Pokazuje rezultate 1 do 50 od 416

Tema: Carski rez - razna iskustva molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa ok mitrovski, bolje da ima rooming in pa ako ne može, traži da bebu malo uzmu, nego da mora moliti da joj ju nose na podoj (što mi je prvi glas za Petrovu da nose na zahtjev, koliko znam nose svaka 3 sata )
    znamo koliko su važni prvi sati/dani da bi dojenje ispravno krenulo a ipak je, hvala bogu, veća večina žena kojima oporavak ide dobro i brzo,
    a slučajevi kao tvoj ( )su rijeđi

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa Vidi poruku
    pa ok mitrovski, bolje da ima rooming in pa ako ne može, traži da bebu malo uzmu, nego da mora moliti da joj ju nose na podoj
    Na SD ne uzimaju bebu ako mama ne moze ili joj je lose, jednostavno MORA, po bilo koju cijenu, pa mame, ako se boje da ce se onesvijestiti od bolova, spustaju bebe u njihove krevetice. Zato su onda bebe osuđene da placu u svojim kreveticima, i nemaju bas neku korist od rooming-a.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Na SD ne uzimaju bebu ako mama ne moze ili joj je lose, jednostavno MORA, po bilo koju cijenu, pa mame, ako se boje da ce se onesvijestiti od bolova, spustaju bebe u njihove krevetice. Zato su onda bebe osuđene da placu u svojim kreveticima, i nemaju bas neku korist od rooming-a.
    Ako im se priprijeti uzimaju bebe, itekako, oni imaju svoje principe, ali uzmu ako se postaviš ''bahatije''(ne znam kako bih drugačije napisala).
    Posljednje uređivanje od kovrčava : 05.02.2011. at 08:39

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kovrčava prvotno napisa Vidi poruku
    Ako im se priprijeti uzimaju bebe, itekako, oni imaju svoje principe, ali uzmu ako se postaviš ''bahatije''(ne znam kako bih drugačije napisala).
    Nazalost, tako je, ali bas jedva cekam da predam bebu osobi kojoj sam prijetila ili se bahatila.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kada si ti bila, ali ja imam drugačije iskustvo. Ne osobno ja, nego sam vidjela mame u sobi koje su molile da im odnesu bebe i kojima su te iste bebe odnjeli...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kada si ti bila, ali ja imam drugačije iskustvo. Ne osobno ja, nego sam vidjela mame u sobi koje su molile da im odnesu bebe i kojima su te iste bebe odnjeli...
    Prije dva mjeseca...

Cura koja je rađala 30h i nije mogla stajati i plakala je od bolova, molila je da odnesu bebeu da odspava sat, dva...nisu htjeli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •