Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Genetsko savjetovalište

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vikki tvoji gubici su bili rani i ono što su ti rekli da šalju korionske resice nakon pobačaja na analizu nisu mislili na CVS već na PHD nalaz, uz nalaz kariograma.
    Nakon pobačaja tj kiretaže šalje se plod i posteljica na analizu....nalaz posteljice bi trebao bit PHD nalaz, a nalaz ploda KARIOGRAM.
    CVS se radi u trudnoći dok ona još postoji...ne znam kak da se drukčije izrazim...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    vikki tvoji gubici su bili rani i ono što su ti rekli da šalju korionske resice nakon pobačaja na analizu nisu mislili na CVS već na PHD nalaz, uz nalaz kariograma.
    Ne, nisu govorili o PHD-u, PHD se rutinski radi nakon kiretaže, to znam, i on zapravo ne kaže ništa posebno.
    Kako je to bio treći missed. ab i izgledna treća kiretaža, obećali su napraviti i biopsiju koriona i kariotipizaciju ploda, jer su mi ranije to odbijali napraviti. Zato su me i držali što duže u bolnici (mada je od početka bilo jasno da od trudnoće ništa, plod je jako kasnio za tjednima trudnoće) da se resice razviju i da imaju reprezentativan uzorak za analizu (barem su tako rekli), i to je bilo neovisno od analize ploda, tj. kariograma. Moguće je da sam zaboravila naziv i da to nisu korionske resice, ali svakako je bilo nešto uz PHD koji se podrazumijeva i kariogram.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •