Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: KARIOGRAM/spontani pobacaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

iva1602 vjerojatno se onda ne radi o genetskoj pogresci, neznam kako bi ti to napisala,a da me krivo ne shvatis, vjerojatno se dogodilo "slucajno". a dali ces ti i tm ici raditi kariogram?
    nama je zadnji plod isao isto na citrogenetsku analizu ( u 11tt) i isto nisu pronasli nista na plodu, a kasnije se ustanovilo da je mm mirni nosioc balansirane transakcije. ne zelim te prestrasiti, pa da ti pomislis da je i kod vas nesto, koliko sam upucena u tvoju situaciju, vi vec imate zivo i zdravo dijete.
    mozda da odete i vi napraviti kariogram pa da budete mirni. javi se toj geneticarki ciji si broj dobila zakacen na nalaz, mozda vas naruci.
    setno draga!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    iva1602 vjerojatno se onda ne radi o genetskoj pogresci, neznam kako bi ti to napisala,a da me krivo ne shvatis, vjerojatno se dogodilo "slucajno". a dali ces ti i tm ici raditi kariogram?
    nama je zadnji plod isao isto na citrogenetsku analizu ( u 11tt) i isto nisu pronasli nista na plodu, a kasnije se ustanovilo da je mm mirni nosioc balansirane transakcije. ne zelim te prestrasiti, pa da ti pomislis da je i kod vas nesto, koliko sam upucena u tvoju situaciju, vi vec imate zivo i zdravo dijete.
    mozda da odete i vi napraviti kariogram pa da budete mirni. javi se toj geneticarki ciji si broj dobila zakacen na nalaz, mozda vas naruci.
    setno draga!
    hvala ti draga ...

danas mi je došao i phd nalaz koji ukazuje na upalne promjene na korionu i posteljici.... možda je bila neka upala koja je nanijela toliku štetu bebi..

ići ćemo kod genetičarke, ipak, pa ću vidjeti da li će nas ona slat na kariogram ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •