Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: izborna nastava - molim vas za pomoc!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj sin se želi ispisati iz jednog izbornog predmeta, jer se tamo ništa ne radi. Za taj predmet smo svake godine na početku školske godine potpisivali izjavu da želimo da ga dijete pohađa. Je li dovoljno ne potpisati tu izjavu pa da se dijete smatra ispisanim? Muči me i ova obaveza da umjesto toga izabere drugi izborni predmet. Koji, kako i zašto? I bez ovog izbornog predmeta sljedeće godine će ih imati 4.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin se želi ispisati iz jednog izbornog predmeta, jer se tamo ništa ne radi. Za taj predmet smo svake godine na početku školske godine potpisivali izjavu da želimo da ga dijete pohađa. Je li dovoljno ne potpisati tu izjavu pa da se dijete smatra ispisanim? Muči me i ova obaveza da umjesto toga izabere drugi izborni predmet. Koji, kako i zašto? I bez ovog izbornog predmeta sljedeće godine će ih imati 4.
    ne postoji (još) obaveza da umjesto izbornog predmeta izabere drugi, niti je definirana tzv obavezna satnica izborne nastave.
    naime, još nisu objavljeni posebni pravilnici koji to trebaju regulirati uz postojeći zakon o oš.
    kao što ne postoje niti kurikulum (osim okvirnog), niti predmetni kurikulumi itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •