Pokazuje rezultate 1 do 50 od 369

Tema: Tražimo primjere kršenja Koda u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

klaudija pa kako bi bila dosadna, kad se fakat trudis i vjeruj mi svi to cijenimo. OK ako nemas skener, onda cemo mi potraziti Muellerov prospekt. mozes mi samo molim te reci to je zadnji prosekt od muellera?

bebabeba dakle nan3, hvala i tebi, ali to sto ti se reklama svidjela nije sramota, pa to im je i cilj, samo je problem bas sto si i ti rekla, time krse kod.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    klaudija pa kako bi bila dosadna, kad se fakat trudis i vjeruj mi svi to cijenimo. OK ako nemas skener, onda cemo mi potraziti Muellerov prospekt. mozes mi samo molim te reci to je zadnji prosekt od muellera?
    Zadnji Muellerov prospekt, ponuda od 10.02.-16.02.2011.

A danas sam kod naše pedice vidjela letke nekog (meni) novog branda MAM, uz četkice za zube, reklamiraju i dude varalice i bočice, poslikala sam i uzela letke, poslat ću fotke na mail, valjda će bit ok..
    I ima jedan veliki plakat od Celie, pisalo je kako je dojenje zdravo i spominjao se WHO, a tek sad na netu vidim da je to neka nova formula.. AD se nije čini mi se nigdje spomenuo na plakatu, ali je pisala njihova web stranica.. ako treba, zaletit ću se opet do tamo pa poslikat..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 11.02.2011. at 23:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •