Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Članak u današnjem Jutarnjem listu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Leni prvotno napisa Vidi poruku
    ima mnogo i educiranih majki, koje znaju sve prednosti, ali zbog svoje tzv. komocije ne žele dojiti...

makar ja još uvijek ne kužim kako može biti lakše zgodnije ići prvo kupiti formulu, pa grijati, pa hladiti vodi, pa brinuti se oko bočice jel sterilizirana...pa daj opet spremi sve...

stvarno ne razumijem...
    a netko drugi ne razumije kako može biti jednostavnije non stop dojiti, noću/danju, bez ikakvog reda, dojiti gdje god stigneš, ne moći izaći s frendicama navečer jer treba nahraniti dijete itd.
    ima nas raznih, svakom je nešto drugo normalno

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    a netko drugi ne razumije kako može biti jednostavnije non stop dojiti, noću/danju, bez ikakvog reda, dojiti gdje god stigneš, ne moći izaći s frendicama navečer jer treba nahraniti dijete itd.
    ima nas raznih, svakom je nešto drugo normalno
    slažem se potpuno s tobom, ima nas različitih, makar ja opet ne kužim kako je izlazak s frendicama važnije od bebe... nijedna frendica mi nije važna kao moje dijete... i da ono što mu dajem je najbolje moguće za njega/nju i proizvedeno samo za njega/nju, a ne za milijune drugih...
    meni je to ipak posebnije .....
    Posljednje uređivanje od Leni : 27.01.2011. at 15:53

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

slažem se potpuno s tobom, ima nas različitih, makar ja opet ne kužim kako je izlazak s frendicama važnije od bebe... nijedna frendica mi nije važna kao moje dijete... i da ono što mu dajem je najbolje moguće za njega/nju i proizvedeno samo za njega/nju, a ne za milijune drugih...
    slazem se s tobom al poanta je da neke zene uzivaju u vlastitoj komociji i zato je lakse bebu prebaciti na bocicu i mama je slobodna kad pozeli. meni su neki moji bliski ljudi u borbi s dojenjem govorili da sta se mucim, svi smo mi odrasli na AD i sta nam fali a i ti ces imati vise slobodnog vremena, bocicu mu mogu dati i tata, dide, bake, tetke tko god....ne izdajam se jer mi je kolicina mlijeka taaaman, tako da svaki moj izlazak iz kuce bez male (cca 1x mjesecno ) je ogranicen na 2-2,5 sata a nikud nakon 7 navece. nekim zenama (i mojim nekim frendicama) je to neshvatljivo i neprihvatljivo.....

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj thratinchica prvotno napisa Vidi poruku
    meni su neki moji bliski ljudi u borbi s dojenjem govorili da sta se mucim, svi smo mi odrasli na AD i sta nam fali ...
    upravo mi je ovo rekla vlastita mama nakon što je moje dijete napunilo 7 dana... kao šta se mučiš, daj mu bočicu.. i ti si od početka bila na AD, nisi nikad bila bolesna itd itd...
    ali eto, nakon tada uspješne prve godine dojenja stiglo je priznanje moje mame koja kaže sad vidim da sve što si radila dojenje/dohrana da si bila u pravu...
    ponosim se svojim danima dojenja i veselim dojenju nove bebe

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •