Pozdrav!
Moze li mi neko napisati gdje i po kojoj cijeni se mogu kupiti Pregnyl i/ili Brevactid? U RH ili negdje drugdje.
Ima li netko iskustva što bi bilo bolje od to dvoje?
Pozdrav!
Moze li mi neko napisati gdje i po kojoj cijeni se mogu kupiti Pregnyl i/ili Brevactid? U RH ili negdje drugdje.
Ima li netko iskustva što bi bilo bolje od to dvoje?
Hvala na odgovoru.
PS poslah ti mail
Zar nitko nema iskustva s ovim dvoje da mi kaže što bi bilo bolje?![]()
pa to ti je sve jedno te isto, ovisi samo ko je proizvođač: pregnyl, brevactid, coragon, ovitrelle - radi se o bhcg.
Doktori po bolnicama daju ono što imaju, odnosno ono s čim ih hzzo pokriva. a toga uglavnom ima i za kupit u ljekarnama. jedno nije bolje od drugog, tako da ne brini. moraš samo pazit na količinu koju ti je doktor propisao.
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 03.01.2011. at 15:44
e da, kod nas u svakom slučaju možeš kupit brevactid. za pregnyl nisam sigurna. ali čak i ako ga nema, može se naručiti u ljekarni na Dolcu.
Puno hvala! Znaš li možda da li u ljekarni na Dolcu primaju i osobne recepte?
Ako misliš na privatne recepte (svaki recept je osoban), da, naravno da možeš naručit.
Ma da, mislila sam na privatni recept. Hvala na ispravku!![]()
I na odgovoru!
Pozdrav
Jel možda neko od vas zna jel ima i gdje za kupiti Brevactid po komadu,meni treba 4 a na Dolcu i ljekarni u blizini Dolca su mi rekli da imaju pakiranje po 3 komada, kaj će mi 6 :O![]()
@ mare 41 u Viliju
@ kiara79 Hvala![]()
umm vidim da ima 39+++ i 39+(Q10) , koji od ta dva :O
Na potpomognutoj je samo jedan 39+ (Q10), dođi se veseliti našoj 39+ trudnoći![]()