Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: gdje kupiti donji dio trenirke za 4godišnjaka?

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno gdje kupiti donji dio trenirke za 4godišnjaka?

moj sin (3.5g) najčešće nosi tenirke i u vrtiću su molili da samo u trenirkama dolaze radi jednostavnijeg svlačenja/ oblačenja.

sad je porastao, pokušavam kupiti još 3-4 komada ... ali gdje?
    problem je što mu neki modeli spadaju - dakle trebam model koji ima jaču gumu u struku i htjela bih da je 100% pamuk.

u mojoj okolici sam bila u mercatoru, intersportu, bambiju, benettonu i nemaju ništa.
    jučer sam bila u arena shopping centru samo radi toga, posjetila sam sve dućane s dječjom robom (njih bar 10ak - iana, okaidi, clayeux, zara, m & S i ostali... ) i nisam našla!

gdje toga ima? sve skupa sam u ova 2 dana bila u 20 dućana.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mtč? lampy? leptirič?
    Meni su za vrtič super, jeftine, a sad su i sniženja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dućana?

Ne, draga, mjesto za to je plac - u našem slučaju Borongajac, ali ima i na Trešnjevki na placu štandova s kvalitetnom dječjom robicom (pamuk, vrlo često hrvatski proizvođači) za ne prevelike pare.

Sigurno toga ima i po drugim tržnicama, ali ne hodam po njima. Ima nešto na Volovčici, ima koliko hoćeš (da ti pamet stane) srijedom i nedjeljom na Hreliću.

Od dućana zalazim samo u Manu (povremeno) i Dječji svijet (Lantea Grupa) ali tamo vrebam isključivo rasprodaje. Ponekad se nađe samo donjih dijelova, ali uglavnom prodaju trenirke komplet. Samo donje dijelove znala sam naći u Lantei na Meštrovićevom trgu (Zapruđe) ali ima tome dosta vremena pa nije provjerena informacija...

Ima i na Ferenčici jedan dućan s tim krpicama (pamuk, pletenina) - isto roba domaćih proizvođača, nešto malo turskih stvari (gaće i sl. za odrasle) i tamo se uredno može kupiti hlačice odvojeno. Ne znam kako se zove, mislim da na računima piše Trgovački obrt Ruža.

Sretno u potrazi!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja sam se nahodala zbog donjih dijelova trenirki.
    Na kraju sam ih našla na tržnici. Pamučne, peri-deri i što je jako bitno - jeftine.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i u tezenisu

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad se dokopam h&m-a obavezno kupim barem 4 komada.

inače jako vrebam kad će doći u lidl, onda ih obavezno pokupujem.

benettonove recimo više nikad ne bih kupila. puno preskupe, a u roku od dva tjedna rupe na koljenima (i na drugima se pojave, dečki mi se baš vole bacati po podu, ali bar ih ne preplatim).

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Lidl, treba pratiti katalog, isto su peri-deri a ne skupe

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok, onda vrebam lidl. tezenis ne znam gdje je. ja živim u v.gorici i kod nas nema takvog placa s odjećom (imamo plac u centru gdje je hrana a ima i jedan koji je skroz izvan centra, jako mi je daleko do tamo s kolicima tako da je on prekrižen). budem jednom svratila kad ću biti u gradu na trešnjevku il tako negdje, da baš vidim šta ima.
    i hvala vam na odgovorima!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pitaj na forumskoj burzi da li netko prodaje.

Djeca to brzo prerastu, sigurno cure imaju doma hlačica u dobrom stanju, pa ti pošalju da ne moraš hodati. Za vrtić je to sasvim ok.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pronašla sam jednu marku robice zove se Filmar i imaju prekrasne trenerke a ne skupe.Mogu se naci u Konzuma,Studenca i kvartovskim ducanima djecije robice.Probaj pronaci na internetu njihovu marku.Mogu trajati i po 3 god.Jer evo moj klinjo nosio 2 god. pa je mladji naslijedio i tek je sad pukla na koljenu.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I akcije u Lidla redovito pratim jer su stvarno dobre djecije stvari

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kupovina trenerki je moja najveća noćna mora, s vremenom sam se naučila da moram kupit za sezonu unaprijed i da trenerki nikad viška pogotovo za starijeg.
    Ja s trenerkama s placa nisam zadovoljna, barem ne ponudom u mom selu. Najbolje su mi bile iz H&M-a, divne prei deri, peru se na 60 i koštale su cca 5 eura, takvih u zadnjoj kupovini naravno nije bilo nego nekih od 20€. Iz lidla su mi odlične ali to vrebanje mi ide na živce, solidne su iz TL ali su mi preskupe 100 kn za doni dio mi je malo previše, to su bile neke s tomicom, one loggo su isto super i povoljnije ali ja nikako u našem TL nisam uspjela pronaći broj. Znala sam naći solidnih i povoljnih u Iani, tamo sam kupila par kompleta majica i donji dio za cca 80 kn, u okaidu nikad nisam vidjela trenerku...
    možda u C&A, ja idem u C&A u Pečuh tamo ih baš i nema, ali možda u ZG ima.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

da, donji fijelovi trenirke...mogu napisati elaborat o tome
    pravilo broj 1. je kupovati za iduću sezonu, tipa zimske, one kao deblje sam kupovala ljetos u hm-u a sada u zari kupujem one proljetne, tanke..
    obzirom da smo mi skoro uvijek u trenirkama i da imamo posebne zahtjeve oko istih, i da ih pomno biramo i ne kupuejmo nikada tek tolikod a kupujemo..mogu ti reći slijedeće:
    1.hm je jako dobar no sve su mu hlače gore jako široke a po vduljini su mu dobre, no nema veze, bile su 5 eura pa sam nakupovala 6 kom hlača odmah
    2. zara, odlična!! trenirke za 5, imamo nekih 7-8 donjih dijelova i stvarno su peri deri, niti jedna nam se nije ni isprala ni raspala, samo ej problem naći ih, kada dođu vrlo brzo i odu, prošle sam godine u 5. mjesecu došla tražiti lagane trenirke i rekli su mi da nemaju, sad su dobili kratke hlače i trenirke više neće dobijati tako da sve kupujem unaprijed
    3.treće mjesto kupnje mi je tezenis, nisu toliko kvalitetne ko ove gore navedene ali su jako lijepe i jeftine

eto, dakle samo moraš naletiti...
    e da, okaidi je moj omiljeni store ali a žalost kod njih nikada nisam naletila na trenirku

nekada smo kupovali i u oshkoshu no više nema niš zgodnoga, benetton tako tako
    na ostalim mjestima nisam nikada naletila na nešto što mi odgovara

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

U c&a bude duplo pakiranje donjih dijelova trenirki, za oko 70 kn. Problem je samo što ih češće nema nego ima, a i manji su modeli (npr br 92 je više ko 86). Inače su ok, ja imam doma 4 kom, i trebala bih isto u lov na još jedno-dva pakiranja.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U našem c&a nikad nisam našla trenirke. Nekad ih ubodem u Njemačkoj, i nisu loše.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za one u Zg i okolici:
    Emporium kod Velike Gorice ima u svom outletu donjih dijelova po 40-50 kn, a jako dobre kvalitete.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Wenice ima dosta dobre donje dijelove http://www.wenice.hr/

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Pogledaj u Ontariju, imaš ga u VG (Zagrebačka 20): http://www.ontario.hr/ontario/
    Jedni su od rijetkih koji kuže da donjih dijelova dječjih trenirki treba uvijek imati u ponudi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

OVS- tanje su po čini mi se 49 kn i sasvim su ok.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj u Ontariju, imaš ga u VG (Zagrebačka 20): http://www.ontario.hr/ontario/
    Jedni su od rijetkih koji kuže da donjih dijelova dječjih trenirki treba uvijek imati u ponudi.

dost su loše

em se skupe u pranju, em su čudno sašivene

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ima i bambola od hrvatskih,mi imamo dvoje, imaju dolje gumicu i dobre su u struku, pamučne
    kad mi je sin bio manji, ontario je imao lijepih stvari, sad u zadnje vrijeme im je sve..onako kako je gore opisano.
    Posljednje uređivanje od tua : 29.01.2011. at 21:59

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

U dučanu na Utrinskom placu snižene na 28 kn. Ne znam kako se zove dućan, ona strana placa gdje su bankomati.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

terranova ima super pamuk, donji dijelovi, ravan kroj (za dečke) cijena bude cca 70-80 kn.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imaš na trešnjevačkom placu teta Barica Merz, ono sa strane kod ribarnica, sve sama šiva , a slučajno živi i u Velševcu ( blizi VG?) ak trebaš dam ti i broj od nje. Costela

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

baš htjedoh reći na trešnjevačkom placu ima trenirkica donjih djelova po 40 kuna

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na Trešnjevačkom placu ima jedna teta u kućici tamo onaj dio odmah kraj parkinga, donji dijelovi trenirke su 20-30 kn, sama šiva sve, i zbilja su stvari peri-deri, čak sam i majice u crvenoj boji stavljala na kuhanje i nisu puštale boji. U svakom slučaju za preporuku su joj stvari. A na majicama zna staviti baš zgodne slikice koje su klincima sviđaju.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Wenice ima dosta dobre donje dijelove http://www.wenice.hr/
    Baš sam se pitala kud su oni nestali?
    Nekad je bilo više njihovih dućana u ZG, a sad, čini mi se,
    nema niti jedan nego samo outlet u Sesvetama.
    Ne kužim kako im se ne isplati bar na nekoj tržnici otvoriti dućan?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam se pitala kud su oni nestali?
    Nekad je bilo više njihovih dućana u ZG, a sad, čini mi se,
    nema niti jedan nego samo outlet u Sesvetama.
    Ne kužim kako im se ne isplati bar na nekoj tržnici otvoriti dućan?
    Imaju dućan u WG, a vidjela sam da i Amadeus dućan u ŠC Prečko drži njihovih stvari.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam skroz slučajno (nikad tamo ne prolazim) kupila na trešnjevačkom placu, kod parkinga, donje dijelove trenirke za 20 kn, tanji materijal. pogledala sam etiketu - u pitnaju je barica merz iz veleševca, već ju je netko spominjao.
    zadovoljna sam kvalitetom, a potvrđujem da su za vrtić i park idealne, ako ih podere ili zafleka, nije mi ih žao baciti u smeće istog trena.

a za ostale prilike kupujem u zari one hlače koje imaju široku gumu umjesto gumbića - izgledaju kao normalne hlače, a ne kao donji dio trenirke.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

eto da se i ja malo uključim u raspravu... trenirke su najčešći odjevni predmet koji moji klinci nose
    maleni (4) je uvijek u njima a starija (7) kada nije u školi to su ili tajice ili trenirka a kako živimo na selu sve se to brzo zamaže i još brže uništi....neznam kako im to uspijeva... sa starijim dijetetom sam otkrila tetu na trešnjevačkom placu costela i već se ime potpuno ispralo sa etikete ali hlače su još žive... nosila ih je moja mala pa nečakinja i sad ih nosi moj sin.... hlače su neuništive, a još je i domaća proizvodnja...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam danas kod tete barice kupila donje dijelove po 20 kn, onak tanje, za sad

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja sam danas bila na Trešnjevačkom placu i teta Barbara je opet tamo (štand 60)... ne da sam zadovoljna nego sam prezadovoljna... moj mali od 3. godine (sad ima 6) nosi samo i isključivo trenirke koje šivaju vrijedne ruke tete Barbare... a i sve prijateljice sam 'zarazila'... nema šanse da više hodam po centrima i dućanima i tražim... odem na plac i kupim... i doista je peri-deri... a klinci ih obožavaju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •