojećim stanjem i voljeli bi da se nešto promijeni.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što mi smeta je da pojedini forumaši (koji očito imaju logistiku doma) popuju roditeljima koji dovode djecu u dežurstva. Mi recimo nemamo bake i djedove u Zg, a i da imamo, i oni su još zaposleni. Niti imamo neograničen godišnji. I potpuno smo upućeni na vrtić.
    potpisat ću te.

i još moram nadodati da su dežurstva nekada, kad je moja kćer išla u vrtić (sada je osmi razred) bila puno veći raspašoj.
    naš objekt se zatvarao, a u centralnom doslovno cijelo ljeto nisam viđala nikoga od njenih teta ili bi bili tako razvrstani da bi tete iz našeg objekta bile u skroz nekoj drugoj grupi, a našima tete iz centralnog i slično.
    danas je to već druga priča. stvarno ne vidim više nikakvih problema u dežurstvima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    i još moram nadodati da su dežurstva nekada, kad je moja kćer išla u vrtić (sada je osmi razred) bila puno veći raspašoj.
    naš objekt se zatvarao, a u centralnom doslovno cijelo ljeto nisam viđala nikoga od njenih teta ili bi bili tako razvrstani da bi tete iz našeg objekta bile u skroz nekoj drugoj grupi, a našima tete iz centralnog i slično.
    pa tako je i sada u nekim vrtićima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pa tako je i sada u nekim vrtićima
    Kao u našem, npr. .

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao u našem, npr. .
    e pa onda vam mogu potvrditi da djeca neće imati nikakve traume od takvog rasporeda dežurstava.
    moja ga se ni ne sjeća.
    uvijek je to veći problem roditeljima, nego djeci.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e pa onda vam mogu potvrditi da djeca neće imati nikakve traume od takvog rasporeda dežurstava.
    moja ga se ni ne sjeća.
    ne može se za ovo tvrditi da je "uvijek" ali da je "često", da.
    a govoriti o traumama je malo too much, ali na temelju svojeg jednog slučaja ne možeš pobiti činjenicu da ima djece kojima dežurstva zaista jesu velik stres. to je (kao i sve drugo) vrlo individualno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moja ga se ni ne sjeća.
    Ma, je, to si i ja mislim da više roditelji drame nego klinci, ali nekako se ne mogu oteti dojmu da u našem vrtiću tih dana (tjedana) vlada kaos - stalna rotacija teta, koje im niti imena ne znaju jer se stalno mijenjaju, svaki dan u drugoj sobi, i tak.

Još smo mi u područnom objektu smješteni, a dežurstva se odvijaju u središnjem, tak' da nam je doslovno sve novo (i nepoznato).

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tami25 prvotno napisa Vidi poruku
    ne može se za ovo tvrditi da je "uvijek" ali da je "često", da.
    a govoriti o traumama je malo too much, ali na temelju svojeg jednog slučaja ne možeš pobiti činjenicu da ima djece kojima dežurstva zaista jesu velik stres. to je (kao i sve drugo) vrlo individualno.
    ono što mogu reći sa sigurnošću je da ne poznajem školsko dijete/tinejdžera/čovjeka koji vuče posljedice iz djetinjstva zbog spajanja grupa u dežurstvima.

opet ponavljam da je meni to vrlo često bio stres, pogotovo kad su mi izgubili dijete.
    a njoj je bio isključivi stres što je morala "spavati" i sa šest godina, a to doma nije radila od kada je napunila godinu.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa zato sam i rekla da je too much govoriti o traumama. traume ostavljaju posljedice. stres kakav doživljavaju neka djeca u vrtiću ne ostavljaju, naravno.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zanimljivo jednim djelom se slažem.....ali nitko se ne brine za roditelje i to samohrane koji rade vikendima subote, nedjelje i praznike-tko njima čuva djecu
    tko čuva šestogodišnjake 7,8 mjesec dok su učitelji na godišnjem, oni su isto premali da ostanu sami doma, ali niko ne prigovara učiteljima
    ne nije lako djeci s novim tetama i novom grupom-imam iskustva
    isto tako nije lako raditi ni odgajateljski i učiteljski posao jer izbjegavaš bolovanje jer zamjene teta i učitelja utječu na djecu....
    rješenja-nema-možda privatni vrtić

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Puno toga boljeg i naprednijeg s većim utjecajem na kvalitetu života bi se kod nas moglo pokrenuti umjesto maltretiranja teta koje s postojećim resursima daju najbolje i najviše što mogu. Samo se moćnika svi boje, pa udari po onom po kome možeš.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

tako nekako...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vrtići su javne ustanove ( gradski ) i pružaju uslugu odgoja i obrazovanja djece.
    Otvoreni su cijelu godinu i svatko tko ima potrebu može dovesti svoju djecu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno bilo bi...

Bilo bi u redu navesti naziv vrtća, koji ne rade kako treba. Ovako svi ispadaju po...ni.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Stop beskrajnim prozivanjima radnog vremena odgajatelja,
    danas svatko iza svoga kompjutera može stvarati radnu organizaciju odgajatelja, zna bolje od njihovih osnivača i ravnatelja kolika im je satnica i koliko im je po zakonu propisano pravo na GO i slobodne dane, ako ne oni onda njihovi susjedi, rođaci, prijatelji znaju iz prve ruke.
    Sutra ćemo početi prozivati i učitelje, liječnike... jer kad ja mislim šta je najbolje za moje dijete to se mora momentalno i omogućiti.

Manite se ćoravoga posla i bavite se svojim obiteljima u slobodno vrijeme,
    sretno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj twins mama prvotno napisa Vidi poruku
    Stop beskrajnim prozivanjima radnog vremena odgajatelja,
    danas svatko iza svoga kompjutera može stvarati radnu organizaciju odgajatelja, zna bolje od njihovih osnivača i ravnatelja kolika im je satnica i koliko im je po zakonu propisano pravo na GO i slobodne dane, ako ne oni onda njihovi susjedi, rođaci, prijatelji znaju iz prve ruke.
    Sutra ćemo početi prozivati i učitelje, liječnike... jer kad ja mislim šta je najbolje za moje dijete to se mora momentalno i omogućiti.

Manite se ćoravoga posla i bavite se svojim obiteljima u slobodno vrijeme,
    sretno
    Da, ali ako primijetim da nešto nije u redu, dakle, da klinci ne idu van po prekrasnom proljetnom vremenu, jer se tadašnjoj teti nije dalo ići van, ili ako se bunim što naš vrtić nema pošten park di se klinci mogu igrati, nego park pun stakla, opušaka, itd., ne vidim razloga zašto šutjeti i ništa ne reći.

Pa moja obaveza kao roditelja je da to kažem.

Nisam inače neka buntovna i konfliktna osoba u stvarnom životu, ali kad su mi djeca u pitanju, upozoravam gdje stignem.

OK, sad vidim da ovo nije povezano s beskrajnim praznicima u vrtiću, ali je povezano s vrtićima općenito.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lola u potpunosti se slažem s tobom da djeluješ na situacije i doživljaje vezane za svoje dijete, odgajatelj bi uvijek trebao biti na raspolaganju za sve oblike komunikacije, suradnja na bazi roditelj-odgajatelj je očekivana i potrebita,
    nekad iz našeg kuta roditelja to sve izgleda mnogo nejasnije i dobar razgovor nam pojasni mnoge nejasnoće. Pogotovo jer vam je isti cilj, sretno i zadovoljno dijete.
    Sve vezano za tvoje dijete rješavaš s odgajateljem, sve vezano za vrtić rješavaš sa ravnateljem.
    Ja samo napominjem da se u organizaciju rada nemamo pravo mješati, ni mi ne bi dozvolili da se nas proziva zbog naših godišnjih koji su isto tako zakonom utvrđeni.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ponavljam...

...ajde prestanite generalizirati i pokušajte riješiti svoje probleme u svom vrtiću!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i počnite govoriti argumentirano, a ne izražavati svoje subjektivno mišljenje.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj teja prvotno napisa Vidi poruku
    i počnite govoriti argumentirano, a ne izražavati svoje subjektivno mišljenje.
    Nisam lično zainteresovana za temu, ali čini mi se da ovde svi imaju neko "subjektivno mišljenje" , sve drugo se zove dogma i nije baš primerena roditeljskom forumu.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala cure za ovu temu i opširnu raspravu. I ja sam se htjela buniti oko prelaska u matični objekt za vrijeme praznika, ali sad kad čitam i drugu stranu - mislim malo drugačije. Zato valjda i postoje ovakvi forumi - da čuješ razna mišljenja.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi već danas trebali reći kad dijete neće dolaziti u vrtić preko ljeta.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    mi već danas trebali reći kad dijete neće dolaziti u vrtić preko ljeta.
    neznam zašto ti je to čudno kad se i u ostalim firmama već sada rade rasporedi za GO

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zato što vodim svako jutro dijete u vrtići i dolazim po nju popodne i cijeli ovaj tjedan nitko nijespomenuo ni g od godišnjeg, a onda danas ujutro frka-panika, mora se odmah reći...
    jedva sam namolila da to napravim u pon ujutro jer MM npr. još uvijek ne zna kad će dobiti GO

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    zato što vodim svako jutro dijete u vrtići i dolazim po nju popodne i cijeli ovaj tjedan nitko nijespomenuo ni g od godišnjeg, a onda danas ujutro frka-panika, mora se odmah reći...
    jedva sam namolila da to napravim u pon ujutro jer MM npr. još uvijek ne zna kad će dobiti GO
    bucka, šta se brineš?!
    napišeš odokativno, kasnije imaš uvijek pravo promijeniti. uvijek ima dovoljno mjesta u dežurstvu za sve koji trebaju doći, ne brini. Njima treba više odokativan podatak nego precizan

Mislim, to ti je moj savjet, ne brini. napiši nešto. ako bude promjene bit će promjene i to je to

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ja sam svako ljeto napisala otprilike, nikad nismo tako rano znali kad idemo na go ni mi, ni bake i dede (jer cure odu i s njima na more)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bucka, šta se brineš?!
    napišeš odokativno, kasnije imaš uvijek pravo promijeniti. uvijek ima dovoljno mjesta u dežurstvu za sve koji trebaju doći, ne brini.
    ma to me zapravo najviše i brine jer ne znam točno ni kad ću roditi, zavisno o tome kad ćemo na more, kad će MM dobiti GO...
    ali super ako se može dovesti i mimo toga za kad sam ju prijavila jer će nam ovo ljeto biti prilično nepredvidljivo

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •