Sara ima na obje nogice srednji prst prema dolje, odnosno, prsti kao da idu jedan preko drugoga. Po savjetu pedijatra, kad je bila beba lijepili smo joj flaster koji je držao prstiće u ravnini i to negdje do 6. mjeseca kada je počela trpati nogice u usta i skidati flaster. Uglavnom, nije pomoglo. Bojala sam se da će joj to stvarati problem kad počne hodati, pa smo otišli kod ortopeda u Lovran. Po njegovom mišljenju, to njoj apsolutno ne smeta, jer normalno hoda, nema žuljeva niti bi bilo što ukazivalo na to da joj taj prst prema dolje smeta. Savjetovao nam je razgibavanje prstića, što smo radili prilikom kupanja, ali Sara baš nije oduševljena sa time, ne voli da joj se diraju prsti na nogama, i kad režemo noktiće to je šou-program. Uglavnom, prestala sam se zabrinjavati oko tih prstića kad sam vidjela da to njoj apsolutno ne smeta, a u zadnje vrijeme (pretpostavljam od hodanja) primjećujem da su joj se pristići počeli ispravljati, tj. prije joj je cijeli srednji prst bio ispod ostalih,a sada je to samo jagodica s noktom, dok me ostatak u ispravnom položaju.