slažem se potpuno s tobom, ima nas različitih, makar ja opet ne kužim kako je izlazak s frendicama važnije od bebe... nijedna frendica mi nije važna kao moje dijete... i da ono što mu dajem je najbolje moguće za njega/nju i proizvedeno samo za njega/nju, a ne za milijune drugih...
meni je to ipak posebnije .....
Posljednje uređivanje od Leni : 27.01.2011. at 15:53
slazem se s tobom al poanta je da neke zene uzivaju u vlastitoj komociji i zato je lakse bebu prebaciti na bocicu i mama je slobodna kad pozeli. meni su neki moji bliski ljudi u borbi s dojenjem govorili da sta se mucim, svi smo mi odrasli na AD i sta nam fali a i ti ces imati vise slobodnog vremena, bocicu mu mogu dati i tata, dide, bake, tetke tko god....ne izdajam se jer mi je kolicina mlijeka taaaman, tako da svaki moj izlazak iz kuce bez male (cca 1x mjesecno) je ogranicen na 2-2,5 sata a nikud nakon 7 navece. nekim zenama (i mojim nekim frendicama) je to neshvatljivo i neprihvatljivo.....
upravo mi je ovo rekla vlastita mama nakon što je moje dijete napunilo 7 dana... kao šta se mučiš, daj mu bočicu.. i ti si od početka bila na AD, nisi nikad bila bolesna itd itd...
ali eto, nakon tada uspješne prve godine dojenja stiglo je priznanje moje mame koja kaže sad vidim da sve što si radila dojenje/dohrana da si bila u pravu...
ponosim se svojim danima dojenja i veselim dojenju nove bebe![]()